Ik kan Pouch Direct echt aanbevelen. Wij kopen al onze koffiezakken bij hen. Altijd vriendelijk en deskundig personeel om mee te praten, dat direct antwoordt. Goede prijzen, snelle levering en fantast... Toon meer

Deze mensen weten van aanpakken. Niettegenstaande mijn bestelling lang op zich laat wachten, door productie problemen, heeft men mij spontaan ingelicht en een alternatief aangeboden. Dit alternatief w... Toon meer

Voorafgaand aan de bestelling ben ik nog gebeld met de vraag of ik het juiste product had gekozen als proefbestelling. Een heel attent gesprek waarin duidelijk met jou als klant werd meegedacht. Top!... Toon meer

Al jaren tevreden klant. Pouchdirect is heel klantvriendelijk, heel snel. Ik ben ook blij dat er steeds meer milieuvriendelijke opties komen. Ik zou willen dat nep-milieuvriendelijk (zoals kraftpapier... Toon meer

1. Vervoer- en verpakkingsbenodigdheden winkel
  2. Verpakkingsbedrijf
  3. Verpakkingsmachines

PouchDirect is een internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, flat bottom zakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.

4,7

Uitstekend

Fijn contact en snelle levering

Fijn contact en snelle levering. producten zijn top

9 november 2022

Beste Susan,

Bedankt voor het plaatsen van de 5 sterren review. Fijn om te horen dat onze service en de zakken voldoen aan de verwachting.
Hopelijk tot gauw op onze website.

Goed geholpen

Goed geholpen , en denken mee aan een oplossing, zodat dat deze op is gelost... dank je wel daarvoor,
Top !!!

Beste Diana,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Fijn om te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen en de juiste oplossing hebben geboden. We streven ernaar dit in de toekomst altijd te blijven doen.

Hopelijk tot gauw op onze website, jullie veel plezier en succes met het afvullen en verkopen van de koffiezakken.

Team PouchDirect

Persoonlijk advies en daarna snel…

Persoonlijk advies en daarna snel geleverd.

30 november 2022

Beste Hans,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. We streven ernaar om altijd persoonlijk advies te geven, we hopen je daarom ook gauw weer te mogen spreken.

Veel plezier en succes met de koffie verkoop.

Team PouchDirect

Mooie procduten tergen mooie prijzen en…

Mooie procduten tergen mooie prijzen en snelle levering

vriendelijk en meedenkend personeel

31 december 2022

Beste Enrico,

Bedankt voor je mooie review. We waarderen de genomen moeite. We kijken er naar uit om je vaker van dienst te zijn.

Goede kwaliteit snelle verzending

Snelle levering, overzichtelijke site, voorradig en prima geprijsd!

7 december 2022

Beste Michel,

Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om deze mooie review te schrijven. We kijken uit naar een prettige samenwerking, tot ziens op onze website.

Heel tevreden!

De medewerkers bij Pouch Direct zijn erg behulpzaam en denken graag mee.

19 december 2022

Beste Fanny,

Hartelijk dank voor het achterlaten voor deze review, jij en je fijne team ook bedankt voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. We kijken uit naar een blijvende prettige samenwerking.

snelle levering

Beste Sigrid,

Bedankt voor het achterlaten van een review op onze website. Fijn om te horen dat de bezorging in orde was. We hopen de stazakken voor jullie producten ook ;)

We kijken uit naar een langdurige prettige samenwerking.

Snelle verzending en levering

Snelle verzending en levering, het product voldoet aan de verwachting en zal zeker vaker worden besteld.

Beste Mariska,

Bedankt voor de genomen moeite voor deze review. Fijn om te horen dat onze stazakken voldoen aan de verwachting voor jullie producten. Veel succes met de verkoop en hopelijk tot ziens op onze website.

Stipte en correcte levering

Stipte en correcte levering. Prima producten aan scherpe prijzen. Zeer aan te bevelen.

9 december 2022

Beste Koen,

Bedankt voor je review op onze bedrijfspagina, we waarderen de genomen moeite. We kijken uit naar een langdurige prettige samenwerking.

Prima service

30 november 2022

Beste Peter,

Bedankt voor je review. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Dit vinden we erg belangrijk.
We hopen je snel weer in onze webshop te zien.

Goed product (maatlepels)

Goed product (maatlepels), snelle levering.
Zoals al eerder geschreven, is de hoeveelheid verpakkingsmateriaal dat gebruikt wordt eenvoudigweg te veel. Hier zou op kosten en materiaal bespaard kunnen worden

1 december 2022

Beste Marc,

Hartelijk dank, fijn om te horen dat de maatschepjes naar wens zijn. We kijken uit naar een lange samenwerking en danken je voor je feedback.

Beste Lotte,

Bedankt voor je mooie review. We zijn blij te horen dat je bestelling snel in huis was. We hopen je snel weer te zien op PouchDirect.nl

Team PouchDirect

Net als altijd: dik in orde!

Net als altijd: snelle levering en prima service

28 augustus 2022

Beste Joke,

Bedankt voor je mooie woorden, fijn dat je dik tevreden bent met onze service. We zijn blij met jullie als klant.

Tot snel weer op onze website.

Uitstekend

Uitstekend, altijd razend snel geleverd. Goede kwaliteit.

1 november 2022

Hallo Lars,

Fijn dat alles goed en snel ontvangen is en bedankt voor deze mooie beoordeling over onze stazakken.
Tot snel op PouchDirect.nl!

Team PouchDirect

Simpel bestellen en snelle levering.

Makkelijk te bestellen, overzichtelijk en snelle levering.

17 oktober 2022

Beste Karin,

Hartelijk dank voor je mooie review. We vinden het fijn om te horen dat je onze website als makkelijk ervaart.
We kijken uit naar een langdurige samenwerking.

Snelle service

26 oktober 2022

Beste Kenny,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn dat je onze service als snel ervaart, hier streven we ook naar.
Hopelijk tot ziens op onze website!

Top service

Snelle levering, producten hebben een goede kwaliteit en service is geweldig!

12 juli 2022

Beste Storm,

Bedankt voor je review, we zijn blij om te horen dat onze zakken een goede verpakkingsoplossing bieden voor jullie thee.