Power.no - Steinkjer Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Sjøfartsgata 2, 7714 Steinkjer, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hadde lagt av click og hent. Så viser det seg at varehuset ikke har varen allikevel. Men det var en hyggelig medarbeider som forklarte dette på en fin måte. Og som fant løsningen med at jeg fikk utsti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk veldig god hjelp til å velge rett produkt til å begynne med. Var uheldig og fikk et produkt med fabrikkfeil, noe butikken ordnet opp i uten noe problem på øyeblikket! Helt fantastisk kundeservice... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Sjøfartsgata 2, 7714, Steinkjer, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Steinkjer

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

86 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

10.898 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var veldig fornøyd med servicen jeg…

Var veldig fornøyd med servicen jeg fikk på kjøpet av kjøleskapet😊trivelig ungdomMen da vi hentet det og pakka ut det så var det et fryseskap(skuffeende)måtte tilbake i retur,Det er tross alt 15 km.en vei,det ble fire turer,(6 mil)Lurer på om det finnes noen form for kompensasjon🤷‍♀️Fornøyd med kjøleskapet,og beklagelse fikk jeg

7 september 2026

Hei Rita,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss på POWER Steinkjer! Det er kjekt å høre at du er fornøyd med kjøleskapet og at du fikk god service i butikken.

Når det gjelder kompensasjon for de ekstra turene du fikk på grunn av feil vare, kan en spesialist hos vår kundeservice se nærmere på saken din og vurdere hva som kan gjøres. Ta gjerne kontakt med kundeservice direkte, så kan de hjelpe deg videre med dette.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, og vi håper du får glede av kjøleskapet i mange år fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service Blid og hjelpsom…

Super service Blid og hjelpsom betjening Superfornøgd🤗🤗🤗

9 september 2026

Hei Karin,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos oss i Steinkjer. Blid og hjelpsom betjening er akkurat det vi streber etter, og det er fantastisk å vite at vi traff blink. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å få gleden av å se deg igjen snart.

Servicevennlig

Kjæmpetrivelig, servicevennlig og kunnskapsrik betjening

4 september 2026

Hei Aud,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos oss i Steinkjer. Kjæmpetrivelig betjening, servicevennlighet og god kunnskap er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter utrolig stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Fikk hjelp m d du skulle ha med en gang

Fikk hjelp m d du skulle ha med en gang

29 augustus 2026

Hei Edith,

Så hyggelig å høre at du fikk hjelp med en gang hos oss i Steinkjer! Det er akkurat slik vi ønsker at det skal fungere, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart.

Service er veldig bra

Service er veldig bra. Spørre pasienten som komme inni Power om dem trenger hjelp.
Produkt er veldig bra kvalitet.

28 augustus 2026

Hei Mustafa,

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med servicen og kvaliteten på produktene våre. Vi i POWER Steinkjer setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Det betyr mye for oss å høre at personalet møter deg på en god måte og er tilgjengelige når du trenger hjelp. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Flinke og effektive folk

16 augustus 2026

Hei FRANK,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss enormt å høre at du opplevde rask og effektiv hjelp hos oss i Steinkjer. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse, og vi vil gjerne viderebringe rosene til teamet i butikken. Slike tilbakemeldinger er med på å holde motivasjonen oppe og gi drivet til å fortsette å levere god service hver eneste dag. Vi håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang!

Hei Tor,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss i Steinkjer. Trivelig og hjelpsomt personale er akkurat det vi streber etter, og det er fantastisk å høre at alt var OK fra start til slutt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

God kundeservice!

11 augustus 2026

Hei Per,

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen og fem stjerner! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse med kundeservice hos vår butikk i Steinkjer. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper du får like god hjelp neste gang du besøker oss.

Support fungert bra

Tilstedeværende teknisk support ga meg svar på spørsmålene som jeg hadde i forbindelse med min telefon. Han var hyggelig og ikke utålmodig.

8 augustus 2026

Hei Franziska,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp, klare svar og en god opplevelse med teknisk support i Steinkjer.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Flott servise

Flott servise. Hjelpsomme betjening
Vi følte oss velkommen. Og ønsket oss velkommen tilbake.

