Det var nemt og hurtigt at reservere den vaskemaskine vi havde besluttet os for. Nemt at parkere ved Fisketorvet. Flink sælger der hurtigt fik solgt mig vaskemaskinen. Dog havde han ikke helt styr... Toon meer
Kalvebod Brygge 59, 1560 København, Vesterbro, DK
Bedrijf heeft geantwoord
Stod 45 min og ventede for personlig betjening på Fisketorvet. Varen havde prisgaranti og personalet var ikke enig selvom det stod på jeres hjemmeside. Fik den dog tilsidst til prisgaranti. Havde best... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tak for en god service og for jeres hjælp da jeg stod og skulle købe et TV i søndags den 2. august i jeres afdeling på Fisketorvet. Vi aftalte at TV’ et skulle komme den efterfølgende tirsdag om form... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg vidste ikke at jeg ville ende med at købe min nye støvsuger lige netop i dag, selvom jeg længe har været på udkig. Jeg blev dig mødt af en meget vidende sælger, og han hjalp mig med at finde en m... Toon meer
Kalvebod Brygge 59, 1560, København, Vesterbro, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Virkelig god betjening i forhold til andre Power butikker!

Antwoord van POWER.dk - Fisketorvet
Betjeningen var langsom, og det var svært at få fat i en medarbejder, som ville hjælpe ved afhentning af en vare. Derudover fik en tilsyneladende ny medarbejder “voksen-skældud” midt i butikken. Uacceptabelt.

Antwoord van POWER.dk - Fisketorvet
Søde og smilende medarbejdere.
Prikken over i’et var at jeg blev spurgt om jeg havde brug for noget tilbehør til den air fryer jeg købte. En lille ting, men virkelig en dejlig service:)

Antwoord van POWER.dk - Fisketorvet
Havde en uheldig episode med en sælger i københavn men det blev heldigvis løst til alles tilfredshed .

Dårlig kunde service!
Jeg bestilte en vare som blev leveret til butikken efter 4 dage, men ordren har stadig status af “ordren klargøres” efter snart 2 måneder!
Jeg har selvfølgelig bestilt varen fra et andet firma og bedt om at få mine penge retur, men der sker ingen ting!
Får at vide butikken vil kontakte mig, men det gør de aldrig. Hver gang skal jeg igennem snakken med en AI “ekspert” som aldrig kan hjælpe!
Sløjt :/

Virkelig dårlig kundeservice.
De ansatte fik mig til at føle, at jeg var til besvær. Jeg stod og ventede ved et aflåst glasskab for at købe et par ledningshøretelefoner til 170 kr. ingen ansatte kom til mig, selvom der var en hel del.
Da der endelig kom en medarbejder hen, virkede han hverken interesseret i at hjælpe eller lytte til, hvad jeg sagde. Han sendte mig bare op i køen ved kassen. Efter at have ventet dér fik jeg at vide, at kassemedarbejderen ikke kunne åbne skabet, og at jeg skulle gå tilbage og finde en anden medarbejder.
Jeg forklarede situationen, den første medarbejder kommer op til kassen men ignorerede både mig og sine kollegaer, som om han ikke lige havde sendt mig på en unødvendig tur. Heldigvis var kassemedarbejderen venlig og endte selv med at gå ned og hente høretelefonerne.
Noget, der burde have taget maks 5 minutter, endte med at tage omkring 15 minutter. Det er simpelthen ikke godt nok.

Antwoord van POWER.dk - Fisketorvet
Bestilte telefon til datteren juni. Efter ugentlige udskydelser af leveringsdato sidst til medio september gav vi op.
I butikken fik hun at vide at hun kunne købe en brugt. Sælgeren sagde til hende at alle dele ville være skiftet ud.
Løgn og latin.

Antwoord van POWER.dk - Fisketorvet
Jeg har reserveret en pc til min mindreårige søn. Jeg beder ham hente den og han betaler ved afhentning.
Uden mit vidende sælger Power min søn en forsikring med månedlig betaling i mit navn. Det er nu op til mig at få den afmeldt.
Det kan næsten ikke være en enkelt stjerne værd.

Antwoord van POWER.dk - Fisketorvet
Jeg synes det var virkelig service og jeg fik skærmen til kun 479!! Det er virkelig billigt

Antwoord van POWER.dk - Fisketorvet
Super service men super træls og mega øv og skulle helt ned i parkeringspladsen for at hente en skærm jeg havde købt,og pigen sagde det lige ude foran Lidl,😅 var det så slet ikke, hvis hun nu bare havde sagt det er i parkeringskælderen var det nemmere så havde jeg slet ikke
Købt den😅

Antwoord van POWER.dk - Fisketorvet
Jeg stod rimelig lost og manglede en ledning til min internetrouter, da min hundehvalp havde bidt den jeg havde i stykker. Jeg fik lynhurtig og virkelig god betjening af William, i Power, på Fisketorvet! Så tusind tusind tak for det, William 🙏🏻🙏🏻

Antwoord van POWER.dk - Fisketorvet
Rigtig god service og fine tilbud. God vejlidning ifb køb af ny mobiltelefon og dygtig supportmedarbejder.

Antwoord van POWER.dk - Fisketorvet
Super venlig og kompetent betjening ved kassen.

Antwoord van POWER.dk - Fisketorvet
Jeg har fået den mest fantastiske hjælp og vejledning af Anas og Ibrahim (salgsleder) Ifb med køb af min nye iPhone. Købt i Power på Fisketorvet.
5 ud af 5 stjerner til dem. Mvh Lone

Antwoord van POWER.dk - Fisketorvet
Rigtigt god oplevelse i Fisketorvet. God service, venlige, kompetente og imødekommende personale. Shoutout til Bersan for god vejledning.

Antwoord van POWER.dk - Fisketorvet
Kære Power. Cha 380416 er eminent og guld værd for jer. I en travl butik var han på en naturlig måde nærværende, omhyggelig, ansvarsbevidst, dygtig, pædagogisk og udviste en naturlig evne til, at vi oplevede os værdsatte som kunder. Vi takker ikke kun for en god handel, men også for en enestående oplevelse!