POWER.se - Jönköping Reviews

TrustScore 4 uit 5

Solåsvägen 4a, 553 03 Jönköping, Jönköpings län, SE

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

För mig är säljaren den viktigaste delen av köpupplevelsen. När man blir bemött på ett trevligt, professionellt och vänligt sätt känner man sig trygg och vill gärna genomföra sitt köp där. Jag är myck... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt trevliga hjälpsamma killar som tog emot mig direkt när jag gick in in i butiken, frågade om de kunde hjälpa mig Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag fick först besked att produkten jag sökte var slut . Som tur var hade jag sökt via nätet där det stod att produkten fanns efter övertalande gick han och kollade och visst den varan fanns i er but... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det gick snabbt o bra att köpa på nätet men när jag kom till butiken o frågade om den här produkten var bra fick jag ett hyfsat oengagerat mottagande. Han sa det finns bättre och det finns sämre d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

• Solåsvägen 4a, 553 03, Jönköping, Jönköpings län, Zweden

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Jönköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.195)

15.087 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utebliven leverans

Jag beställde en vara från Power online och fick i ett mejl den 13 mars bekräftelse på att min order var redo att skickas. Efter att ha väntat i 10 dagar utan leverans kontaktade jag kundservice angående den uteblivna leveransen. Den 26 mars fick jag ett sms från Power Jönköping där de meddelade att ett problem hade uppstått med Post Nord samt att varan tyvärr inte längre finns i lager.

Jag är besviken över hanteringen av ärendet.

26 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van POWER.se - Jönköping

Hej Loreta och tack för att du delar med dig.

Vi förstår att det blir en besvikelse när man väntar på sin beställning och informationen inte riktigt hänger ihop längs vägen. Här har det varit ett spårningsproblem i kombination med att varan tyvärr inte längre fanns tillgänglig i lager, vilket gjorde att leveransen inte kunde genomföras. Vi har nu säkerställt att återbetalningen är klar och bör vara tillbaka hos dig. Vi önskar såklart att hela processen hade känts mer tydlig och trygg från början.

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra försäljare.

Bra försäljare.. försökte inte tvinga på mig annat..

20 april 2026

Hej Juha,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen kändes trygg och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionell personal och god…

Professionell personal och god bemötande.

21 april 2026

Hej Ewa,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen präglades av professionellt bemötande och god service. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Trevligt bemötande och service

Trevligt bemötande och service

20 april 2026

Hej Ann-Charlotte,

Tack för de fina orden om bemötandet och servicen. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Personal mycket trevlig

Personal mycket trevlig
Han hade kunskap om produkten och instruerade på ett bra sätt

23 april 2026

Hej Berit,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och tydlig vägledning kring produkten.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Sälj viktigare än kundservice

Bad om hjälp med att hitta en vara med som var tvungen att passa till mitt specifika behov. Blev rekommenderad en vara som enligt personalen skulle funka perfekt för mitt ändamål men som det senare visade sig inte funkade alls. Det gick dock bra att lämna tillbaka varan dagen efter.

Överlag var personalen inte så professionell och hjälpsam utan verkade istället mer intresserade av att sälja och att trycka på mig nytt mobilabonnemang.

Väldigt tydligt att sälj är viktigare än praktisk hjälp och expertis.

Hejsan!

Tack ska du ha för att du berättar hur du upplevde ditt besök hos oss. Vi är glada att höra att returprocessen fungerade smidigt, det ska alltid vara enkelt att ändra sig när något inte blir som tänkt.

Samtidigt är det förstås inte den känsla vi vill lämna efter oss när en produkt inte lever upp till det behov som beskrevs från början. Rådgivningen ska kännas trygg, relevant och anpassad, och vi vill absolut att hjälpen ska väga tyngre än själva säljögonblicket.

Vi uppskattar att du lyfter både det som fungerade och det som kan bli bättre. Det hjälper oss att utveckla både vårt bemötande och vår vägledning framåt.
Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Fin service i butiken

Fin service i butiken. Toppen:)

Hej Fredrik,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick fin service i butiken. Toppen att besöket blev så bra.

Trevlig personal

22 april 2026

Hej Barbro,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i Jönköping var så bra och att bemötandet uppskattades.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Om vill vill köpa en produkt hos er…

Om vill vill köpa en produkt hos er prata inte om internet eller försöker sälja internet eller byta abonnemang

16 april 2026

Hej Robert,

Tack för din feedback. Det är frustrerande när kunder som vill köpa en produkt får fokus på internetabonnemang istället. Så ska vi inte sälja!

Vi tar med oss detta och påminner personalen om att hålla sig till kundens behov. Tack för att du säger till!

