Jeg har I dag skulle hente en gave hos jer i køge. Havde bestilt det online og skulle til butikken. Alt er gået godt helt fra da jeg bestilte til jeg hentede selvom jeg var lidt forvirret da jeg... Toon meer
Gammel Lyngvej 23B, 4600, Køge, Denemarken
Click and collect fungere slet ikke i forhold til hensigten. Da jeg, efter at have fået sms om at min vare lå klar, kom for at hente den, skete dette: Jeg stod i kø ved kassen, ekspedienten beder om mit tlf. nr. printer et lille seddel ud med bestillingsnummer og sender mig videre, ind til afd. for at hente min vare der, står jeg i en noget ustruktureret kø, da det ikke muligt at trække et nummer, ved min tur giver jeg sedlen til ekspedienten, som skal taste bestillingsnummeret ind på computeren, derefter går han over til et metalskab og låser det op, der er min vare ikke, så går han op til kassen og kigger på de poser med bestillingsvare der står der, der er min vare heller ikke, så går han over ved den anden side af kassen og ser på en reol med bestillingsvare, der er min vare heller ikke, så går han ind i et lokale og dér er min vare søreme, så kommer han tilbage til afd. og SÅ kan jeg betale for min vare. Det ville ca. have været 5 gange så hurtigt, hvis jeg havde droppet click and collect og var gået i butikken, for selv at finde det jeg skulle købe.
Havde en lader der ikke virkede mere. Blev byttet uden beregning - super betjening- Tak!

Antwoord van POWER.dk - Køge
Den butik skal opleves, super sted
stor tak for hurtig behagelig betjening

Antwoord van POWER.dk - Køge
Jeg har I dag skulle hente en gave hos jer i køge.
Havde bestilt det online og skulle til butikken.
Alt er gået godt helt fra da jeg bestilte til jeg hentede selvom jeg var lidt forvirret da jeg kom men de søde medarbejdere forklarede og var hurtigere til at spørgere om de skulle hjælpe.

Antwoord van POWER.dk - Køge
Jeg er imponeret over jeg kan gå frit rundt i butikken og kigge på flere maskiner, uden så meget som at blive rettet henvendelse til én gang - det hvad det er. Herudover stod der medarbejdere som bare stod. Flere kasser stod rundt omkring, med vare, uden nogle var ifærd med at sætte dem op. Der stod åbne booster energidrik i butikken, mellem varene. Herudover er der så ufattelig støvet at man næsten udvikler støvforgitning af at gå rundt. Den eneste i butikken som virkede én smule menneskelig var den unge dame jeg betalte hos, som trods alt havde et smil og en positiv holdning.
Udvalget var fint, jeg er tilfreds med det jeg købte. Men kundeservice var nærmest ikke eksisterende. Der var ca 5 sælgere i butikken,1 havde 1 kunde. Resten stod og snakkede sammen og ikke en af dem tilbød hjælp da jeg kom ind i butikken. Så det kan helt sikkert gøres bedre!

Antwoord van POWER.dk - Køge
Jeg købte en robotstøvsuger. Da jeg kom hjem manglede der et komponent i maskinen, så den ikke virker. Jeg har skrevet til Kundeservice, men jeg har ikke fået svar. Med andre ord har jeg købt et produkt der ikke virker, og ikke nogen reaktion fra Power. Jeg ville forvente en hurtig reaktion ved at de sender komponentet eller giver mig mine penge retur.
Spændende udvalg og målrettet tilbud i forhold til konkurrenterne, endvidere vigtige produkter viden omkring det brede udstyr

Antwoord van POWER.dk - Køge
Det var en venlig og dygtig salgsassistent, der hjalp mig med at finde lige præcist det, jeg stod og manglede i gave..og til mig selv... Hurtig og super god betjening i forretningen.. Oplevelsen var yderst tilfredsstillende 🙏

Antwoord van POWER.dk - Køge
Ja men kommer ind i butikken i Køge ikke særlige mange kunder pt..men der stå/sidder 3 medarbejder og sludder om en eller anden fest.. i menes jeg leder efter mine støvsuger porser der er ikke en eneste af dem der kommer hen eller i det hele taget tilbyder deres hjælp..på nåde tidspunkt og de kan se at jeg leder og leder efter míne støvsugerporser..men må opgive til sidst..og måtte gå hen til de 3 medarbejder der stadig stå og griner og fniser om deres samtale og siger så om du var nogle der hade tid til at hjælpe mig først der få den ene med mig det er sku for dårligt power…og især når der stå 3 medarbejder og laver ingen ting 👎

Antwoord van POWER.dk - Køge
"Jeg har problemer med min hofte, så jeg kan ikke løfte noget selv. Medarbejderen hjalp mig hele vejen ud til bilen og gav mig endda et godt tilbud (prismatch). Rigtig god service!"

Antwoord van POWER.dk - Køge
Lees meer over geverifieerde reviews.