7 augustus 2026

Hei Helge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere opplevde god service, hjelpsom betjening og en varm velkomst i Steinkjer. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om, og vi håper å se dere igjen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ubrukelig pc som det ikke er mulig å få…

ubrukelig pc som det ikke er mulig å få startet

5 augustus 2026

Hei Tore,

Takk for at du deler dette. Det er svært uheldig å høre at PC-en du kjøpte ikke kan startes i det hele tatt, og jeg forstår godt at det er frustrerende 😕💬

Saken din er allerede sendt videre til POWER Steinkjer slik at de kan følge opp det du beskriver og se nærmere på både produktet og håndteringen av saken 😊

Tilbakemeldingen din blir også brukt internt for å gjennomgå rutinene rundt oppfølging når et produkt ikke fungerer som forventet. Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og håper du får en langt bedre opplevelse videre 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

God service

God service

8 augustus 2026

Hei Svein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Steinkjer.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Helt håpløs support

Helt håpløs support! Jeg kunne kontakte selger hvis jeg hadde problemer med å sette opp skriveren! Tenkte ikke på at jeg da måtte få telefonnummeret hans! Ringer support og får beskjed om at de kunne ikke sette meg over til selger! Men de kunne sette opp en time til meg !
Nei vet du meg hva slik elendig service!
Mvh. Rolf Skjelvan

7 augustus 2026

Hei Rolf,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik hjelpen skal oppleves når du trenger støtte til å komme i gang med en skriver, og jeg forstår godt at det ble frustrerende å få tilbud om en time i stedet for direkte hjelp. 😊

Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til POWER Steinkjer, slik at de kan se nærmere på både oppfølgingen og rutinene rundt denne typen henvendelser. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og innspillet ditt blir brukt i arbeidet med å forbedre servicen videre. 🤗

Hei Hilde,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelpen du trengte, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Rask og god service

6 augustus 2026

Hei Jostein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask og god service hos POWER Steinkjer.

God pris på produkt

God pris på produktet jeg ville ha! Fikk god hjelp

8 juli 2026

Hei Bernard,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fant produktet du ønsket til en god pris, og at du fikk god hjelp underveis.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fikk mye verdifull informasjon å…

Jeg fikk mye verdifull informasjon å gjøre avgjørelsen min ut i fra - og da jeg etter kjøpet ombestemte meg, ble jeg møtt med behagelig kundebehandling.

3 augustus 2026

Hei Anne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk nyttig informasjon som gjorde det enklere å ta en beslutning, og at du også opplevde god oppfølging da du ombestemte deg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hyggelige ansatte

Hyggelige ansatte, og fikk god hjelp

3 augustus 2026

Hei Britt,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du møtte hyggelige ansatte og fikk god hjelp i Steinkjer.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk kjøpt fryser på Steinkjer og…

Fikk kjøpt fryser på Steinkjer og hentet i Mjøndalen

30 juli 2026

Hei Sigrun,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at det gikk fint å kjøpe fryser i Steinkjer og hente den i Mjøndalen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper du blir veldig fornøyd med produktet.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Steinkjer⚡

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg var i butikken med et klart mål om…

Jeg var i butikken med et klart mål om hva jeg skulle kjøpe. Det fikk jeg gjort. Men satte ikke pris på fremstøtet to ivrige selgere gjorde for å få meg til å bytte mobil abonnement. Følte at de mente at jeg var nærmest dum og uøkonomisk som ikke fulgte deres anbefaling om å bytte abonnement. Kan tilføye at besøket hos Power Steinkjer ikke hadde noe med mobil å gjøre.

28 juli 2026

Hei Grete,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik et butikkbesøk hos oss skal føles, og det er fullt forståelig at det opplevdes ubehagelig når fokuset ble flyttet fra det du faktisk kom inn for å kjøpe. 😊

Det er spesielt uheldig å høre at anbefalingene rundt mobilabonnement ble opplevd som påtrengende og nedlatende, særlig når besøket ikke handlet om mobil i det hele tatt. Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til POWER Steinkjer, slik at de kan gå gjennom både salgsdialogen og rutinene for hvordan slike henvendelser håndteres i butikk. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og håper vi får muligheten til å gi deg en langt bedre opplevelse neste gang. 🤗

Vennlig hilsen Erik, POWERs AI-assistent

Dit is Trustpilot