PlexidoReviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kupiłam od was lampkę dla mojego kuzyna, na 18 urodziny w formie prezentu. Był to samolot, w oprawie niebieskiego światła, bez konkretnej marki modelu. Kuzyn był bardzo zadowolony, jest wielkim fanem... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zdecydowaliśmy się na zakup lampki na prezent. Szybka realizacja indywidualnego zamówienia z personalizacją. Sama lampka robi super wrażenie i jest świetnym pomysłem na dekoracje młodzieżowego pokoju.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Serdecznie nie polecam! Produkt dwa razy reklamowany i dwa razy odsyłany na mój koszt ze względu na wady. Najpierw plamy na pleksie, a potem za gruba pleksa, która się nie mieściła w podstawce. Dwutyg... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sprawiłem mojemu Bratu świetny prezent urodzinowy-lampka ze zdjęciem.Swietnie wykonana,wspaniale się prezentuje,cena jak najbardziej adekwatna do wyrobu a przede wszystkim nie trzeba czekać zbyt dług... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cadeauwinkel

Geschreven door het bedrijf

Jesteśmy młodym, ale doświadczonym i prężnie rozwijającym się zespołem. Każdego dnia realizujemy nowe pomysły i poszerzamy ofertę personalizowanych produktów, aby sprostać wymaganiom naszych klientów, którzy są dla nas najważniejsi. Stawiamy przede wszystkim na nowoczesność, dlatego dokładnie śledzimy trendy i zmiany na rynku, aby być na bieżąco w branży dedykowanych prezentów. Przy personalizacji zwracamy szczególną uwagę na detale, aby klient dostał w pełni unikalny produkt, który sprawi radość każdemu.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 61% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

119 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówione produkty dotarły bardzo…

Zamówione produkty dotarły bardzo szybko. W stu procentach spełniają moje oczekiwania! Świetne wykonanie oraz miła obsługa. Polecam z całego serca! 🫶

13 juni 2025

Antwoord van Plexido

💛 Twoja opinia to dla nas ogromna radość – dziękujemy!

Bezczelne

Drugi raz edytuję tą recenzję. Najpierw mimo wystawienia konstruktywnej opinii negatywnej, postanowiłam poprawić ją na pozytywną, ponieważ samodzielnie udało mi się poradzić z wadą produktu. Nie warto jednak było być wyrozumiałym, bo za pierwszą opinię otrzymałam pismo od firmy straszące karą 10 000 zl za "zniesławienie" i nakaz usuniecia jej i umieszczenia oswiadczenia z przeprosinami 🤣 wstydu nie macie. Zastanowię się jeszcze nad zgłoszeniem tego dalej.
Nie pozdrawiam

24 mei 2025

Pani Olu,
Prawdopodobnie problem wynika z niepoprawnego wsunięcia do środka elementu świetlnego – należy użyć więcej siły, po poprawnym włożeniu numer seryjny nie powinien być widoczny. Bardzo prosimy o kontakt, abyśmy mogli pomóc w montażu :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Srednie wykonanie

Srednie wykonanie, brak mozliwosci wlozenia plexi do podstawki

8 januari 2025

Dzień dobry,
Aby prawidłowo umieścić tabliczkę w podstawce, prosimy o mocne dociśnięcie jej do podstawy. Podstawka została wyposażona w zabezpieczające wypustki, które mogą sprawiać wrażenie, że tabliczka ciężko się wsuwa, ale dzięki nim jest ona później bardziej stabilna.

Proszę się nie martwić – tabliczka jest wytrzymała i na pewno nic się nie połamie. Jeśli jednak zdarzyłoby się coś niespodziewanego, bierzemy za to pełną odpowiedzialność i szybko znajdziemy rozwiązanie. Proszę o kontakt :)

Pozdrawiamy serdecznie!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Na stronie opinie negatywne się nie…

Na stronie opinie negatywne się nie dodają więc chociaż tutaj dodam :) Produkt to syf totalny, led zepsuł się po 3 minutach działania.

