Power.no - Revetal Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Revetal Senter, 3174 Revetal, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte vaskemaskin på power Revetal ,fikk den tilkjørt og det var to veldig hyggelige og hjelpsomme sjåfører som bar den inn.De satte den på plass og vatret den opp. Alt dette for en nette sum a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Power Revetal er en butikk som alltid setter kundeservice først. Selv om vi bor et lite stykke fra denne butikken, velger vi stort sett alltid denne butikken fremfor andre i nærheten.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hun som ekspederte var plutselig opptatt med å smøre leppene sine , akkurat som om hun var hjemme hos sine egne ? Avbrøt handelen en liten stund og der kunne jeg fint ha droppet dette selv om det bare... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid hyggelig å komme inn i butikken. Fikk god hjelp, og denne gangen ba jeg om hjemlevering for aller første gang. (Liker å ordne selv) Var veldig spent på gjennomføringen da kombiskapet skulle opp... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Revetal Senter, 3174, Revetal, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Revetal

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

153 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

10.898 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hei Holmestrand,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk den hjelpen du trengte hos oss. Slike tilbakemeldinger er akkurat det som motiverer oss i hverdagen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av din lokale POWER butikk⚡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Svært positiv opplevelse både med…

Svært positiv opplevelse både med ventetid, serviceinnst. Personal, fagkunnskap og hjelpsomhet!

9 september 2026

Hei Mette,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss enormt å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos oss på Revetal, fra ventetid til service og fagkunnskap. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å få gleden av å se deg igjen snart!

Veldig god servis.

9 september 2026

Hei Vidar,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss virkelig å høre at du har hatt en så god opplevelse hos oss på Revetal. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å få gleden av å se deg igjen snart. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Revetal⚡

Super service

8 september 2026

Hi Tore,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde super service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Vi i POWER Revetal brenner for å gi alle som besøker oss en opplevelse i særklasse, og det er motiverende å høre at vi traff blink. Vi håper å få gleden av å se deg igjen snart.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

På tross av at det var mange kunder der…

På tross av at det var mange kunder der samtidig fikk vi god service nå det ble vår tur. Hyggelig betjening.

5 september 2026

Hei Tom,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk god service hos oss på Revetal, selv når det var travelt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi viderefører gledelig dette til betjeningen som gjorde besøket ditt til en hyggelig opplevelse. Vi håper å se deg igjen snart!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Power Revetal er en butikk som alltid…

5 september 2026

Hei Torgeir,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at dere alltid velger POWER Revetal, selv om dere har andre butikker nærmere. At dere opplever at kundeservice står i fokus, er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter stor pris på at dere tar seg tid til å dele denne opplevelsen med oss og andre. Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake til butikken ved neste anledning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ble møtt av hyggelig og…

Jeg ble møtt av hyggelig og seviceinnstilt personale, som hjalp meg både med valg av pc, og fikset skriveren min raskt og rimelig.

31 augustus 2026

Hei Åse,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du ble tatt så godt imot av personalet på Revetal. At de både hjalp deg med å velge riktig PC og fikk fikset skriveren din raskt og til en god pris, er akkurat slik vi ønsker at besøket hos oss skal oppleves. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Power Revetal har god kundebehandling…

Power Revetal har god kundebehandling og varer på lager

31 augustus 2026

Hei Terje,

Så hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos oss på Revetal! Det å bli godt mottatt og finne det man trenger på lager er noe vi verdsetter høyt. Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til butikken en annen gang.

Opplevelse ved disken.

Har alltid fått veldig god service. Også denne gang. Veldig fornøyd. Føler også de strekker seg ekstra.

1 september 2026

Hei Lisbeth,

Så utrolig hyggelig å høre at du alltid får god service hos oss, og at opplevelsen ved disken også denne gangen var positiv! Det betyr mye for oss at du føler vi strekker oss ekstra for å hjelpe. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne fine tilbakemeldingen, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til POWER Revetal en annen gang.

God hjelp og hyggelig ansatt

God hjelp og hyggelig ansatt

1 september 2026

Hei Bjørg,

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp og møtte en hyggelig ansatt hos oss på Revetal! Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være når du besøker en av våre butikker. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Tilbakemeldinger som din gjør at vi fortsetter å jobbe hardt for å gi den beste servicen hver eneste dag. Tusen takk for at du handlet hos POWER, og vi håper å se deg igjen snart!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid tilstede for meg og det jeg trenger.

