Popcards.nl Reviews

3. Cadeauwinkel
  4. Hobbywinkel
  5. Knutselwinkel
  6. Wenskaartenwinkel

Popcards pop-up kaarten. Prachtige handgemaakte pop-up wenskaarten voor elke gelegenheid. Elke 3D kaart tovert een glimlach op je gezicht! Wij hebben een zeer ruim assortiment aan unieke pop-up kaarten: Onder andere 3D kerstkaarten, geboortekaarten, verjaardagskaarten, valentijnskaarten, trouwkaarten en troostkaarten. Popcards koop je bij Popcards.nl.

Uitstekend

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

TOP product! top service! (-10 voor postNL!)

er waren wat strubbels met de post. ( met dan kaan post NL!) zo was de initiele kaart na 2 weken nog niet aangekomen. na contact is er besloten dat er een nieuwe kaart gestuurd werd door popcards ( dit keer via DHL, deze kwam gelijk de dag erna aan [thans werkdag, bezorg adres is kantoor, DHL is bekent en houd de pakketten/zendingen vast in het weekend]).
uit coulance ook 2!!! extra kaarten gekregen (1 met vlindertjes, gaat men dochtertje geweldig vinden!).

kwaliteit is zeer goed! stevig papier en mooie kleur.

het boeket kaart is natuurlijk wel wat fragiel, maar anders werkt de pup op ook niet, gaat thuis toch op een plekje blijven staan.

met envoloppe erbij!

ondanks de vertraging toch optijd voor valentijn! contact was ook prettig!

foto's komen nog. maar wil niks verklappen :D

10 februari 2026

Prachtige pop-up wenskaarten

Prachtige pop-up wenskaarten. Geweldig dat ze te personaliseren zijn als trouwkaart. Goede service bij de opmaak van de tekst, die er wordt ingeplakt. Zo hadden we een originele trouwkaart, waar we erg veel enthousiaste reacties op hebben gehad. Als extra kregen we ook nog twee mooie pop up cards meegestuurd die we weer kunnen gebruiken.

4 juli 2024
Logo Popcards.nl

Antwoord van Popcards.nl

Heel erg fijn dat jullie en de ontvangers zo enthousiast zijn over ons. Bedankt voor de fijne review. En véél geluk jullie samen, Liselotte!

Prachtige kaarten, waar voor je geld

Deze kaarten zijn echt speciaal! Er is een mooie collectie online met genoeg keus. Ze zijn van goede kwaliteit en ze zijn het geld helemaal waard. De kaarten kwamen snel binnen.

25 maart 2024

Wat een leuke en originele pop up…

Wat een leuke en originele pop up kaarten. Heb er 3 gekocht en ben erg tevreden. Snelle en correcte levering.

23 maart 2024
Logo Popcards.nl

Antwoord van Popcards.nl

Bedankt voor de fijne reactie, Marianne. Graag tot een volgende keer!

Reviews in alle talen tonen. (7 reviews)