24 december 2024

Dzień dobry.
Bardzo mi przykro, że produkt nie spełnia Państwa oczekiwań. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze opisy i zdjęcia jak najwierniej oddawały rzeczywisty produkt. Prosimy o kontakt z naszymi konsultantami na nasz adres mailowy: kontakt@plexido.pl
Mogą Państwo zadzwonić również na naszą infolinię czynną od godziny 8:00 do 15:00 od poniedziałku do piątku: 566560100
Z chęcią znajdziemy satysfakcjonujące rozwiązanie, jeśli tylko się Państwo odezwą 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ponad tydzień czekania na zamówienie

Widzę po recenzjach że to nie pierwsza taka opinia. Zakup złożony do 13 wysyłają tego samego dnia. Jest niedziela a ja idę na urodziny z dzieckiem i nie mamy prezentu. Dramat. 2 razy dzwonilam i dwa razy było mi obiecywane że dotrze i niestety nie dotarła. Nawet nie została nadana !!! Co za wstyd

19 januari 2025

Dzień dobry.
Najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację. Staramy się zawsze dokładać wszelkich starań, aby realizować nasze zamówienia jak najsprawniej i z jak największym profesjonalizmem. Więc dlatego jest nam niezmiernie przykro z powodu sytuacji, która miała miejsce.
Bardzo prosimy o kontakt z naszymi konsultantami na nasz adres mailowy: kontakt@plexido.pl

Tandeta jakich mało

Tandeta jakich mało, nie dość że podstawka nie pasuje do plexi to jeszcze sama plexi przyszła porysowana, z tego co widzę to nie jestem jedyny jeśli chodzi o tą firmę. Nie polecam.

3 januari 2025

Dzień dobry!
Najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację -Dokładamy zawsze wszelkich starań, aby każdy produkt był jak najwyższej jakości, więc Pańska sprawa niezmiernie nas smuci. Także z racji zabezpieczenia, które posiada podstawka, może ona ciężej wchodzić, dlatego wtedy należy użyć troszkę więcej siły.
Bardzo prosimy jednak o kontakt z naszymi konsultantami na nasz adres mailowy: kontakt@plexido.pl

Brak wysylki

Zamawiałem paczkę z tego sklepu z adnotacja że gdy złoże zamówienie przed 13 to wysyłka będzie zrealizowana jeszcze tego samego dnia. Zamówienie złożyłem w środę wieczorem więc wysyłka powinna nastąpić w czwartek. Dziś jest piątek, po telefonie do firmy dowiedziałem się że paczka nawet nie została wysłana. Jawne wprowadzanie klientów w błąd. Zależało mi na terminie aby prezent dotarł na sobotę. Pani raczyła tylko poinformować, że produkt zostanie wysłany dopiero we wtorek.

1 januari 2025

Dzień dobry!
Najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację. Niestety było to spowodowane "gorącym" okresem około świąteczno-noworocznym, co niestety przyczyniło się do opóźnień.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Brak folii ochronnej

Lampka ładne, ale szybko się rysuję. Nie było na niej folii ochronnej. Zostały na lampkę przyklejone jakieś naklejki, które spowodowały, że niestety lampka jest porysowana. (Jak byk na lampce było napisane, żeby zdjąć folie ochronną...) Szkoda.

24 december 2024

Antwoord van Plexido

Dzień dobry! Chcielibyśmy najmocniej przeprosić za nasze opóźnienie, które było spowodowane okresem około "świątecznym" oraz także za zaistniałą sytuację. Dokładamy wszelkich starań, aby nasz produkt był jak najwyższej jakości, więc jest nam niezmiernie przykro z tego powodu.
Prosimy bardzo o kontakt z naszymi konsultantami na nasz adres mailowy: kontakt@plexido.pl

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lampka przyszła porysowana

Lampka przyszła porysowana, tragedia jakaś nie polecam

Dzień Dobry!
Najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację i nasze opóźnienie. Dokładamy wszelkich starań, aby nasz produkt był jak najwyższej jakości, więc musiał wkraść się niestety błąd produkcyjny, z tego powodu jest nam niezmiernie przykro.
Dziękujemy jednak za odpowiedź, ponieważ każda uwaga pomaga nam doskonalić naszą ofertę.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiłam dwie lampki otrzymałam jedna…

Zamówiłam dwie lampki otrzymałam jedna sztukę w przesyłce. Połączenie się z infolinię graniczy z cudem ponad godzinę i nie można skontaktować się z konsultantem.

