Jag övertalades att ta en annan dator än den jag kom in för att köpa Den jag köpte hade ingen Laddkabel till fast biträdet sa att den ingick När det inte blir det man tänkt sig känner man sig lite l... Toon meer
BEMÖTANDET av säljaren/personalen, var bästa ever!! Betydligt mer hjälpsam och mån om att hjälpa mig än man kunde drömma om! Jag som redan köpt varan i click and collect. Men han erbjöd att hjälpa... Toon meer
Den förra Sodastreamern var enklare och bättre. Vi har redan 3 patroner med skruvanslutning och det var ingenting som Vi blev informerade om i butiken. Däremot sa Ni att det var samma patroner men att... Toon meer
Vi vill ge ett stort tack till säljaren på Power i Växjö. Han tog sig verkligen tid att hjälpa oss igår när vi skulle köpa en playstation 5, han lyssnade på våra frågor och förklarade allt på ett tyd... Toon meer
Marketenterivägen 6, 352 36, Växjö, Kronobergs län, Zweden

Vraagt klanten om een review
Prisvärd och fungerar lika bra som HUE dock mycket billigare..

Antwoord van POWER.se - Växjö
Säljare skindade mig när jag skulle köpa mobilen och känner mig lurad för jag fick köpa 2 tillbehör till mobilen pch den tredje skulle vara grattis, men till slut blev det mucket dyrare, rekomenderar inte!

Antwoord van POWER.se - Växjö
Väldigt otrevliga personal. Känns att lätt kan man bli lurad om man inte har bra koll över varorna.

Antwoord van POWER.se - Växjö
Trevlig butik, snabb respons med service och information om produkten man är intresserad av.

Antwoord van POWER.se - Växjö
Otrevlig personal. Fel reklam. ( det jag köpte som stod på nätet att det var en demo produkt. Så va inte fallet). Och tillbehören följde inte med. Så jag försökte hitta tillbehör på nätet med 0 resultatet. Måste lämna tillbaka produkten.
Tack

Antwoord van POWER.se - Växjö
Priset på varan var okej..
Kundvänligheten kunde varit bättre.
Som att jag kunde lämna in min gammla tv, vid köp av nu ..