Felix på POWER! ⚡️

Jättebra service

Jättebra service. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Vi kommer att handla mer hos Power i Jönköping

Hej Kerstin,

Tack för de fina orden!

Det gläder oss att höra att du fick så bra service och ett trevligt bemötande i Jönköping. Det betyder mycket att du vill handla hos oss igen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Påtvingade extra försäljning av tjänster

Fick bra hjälp med datorladdaren. Dock jobbigt att bli påprackad tjänster som bredbandlösningar telefon abonnemang mm inne i butiken när man planerar göra ett snabbt ärende.

Hej Henrik,

Tack för att du delar med dig.

Det är glädjande att du fick bra hjälp med datorladdaren.

Samtidigt ska ett snabbt ärende också kunna kännas smidigt och enkelt i butiken. Din återkoppling om att det blev för mycket fokus på extra tjänster är värdefull och viktig att få in.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta.

Very good and staff is very cooperative

Very good and staff is very cooperative

9 april 2026

Hi Warda,

Tack för de fina orden!

Det gläder oss att höra att upplevelsen var väldigt bra och att hjälpen i varuhuset uppskattades.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Omständigt med en som skulle regga ngt…

Omständigt med en som skulle regga ngt för hans statistik ?
Lite halv dryg !
Inte okej !
Sedan fick man leta efter personal som orkade hjälpa till 🤥

14 april 2026

Hej Jan,

Tack för din feedback! Jag förstår att du upplevde att servicen inte var på topp när du besökte vår butik i Jönköping. Det är verkligen synd att höra att du fick vänta på hjälp och att bemötandet inte kändes professionellt.

Vi tar all feedback på allvar och arbetar kontinuerligt för att förbättra vårt kundbemötande. Dina kommentarer hjälper oss att bli bättre.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket trevlig och fantastiskt hjälpsam…

Mycket trevlig och fantastiskt hjälpsam personal. Blir återbesök.

17 april 2026

Hej Britta,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som så trevlig och hjälpsam i Jönköping. Vi är glada att du kommer att besöka oss igen!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Varorna fanns inte upplockade i…

Varorna fanns inte upplockade i butiken. Fanns i lådor som ännu inte var uppe på hyllan. Tog tid att få tag i en personal som kunde hjälpa mig. När jag väl fick kontakt, hjälpte flera till att leta.

16 april 2026

Hej kund,

Tack för din feedback! Det låter som att våra medarbetare hjälpte dig att hitta varorna även om de inte var uppställda på hyllan än. Vi uppskattar att du tog dig tid att vänta medan personalen letade efter dina produkter.

Vi förstår att det kan vara frustrerande när varor inte är lättillgängliga direkt, men det är bra att höra att teamet till slut kunde hjälpa dig att få tag på det du behövde.

Tack för att du handlar hos oss!

Bra köpråd

Kunnig och inlyssnande säljare (Linus på vitvaror Jönköping).
Grymt snabb leverans.
Bra avhämtning på varuhuset.

13 april 2026

Hej Håkan,

Vad kul att höra att du fick så bra service i Jönköping! Det låter som att allt fungerade perfekt från köpråd till leverans och avhämtning. Tack för att du delar din positiva upplevelse med oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var väldigt smidigt att boka och…

Det var väldigt smidigt att boka och sedan bara hämta efter en 1/5 timma.

13 april 2026

Hej Madeleine,

Vad kul att höra att du hade en så smidig upplevelse med din bokning och upphämtning! Det är precis så vi vill att det ska vara för våra kunder. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Hej Henrik,

Vad kul att höra att du är nöjd med servicen från vår säljare! Det är fantastiskt när vårt team kan ge den hjälp och service som våra kunder förtjänar. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Bra hjälp i butik.

12 april 2026

Hej Kent,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick bra hjälp i vår butik i Jönköping. Vårt team arbetar hårt för att ge alla kunder den bästa möjliga servicen, och din feedback betyder mycket för oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag gillar inte tilltalsordet ”ni”

En säljare upptäckte mig rimligt snabbt men jag avskyr att bli niad. Så gammal är jag inte. Och sen pratet om ev rabatt på våffeljärnet beroende på mobilabonnemang- det var ju ett sätt att få sälja ett annat abonnemang men det gick jag inte på.

15 april 2026

Hej Karsten,

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina tankar med oss.

Det är bra att höra att en säljare kunde hjälpa dig snabbt när du kom till butiken. Vi förstår att olika kunder föredrar olika sätt att bli tilltalade på, och din kommentar är värdefull för oss.

Vi tar din feedback till oss och hoppas att din upplevelse överlag var positiv.

Dit is Trustpilot