Dzień Dobry!
Najmocniej przepraszamy za opóźnienie oraz zaistniałą sytuację. Niestety sytuacja wynikła z zamieszania spowodowanego okresem "gorącym" w okolicach świątecznych, co również przyczyniło się do dużego natężenia ruchu na naszej infolinii.
Jeszcze raz chcieliśmy przeprosić i docenić odpowiedź, ponieważ każda uwaga pozwala na doskonalenie naszego sklepu i wyciągania wniosków z owych sytuacji.
Bardzo proszę o kontakt z naszymi konsultantami na nasz adres mailowy: kontakt@plexido.pl

Zamówiliśmy 2 lampki LED

Zamówiliśmy 2 lampki LED. O ile pierwsza jest w porządku, o tyle w drugiej - wzór jest rozpixelizowany na maksa. Patrząc nie niego dostajesz vibe oglądania filmu w 240p na darmowym cda. Co gorsza, w samym wzorze jest dziura(!), jeszcze bardziej uwydatniająca niską jakość wzoru. Tragedia, zobaczymy czy zreflektują się i przyjmą reklamację, która z pewnością zostanie złożona. Tak jak wiele osób pode mną, nie polecam.

Dzień dobry!
Chcielibyśmy bardzo przeprosić za opóźnienie oraz za zaistniałą sytuację. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze zdjęcia i opisy jak najwierniej oddawały rzeczywistość, więc jest nam niezmiernie przykro z Pańskiego niezadowolenia.
Dziękujemy jednak za odpowiedź, ponieważ doceniamy wszelkie uwagi, które pomogą nam udoskonalić naszą ofertę.

Totalna tandeta

Totalna tandeta, górna część lampki nie pasuje do podstawy. Poza tym na zdjęciach zamieszczonych na stronie nie była pokazana „reklama” firmy na podstawie. Przy odrobinie trudu da się podstawę przerobić, ale za tą cenę jest to mało śmieszny żart.

21 december 2024

Dzień dobry!
Najmocniej przepraszamy za opóźnienie w odpowiedzi oraz zaistniałą sytuację - Zawsze staramy się, aby nasze zdjęcia i opisy jak najwierniej oddawały rzeczywistość, dlatego doceniamy wszelkie uwagi, które pomagają nam doskonalić ofertę. Z racji zabezpieczenia, które posiada podstawka, płyta świetlna może ciężej wchodzić, dlatego wtedy należy użyć troszkę więcej siły.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiłam lampkę LED na prezent pod…

Zamówiłam lampkę LED na prezent pod choinkę. Niestety to co przyszło nie da się złożyć w całość. Podstawka jest za mała i nie ma możliwości wsadzenia do niej samej lampki. Źle też została wykonana sama lampka. Jednym słowem " tandeta". Na zdjęciu wygląda to zupełnie inaczej...

20 december 2024

Dzień dobry!
Najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz za opóźnienie, które było spowodowane "gorącym" okresem okołoświątecznym. - Zawsze staramy się, aby nasze zdjęcia i opisy jak najwierniej oddawały rzeczywistość, dlatego doceniamy wszelkie uwagi, które pomagają nam doskonalić ofertę. Z racji zabezpieczenia, które posiada podstawka, płyta świetlna może ciężej wchodzić, dlatego wtedy należy użyć troszkę więcej siły.

Rewelacja! Polecam z całego serca ♥️

Jestem pod ogromnym wrażeniem obsługi klienta 😍 bardzo szybki i miły kontakt. Bardzo szybka przesyłka a lampka jest super! Z całego serca polecam! Wspaniali ludzie ❤️

5 december 2024

Antwoord van Plexido

Dziękujemy bardzo za pozytywną recenzję! 💙

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam. Zamowilam lampke - cos sie urwalo zamontowanego na klej, pilot wcisniety, mega dno. Zwrot czlowiek sam musi robic. Dno totalne

4 december 2024

Dzień dobry.
Najmocniej przepraszam za zaistniałą sytuację.
Zależy nam na pozytywnym zakończeniu sytuacji. Pozdrawiamy serdecznie, Dział Jakości Obsługi Klienta

Szybka realizacja zamówienia

Miła i sprawna obsługa, paczka przyszła do mnie w ciągu jednego dnia! Jakościowo super wykonana lampka. Polecam bardzo:)

27 november 2024

Antwoord van Plexido

Bardzo dziękujemy za pozytywną recenzję 💜

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.