Fikk god hjelp. Selger oppsøkte meg, hadde opplagt kunnskap. Blid og veldig imøtekommende, ikke påtrengende. Opplyste meg om at det var 3 for 4, slik at jeg tok med meg en til, forbruksvarer.
Bedrijf heeft geantwoord
God service i Kongsberg, kjøpte 2 stk Dream robotstøvsuger D20, har ikke fått prøvd den så mye ennå, men så langt fornøyd ( kjøpte en til min datter også, 3 små barn + katt i huset, hun er fornøyd)
Bedrijf heeft geantwoord
🎼 Power på Kongsberg er de beste, fordi de har det aller meste! 🛒 Hyggelige og blide fra vi kommer, om det er TV, mobiler, kabler eller airfryer!🎧📻☎️ Ikke no problem vi bytte... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hyggelig å bli spurt om jeg trenger hjelp til noe og blitt fulgt med en service kyndig butikkansatt som kan svare på mine spørsmål eller tilkalle en som har bedre greier på produktene som jeg er inte... Toon meer
Schwabesgt. 5, 3611, Kongsberg, Noorwegen

Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fikk rask og god hjelp av en hyggelig og kunnskapsrik mann (var det sjefen, tro?)

Antwoord van Power.no - Kongsberg
Ekspeditøren hadde kunnskap om produktet jeg var ute etter. Ble kontaktet etter kort tid.

Antwoord van Power.no - Kongsberg
Bra sørvis, hyggelig betjente, eneste jeg ble litt skuffa over er at de ikke kunne pris matche med andre norske leverandører, bare med Elkjøp, så endte opp med å kjøpe hoved varen på nett

Antwoord van Power.no - Kongsberg
Alltid kunnskapsrike og hyggelig betjening på Power Kongsberg!

Antwoord van Power.no - Kongsberg
Veldig hyggelig dame som hjalp meg med å finne riktig produkt.👍🤗

Antwoord van Power.no - Kongsberg
Hyggelig å bli spurt om jeg trenger hjelp til noe og blitt fulgt med en service kyndig butikkansatt som kan svare på mine spørsmål eller tilkalle en som har bedre greier på produktene som jeg er interessert i.👍
Power burde totaltsett tjener på å gi 10% rabatt til alle sine registrerte kunder på alle produkter over 400 - 500 kr.😊

Antwoord van Power.no - Kongsberg
Selgeren var solid faglig og tålmodig med oss. Han var dessuten en hyggelig kar. Mange gode råd uten å presse på kjøp. Kjøpet ble gjennomført trygt og godt slik vi ønsket. Vi er godt fornøyd med hele prosessen.

🎼 Power på Kongsberg er de beste,
fordi de har det aller meste! 🛒
Hyggelige og blide fra vi kommer,
om det er TV, mobiler, kabler eller airfryer!🎧📻☎️
Ikke no problem vi bytter eller angrer,
sjefen og de andre fixer og henter!🤓
Mange hvitevarer har vi kjøpt,
om det er sommer, vinter og høst! 🌳 ☔
Til og med kjøkken har vi valgt, og venter spent på benker, skaper og alt! 🍳🥣
Så til Power vil vi gå, når barna elektronikk skal få💕
Hilsen oss på Vego avlastning, Krekling

Hei.
Jeg kjøpte en skjermbeskytter hos Power. En ansatt satte den på telefonen min, men gjorde en feil under monteringen. Han forsøkte å rette opp feilen og brukte en del tid på det, men resultatet ble fortsatt ikke bra.
Skjermbeskytteren kostet 549 kr. Selv om den var en del av et 4 for 3-tilbud, forventer jeg at produktet og monteringen skal være i orden. Jeg fikk kun 36 kr i kompensasjon, noe jeg ikke mener er en rimelig løsning når feilen skjedde under monteringen i butikken.
Jeg ønsker derfor at saken vurderes på nytt, og håper på en løsning i form av ny skjermbeskytter med korrekt montering eller en passende refusjon.

Antwoord van Power.no - Kongsberg
Alltid hyggelig å handle på Power. Det er derfor jeg går dit.

Antwoord van Power.no - Kongsberg
Service minded han som solgte meg nettbrett, trivelig og forklarte slik at jeg forsto😄

Antwoord van Power.no - Kongsberg
Varene ble ikke levertdom avtalt. Det betur: 1 ferietag bortkastet. Og i tilleg må jeg bruke 1 ferietag til når varene ble levert. Veldig dårlig !

Antwoord van Power.no - Kongsberg
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.