Power.no - Arendal Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Sagvannsveien 16, 4848 Arendal, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjempe god service! Ansatte viste og forklarte alt om vaskemaskinen vi hadde kjøpt og skulle hente. Anbefalte oss tilleggs produkter, uten å presse på. Ved utlevering ble varen fraktet helt til bil... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min opplevelse altid god med denne virksomheten, pga gode og hjelpsomme ansatte, tilgjengelighet, gode varer . God service , alt er bra . Det skulle ikke vært bedre 🌿

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super Kundeservice med god kunnskap og kjennskap til produkter og bruktilfeller, annsatt på Power Arendal, Steffen D. Var utrolig proff og ekstremt hyggelig, og hjalp meg å finne det best passende pro... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Sagvannsveien 16, 4848, Arendal, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Arendal

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

141 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

10.898 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hyggelige ansatte

Rask betjening, og hyggelige folk på jobb 😊

5 september 2026
Review zonder uitnodiging

Hei Tone,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Arendal. Rask betjening og hyggelige ansatte er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å se deg igjen snart!

Kjempe god service

Ved utlevering ble varen fraktet helt til bil og hjalp til med å løfte inn. Meget fornøyd med servicen

8 september 2026

Hei Kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og fem stjerner! Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp med vaskemaskinen, gode forklaringer og anbefalinger uten press.

Ekstra fint å lese at utleveringen også ble en god opplevelse, helt frem til bilen. Dette setter vi stor pris på å få høre.

Hei Frode,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så god opplevelse i butikken vår i Arendal. Hyggelig betjening er noe vi virkelig verdsetter, og det er herlig å se at dette kom til uttrykk under ditt besøk. Vi håper du får like god hjelp neste gang du handler hos oss. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min opplevelse altid god med denne…

God service , alt er bra . Det skulle ikke vært bedre 🌿

5 september 2026

Hei Afaf,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du alltid har gode opplevelser hos oss. Våre ansatte setter stor pris på at du trekker frem deres hjelpsomhet og god service, det er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Det er fantastisk å lese at du er fornøyd med både vareutvalget og tilgjengeligheten. Vi ser frem til å hjelpe deg igjen neste gang du besøker oss.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Får alltid god hjelp

Får alltid god hjelp, men betaler for det😊

2 september 2026

Hei Siri,

Takk for en fin anmeldelse og for at du deler opplevelsen din med oss! Det er kjekt å høre at du alltid får god hjelp hos oss i Arendal. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, og vi håper vi fortsetter å levere en like god opplevelse neste gang du besøker butikken.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hadde et B kjøp i går som manglet en…

Hadde et B kjøp i går som manglet en ledning, reklamerte på det og fikk en ny. God service!!

2 september 2026

Hei Jan,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det er utrolig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp da det manglet en ledning på kjøpet ditt. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter hos POWER. At teamet i Arendal sto på og sørget for at du fikk en ny ledning uten forsinkelse, gjør oss virkelig stolte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper du får stor glede av produktet ditt!

Fikk rask og god hjelp

Fikk rask og god hjelp. Hjelpsom og ærlig

28 augustus 2026

Hei Else,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss å høre at du fikk rask og god hjelp i vår Arendal-butikk. Å være hjelpsom og ærlig er akkurat det vi streber etter hver dag, og det er fantastisk å høre at teamet i Arendal leverte på nettopp dette. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kjøpte en iPad i går

Jeg kjøpte en iPad i går. Da jeg kom hjem og sjekket, fant jeg ut at jeg hadde kjøpt en annen modell. Jeg viste den ansatte modellen jeg så på internett, men de hadde med seg en annen iPad.

30 augustus 2026

Hei Dave,

Hei Dave! 😊

Det er utrivelig å høre at du fikk med deg en annen iPad-modell enn den du egentlig valgte, til tross for at du viste den ansatte riktig modell. Vi forstår at dette er frustrerende, og vi setter pris på at du deler denne opplevelsen med oss. Vi har sendt saken din videre til butikken i Arendal, som vil se på hva som skjedde og følge opp saken din. 💬

Vi vil ta dette videre internt for å se på rutinene rundt produktplukking i butikk, slik at vi kan unngå slike feil i fremtiden. Vi håper du får en bedre opplevelse hos oss neste gang! 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk rask og proff hjelp av hyggelig…

