Hei. Jeg må bare si en ting. Jeg var først på Elkjøp for å se på en vare de ikke hadde. De var nonchalante og jeg ble bare henvist videre til å spørre andre. Det endte med at jeg selv gikk rundt for å... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kom over ett veldig bra mobiltilbud som kom på epost. Butikken hadde produktene, vi var 3 i samme følge som kjøpte hver vår. Selgeren var veldig snill, blid, kundevennelig og hjelpsom. Vi hadde... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte stekeovn med click og collect. Lageret brukte lang tid og fant ikke ovnen. Ble sendt tilbake til butikken og måtte på nytt vente lenge. Ble igjen sendt tilbake på lageret og måtte vente lenge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ble møtt av en hyggelig dame straks jeg satte foten inn på avdelingen, vi fant fort ut av hva slags vare det gjaldt. Varen måtte hentes på lageret. Takk for en glimrende jobb og hyggelig betjening
Smalvollveien 65, 0667, Oslo, Noorwegen

Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Rask og grei handel med god service fra personalet.

Antwoord van Power.no - Alnabru
De ansatte har lite kunnskap om varene og må ofte spørre hverandre om informasjon. Jeg mener dere bør ansette medarbeidere med tilstrekkelig kompetanse i hver avdeling.

Antwoord van Power.no - Alnabru
Kjøpte vaskemaskin, meldte feil etter 1 time. Varen var klar etter 30 min. Meget bra. Når jeg fant ut at varen var skadet ikke fått svar etter 23 timer.

Antwoord van Power.no - Alnabru
Kjøpte skriver outlet. Jeg spurte om blekkpatronene medfulgte og fikk ja. Vel hjemme og nesten ferdig med installering oppdages at blekket var inntaket. Tilbake for å få nye, dere hadde ikke. Hjem etter skriver og bytter da til fullpris og betaler kr 400 som var rabatt for outlet. Hyggelig og hjelpsom betjening men den som klargjorde første skriver og godkjente denne har ikke gjort jobben sin. Det ble ekstra kjøring og bomring for meg

Antwoord van Power.no - Alnabru
Ble hjulpet av en veldig hyggelig og hjelpsom ekspeditør som ga meg troverdig hjelp til å finne det produktet som passet for meg.

Antwoord van Power.no - Alnabru
God og effektiv service på power alnabru, med henting av nytt kjøleskap og innlevering av det gamle. Positiv og hyggelig fyr i skranken som også leverte ut varer, tror han heter Andreas

Antwoord van Power.no - Alnabru
God service å forklaring. Av det man kjøpte

Antwoord van Power.no - Alnabru
Jeg har bare hatt gode opplevelser med POWER...skal mye til før jeg velger konkurrenten.

Antwoord van Power.no - Alnabru
Jeg fikk det jeg var kommet for å kjøpe, hyggelig medarbeider

Antwoord van Power.no - Alnabru
Bare en ting å si, her var det topp kundeservice under hele kjøpet, så tommel opp
Mvh
Jack Ruud

Antwoord van Power.no - Alnabru
Veldig fornøyd, lett og enkel trådløs støvsuger å bruke👍👍👍

Antwoord van Power.no - Alnabru
Selgeren kunne sin jobb og hadde peiling
Så fukk jeg melding om at tv var kommet men den var ikke kalibrert fra lageret, og jeg måtte leie meg bil m s jåfør 2 ganger forgjeves den ene fangen
Syns det var dårlig, og gutta på lageret var enig, burde få hele summen av det jeg betalte for kalibreringa tilbake
😙
Mh Wenche

Antwoord van Power.no - Alnabru
Utrolig uprofesjonelt. Bestilte tv med avtalt levering i en annen powerbutikk, null problem i følge selgerne. Etter 14 dager hadde ingenting skjedd, og jeg etterlyste tv-en. Ingen kunne svare på hvor den var og hvorfor den ikke var levert. Ble lovet tv-en på ny, men nok engang ble det stille. Kundeservice sentralt kan verken svare eller sette over til butikk. Totalt tok det 1 måned og 2 dager fra jeg betalte tven til de klarte å levere. Null oppdatering eller vilje til å få fortgang. Utrolig uproft.

Antwoord van Power.no - Alnabru
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.