För mig är säljaren den viktigaste delen av köpupplevelsen. När man blir bemött på ett trevligt, professionellt och vänligt sätt känner man sig trygg och vill gärna genomföra sitt köp där. Jag är myck... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Väldigt trevliga hjälpsamma killar som tog emot mig direkt när jag gick in in i butiken, frågade om de kunde hjälpa mig Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag fick först besked att produkten jag sökte var slut . Som tur var hade jag sökt via nätet där det stod att produkten fanns efter övertalande gick han och kollade och visst den varan fanns i er but... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det gick snabbt o bra att köpa på nätet men när jag kom till butiken o frågade om den här produkten var bra fick jag ett hyfsat oengagerat mottagande. Han sa det finns bättre och det finns sämre d... Toon meer
Solåsvägen 4a, 553 03, Jönköping, Jönköpings län, Zweden

Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Lyhörd, tog fram alternativ och pushade inte utan visade faktiskt vad som är billigast totalt sett.

Antwoord van POWER.se - Jönköping
Sluta att luras! Köpte en appelwatch som jag skulle ge bort till ett barnbarn. Innan jag skulle gå till kassan ville han veta min telefonoperatör. Varför frågar jag? Vi ska se om du har någon rabatt att få! Varför skulle ja få rabatt när jag köper en klocka pga. operatören. Kom då fram till att om jag bytta operatör som skulle kosta mig 100kr mer i månaden än vad jag betalar idag. Jag skulle få mer surf! Jag behöver inte mer surf, han kunde dessutom se att jag inte på långa vägar gjort av med min surf. Han sa att om jag bytte operatör(100kr) mer i mån. så skulle jag få 2000kr i rabatt på klockan som kostade 2500kr!! Jaha, men då måste jag väl binda mig vid det avtalet? Ja, i två år, sa han. Ok, sa jag. Gick ju naturligtvis inte på det eftersom klockan skulle blivit 400kr dyrare då!
Han kanske inte kan räkna, vad vet jag. Väldigt fult gjort. Han verkade dessutom sur när jag upplyste honom.
Kommer nog inte gå tillbaka till den affären mer. MVH.Lotta Lekander

Antwoord van POWER.se - Jönköping
Köpte en ny mobil. Tyvärr var säljaren mest intresserad av att försöka få mig att byta telefonabonnemang och flytta dotterns abonnemang än att fokusera på vad jag önskade. Han missade till och med att lägga in telefonen i deras system så jag fick åka tillbaka för att få det inlagt så att telefonen fick garantin.
Skärmskydden hängde på fel prisplats så kände mig lite lurad när skydddet visade sig vara 350kr dyrare än vad priset indikerade.
Betalade för montering av skärmskydd vilket var ett smart drag då det första var trasigt.

Antwoord van POWER.se - Jönköping
Det kom snabbt och nöjd över priset och produkten

Mycket bra dator

Antwoord van POWER.se - Jönköping
Väldigt kunnig säljare och man litade på honom också

Antwoord van POWER.se - Jönköping
Tyckte vi fick jätte bra hjälp när vi köpte våra produkter.
Men tog väldigt lång tid innan vi fick hem kylvarorna

Antwoord van POWER.se - Jönköping
Väldigt påflugna säljer, är väldigt på för att man ska byta både mobilabonnemang och bredband. Fast jag bara skulle hämta en smartwatch som jag reserverade på deras hemsida. Jag skulle spara hela 9 kr i månaden.
Var tvungen att upprepa flera gånger att jag hade lite ont om tid och att jag hade lite bråttom. Tydligen är deras säljresultar viktigare än var kundens ärende och nöjdhet är.
Kommer aldrig mer handla hos den kedjan

Antwoord van POWER.se - Jönköping
Jag kom in på power och frågade om hjälp, varav en kille stod lite upptagen och bad en kollega om hjälp. Denne kille var otroligt dryg och inte alls trevlig. Jag frågade vissa frågor och kände att han dumförklarade mig lite.
Otroligt dåligt bemötande.