Fikk rask og proff hjelp av hyggelig betjening

26 augustus 2026

Hei Unni,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk rask og proff hjelp av hyggelig betjening i vår Arendal-butikk. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi hver dag. Vi satte stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

For få ansatte

For få ansatte. Vanskelig å bli ekspedert

9 augustus 2026

Hei Elisabeth,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi forstår at det er frustrerende når det føles som det er for få ansatte og ventetiden blir lang. Vi tar til oss tilbakemeldingen din og vil se på hvordan vi kan forbedre bemanningen i Arendal. Vi håper du likevel fikk det du var ute etter, og at neste besøk blir en bedre opplevelse.

God service

18 augustus 2026

Hei Mohamed,

Takk for en fantastisk vurdering! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Arendal. Fem stjerner og et så fint ord som "god service" er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

Hei Line,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk rask og god hjelp av hyggelig betjening i butikken vår. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart.

Kaffi

Jeg fikk en reklame på mailen min om tilbud på kaffi. Det var ett bra tilbud, så jeg kjøpte kaffibønner! De smakte akkurat som de skulle

13 augustus 2026

Hei hallvard,

Så hyggelig å høre at du fant et bra tilbud på kaffe og at bønnene smakte akkurat som de skulle! Det er alltid deilige nyheter når en bestilling treffer helt.

Takk for at du deler opplevelsen din med oss, og vi håper du fortsetter å finne gode tilbud hos POWER i fremtiden.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hadde på forhånf bestemt meg for…

Hadde på forhånf bestemt meg for hvilket produkt jeg ville ha. Men selger prøvde å overtale meg til å kjøpe et produkt som var 30% dyrere. Jeg forsøkte flere ganger å forklare at jeg ikke var interessert i det dyrere produktet, men selger bare fortsatte. Det var like før jeg forlot butikken.

12 augustus 2026

Hei Espen,

Hei Espen, det er utrøstelig å høre at du hadde en opplevelse i Arendal-butikken vår som ikke levde opp til det vi ønsker å tilby. 😊 Vi forstår at det er frustrerende når du har tatt en klar beslutning om hvilket produkt du vil ha, og likevel føler at du blir presset mot et dyrere alternativ. Det er absolutt ikke slik vi ønsker at møtet med vår personal skal oppleves. Vi tar denne tilbakemeldingen videre internt for å se på hvordan vi kan forbedre opplæringen rundt kundeoppfølging og respekt for kundens valg. 🤗 Vi håper at du gir oss en ny sjanse til å vise at vi kan gi deg en bedre opplevelse neste gang. ✨

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var fornøyd med handelen jeg kjøpte…

Jeg var fornøyd med handelen jeg kjøpte et kavitettv til en gunstig pris.

11 augustus 2026

Hei Olav,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du var fornøyd med handelen og fant et kabinett-TV til en god pris.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hjelpsomme og vennlige ekspeditører

Hjelpsomme og vennlige ekspeditører .
Jeg er vedlig negativ til mersalg som pushes.

10 augustus 2026

Hei Anne,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er veldig hyggelig å høre at du møtte hjelpsomme og vennlige ekspeditører i Arendal.

Samtidig er det nyttig å få med at mersalg opplevdes som for pågående. Den tilbakemeldingen er viktig, og vi setter pris på at du sier tydelig ifra.

Vi ønsker at besøket skal føles både hyggelig og komfortabelt, med god hjelp uten unødvendig press. Takk for en ærlig og balansert vurdering.

Meget god kunnskap

Meget god kunnskap. Godt humør.

9 augustus 2026

Hei Kari,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Arendal var preget av god kunnskap og godt humør. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Arendal⚡

Rask og topp service!

Hei ANNECKE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en rask og topp opplevelse hos POWER Arendal.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig hyggelig og sevice innstillt …

Veldig hyggelig og sevice innstillt selger som hørte på meg om hva jeg ønsket og veiledet meg der, slik at jeg fikk det jeg ønsket.

Hei Ellen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god veiledning og ble lyttet til, slik at du endte opp med det du ønsket.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Arendal.

Meget behagegelig betjening

Meget behagegelig betjening. Blir Alltid godt behandla.

Hei Arild,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid blir godt tatt imot og får behagelig betjening hos POWER Arendal. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Dit is Trustpilot