Å hjelpe meg å finne det jeg trenger

29 augustus 2026

Hei kunde,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du alltid føler deg tatt vare på og får hjelp til å finne det du trenger hos oss. Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være hver eneste gang. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen neste gang du trenger noe. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Revetal⚡

Alltid hyggelige på Power Revetal

Alltid hyggelige på Power Revetal

27 augustus 2026

Hei Raymond,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du alltid har hyggelige opplevelser hos oss på POWER Revetal. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dette med oss, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til butikken mange ganger i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig bra kundeservice og de som…

Utrolig bra kundeservice og de som jobber der har god kunnskap om varene de selger. Det er en fin, stor og ryddig butikk .

24 augustus 2026

Hei Hanne,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde bra kundeservice og at personalet viste god kunnskap om varene. En fin, stor og ryddig butikk er noe vi streber etter, og det er herlig å vite at du la merke til det. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Sikkert greit

Vet ikke, jeg var fornøyd. Det må vel være bra.

23 augustus 2026

Hei Morten,

Takk for en hyggelig anmeldelse! Det å være fornøyd er jo det som betyr mest, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Håper vi får gleden av å se deg igjen hos POWER Revetal.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig hyggelig og tålmodig selger som…

Veldig hyggelig og tålmodig selger som ga svar på mine spørsmål og fant fram til ønsket produkt. Power Revetal er flinke :)

20 augustus 2026

Hei Tonje,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk så god hjelp hos oss på POWER Revetal. Det å møte kunder med tålmodighet og kunnskap er noe vi virkelig verdsetter, og det er herlig å se at dette kom til uttrykk under ditt besøk. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

God kompetanse og service

God kompetanse. Og god service!

20 augustus 2026

Hei kunde,

Tusen hjertelig for den fantastiske vurderingen og fem stjerner! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde god kompetanse og service hos oss på Revetal. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette å levere god service hver eneste dag. Vi håper å se deg igjen hos POWER Revetal når du neste gang har behov for noe!

God og hyggelig kundeservice

God og hyggelig kundeservice. 😊

18 augustus 2026

Hei Grete,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god og hyggelig opplevelse hos oss. Slike tilbakemeldinger er akkurat det som motiverer oss til å gi det lille ekstra hver dag. Vi håper du velger å besøke oss igjen snart!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig service

Elendig service, og null hjelp å få når tlf min låste seg. De 3 unge ansatte var rett og slett frekke når jeg spurte om hjelp. Av en eller annen grunn hadde min tlf gått i vranglås etter oppdatering, og det krevde pukkode. For å komme inn på mine sider måtte jeg benytte bankID som jeg da hadde på tlf som var sperra. Kan ikke hjelpe deg pga du har Talkmore abonnement var omkvedet. Jeg kjøpte tlf hos dere, og en PC også før jul. Ett godt stykke utpå kvelden kom jeg til å ta ut simkorter mitt, og plutselig kom jeg inn på bankID og min side. Fant det jeg trengte, og tlf oppe og gikk. Hvorfor kunne ikke de som jobba den kvelden sagt dette, framfor å være opptatt med å skravle og fjase med hverandre???? Det var dessert SISTE gang jeg satt mine bein her, og dropper Power andre steder også. Godt det finnes Elkjlp, Netonnet og andre. Takk for en særdeles elendig opplevelse, og takk for meg!!

13 augustus 2026

Hei Trond,

Takk for at du deler din erfaring med oss.

Det er leit å høre om opplevelsen du har hatt i butikk hos oss, og at de ansatte i butikken ikke var villige til å bistå deg med å få ordnet telefonen din. Det er jo ikke slik vi ønsker at det skal være i noen av våre butikker, da du som kunde skal kunne stole på at du skal kunne få god og effektiv hjelp fra oss når du har problemer med produkter som er kjøpt hos oss.

Vi beklager for den negative måten du ble møtt på, og for mangelen på service du mottok. Allikevel er vi glad for å høre at du klarte å løse problemet på egenhånd senere på kvelden!
Uansett tar vi med oss din tilbakemelding videre internt, slik at vi kan se nærmere på dette og sørge for at kunden alltid står i fokus hos oss.

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Kjapp og god service

Kjapp og god service

12 augustus 2026

Hei Terje,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kjapp og god service hos POWER Revetal.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Alltid super service hos Power Revetal

Alltid super service hos Power Revetal, handler aldri elektrisk andre steder nettopp pga den supre servicen 👌🤩

9 augustus 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du alltid opplever super service hos POWER Revetal, og at det er grunnen til at du velger å handle der.

Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på, og de betyr mye for butikken.

Dit is Trustpilot