Gisteren een inloopdouche laten plaatsen door mobilea op 18 mei, in de morgen twee monteurs aan de deur, uit Slowakije communicatie verliep stroef en een van de monteurs was niet bepaald vriendelijk.... Toon meer

Zeer ontevreden Klantenservice Nederland slecht Angela en nassar in het bijzonder. Bellen niet terug,leggen neer, geen reactie op mails. Klantenservice België daar in tegen goed,super... Toon meer

Zag ze vandaag op tv bij meldpunt. Ook daar sloegen zij een dikke flater. De leidinggevende had een goede beurt kunnen maken door direct toe te geven dat er bij de behandelde casus fouten waren ge... Toon meer

EVEN OPNIEUW EEN REVIEW INLOOPDOUCHE IS OP NIEUWG GEPLAATST EN INZAMEN WERKING MET DE 2INSTALATEURS HELEMAAL NAAR ONZE ZIN EEN DING ISWEL JAMMER DE DOUCHEKRAAN STAAT SCHEEF LINKS 9,5 RECHTS 10,5... Toon meer

1. Mobiliteitsmiddelen leverancier
  2. Assistieve hulpmiddelen leverancier

Over PractiComfort

PractiComfort, opgericht in 1990, is een grote specialist van mobiliteitsproducten. Al meer dan 20 jaar heeft deze organisatie haar plek binnen de markt hoog weten te houden. Niet alleen met de kwalitatieve producten; ook met service en onderhoud heeft PractiComfort een belangrijk aandeel onder mobiliteitsleveranciers.

Internationaal actief

PractiComfort kent haar oorsprong in Nederland, maar is ook actief in België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland en Frankrijk. Met een breed en diep aanbod aan mobiliteitsgoederen, probeert de organisatie sociaal isolement onder ouderen te voorkomen. Producten zoals scootmobielen, trapliften, fauteuils, badliften, instapbaden, huisliften en e-brommobielen houden mensen met lichamelijke beperkingen zelfstandig en mobiel. De missie staat dan ook voor: het mogelijk maken dat meer ouderen, langer zelfstandig thuis blijven wonen en onder de mensen blijven komen.

Vakkundig onderhoud en service

Het assortiment bij PractiComfort bestaat alleen uit de beste merken. Daarnaast levert PractiComfort onderhoud en service door eigen personeel. Dit komt door de producten die regelmatig onderhoud nodig hebben. Hierbij kunt u denken aan een traplift of een scootmobiel; de veiligheid maar ook de levensduur zijn belangrijke aspecten die gewaarborgd kunnen worden door vakkundig onderhoud.

Gunstige garantie

Veiligheid, kwaliteit en tevredenheid zijn belangrijke waarden die aan elkaar gebonden zijn. Wanneer de klant zich veilig voelt met een kwalitatief product, zal hij of zij ook zeer tevreden zijn. Bij PractiComfort wordt veel waarde gehecht aan deze waarden. Aansluitend hierop, is daarom ook de garantie zeer gunstig geregeld. Voor alle producten geldt standaard een termijn van 24 maanden productgarantie met uitbreidingsmogelijkheden tot een langere periode. Op scootmobielen en trapliften kan de garantie zelfs verlengd worden tot 10 jaar.

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Het was een lange dag

Het was een lange dag, de jongens zijn plm 11 uur bezig geweest met nauwelijks onderbreking van eten of drinken. ze werkten accuraat, stonden voortdurend in contact met het bedrijf als er iets was, dat het dan terug koppelde naar ons.Heb het in mijn telefoon gesprek ook a aangegeven; prettige jongens om over de vloer te hebben.
Wat we wel jammer vonden is dat we niet geïnformeerd waren over de nationaliteit van de jongens. Onderling spraken ze tjeschisch en 1 onderhield in het engels de conversatie met ons.
Nou wilde het geluk dat we beiden de engelse taal goed beheren, anders was dat toch wel een puntje geweest.. handen en voeten werk....
De jongens werkten door, waren beleefd, en overlegden alles, wat nodig, met ons en met het bedrijf.
Ze hebben keurig werk geleverd, we zijn er erg blij mee.Nog wat kleine afwerkingspunten, (beschadigde kitrand b.v.)en het plaatsen van verlichting en dan zijn we klaar.
Dat was wel even een teleurstelling na een lange dag.. het toefje slagroom zal ik maar zeggen,de lamp, kon niet geplaatst worden, maar dat lag zeker niet aan de jongens.
Dat is bij het opmeten en bestellen niet goed gegaan...
Maar heb al begrepen dat dat zo snel als mogelijk hersteld gaat worden.
Daar vertrouwen we dan maar op.

13 oktober 2020

Van bad naar inloopdouche

Van bad naar inloopdouche in slechts één dag, al is het wel een lange werkdag. De installatie is keurig naar volle tevredenheid verlopen, van afbreken, afvoeren en plaatsen tot het stofzuigen van de trap aan toe. Wat mij betreft alle lof.

11 september 2020

Relaxa verdient het breder bekdn gemaakt te worden.

Ik heb een tijdje moeten zoeken, maar toen ik de Relaxa gevonden had, had ik meteen het idee dat die precies aan mijn behoefte voldeed. En dat blijkt helemaal te kloppen! Ik kom nu met een volstrekt veilig gevoel uit mijn geliefde bad.
Compliment aan de monteur, die te maken kreeg met onwaarschijnlijk harde tegels, en daar kalm en geduldig onder bleef.

8 september 2020
Logo PractiComfort

Antwoord van PractiComfort

Beste mevrouw Dekker,

Wat heerlijk dat u zonder enkel probleem weer heerlijke momenten in uw bad mag beleven. Wij zullen dit bericht ook aan de monteur sturen. 5 sterren, dank u wel.

Heel veel badplezier.

Mvg, Mej Hermsen

Inloopdouche

Wij zijn heel tevrede twee monteurs hebben alles netjes afgeleverd het zijn heel nette en beleefde mannen en de inloopdouche is mooi geworden

3 september 2020

Mooi maar slechte service

Uiterlijk een mooie lift, keurig geplaatst door vakmensen, maar meer dan een week later geleverd dan afgesproken en als er twee dagen na levering een storing is, duurt het wel erg lang tot er een monteur geregeld is. Er zal na de melding worden teruggebeld maar 4,5 uur later is dat nog niet gebeurd. Pas als ik zeg dat de lift maar moet worden weggehaald hoor ik binnen 5 minuten wanneer de monteur langs zal komen. De organisatie van het bedrijf mag worden opgeschud: het is niet duidelijk wie waarvoor verantwoordelijk is.

26 augustus 2020
Logo PractiComfort

Antwoord van PractiComfort

Beste S.J. den Daas,
Hartelijk dank voor uw feedback. onze excuses voor u negatieve ervaring dit is niet hoe wij met onze klanten om willen gaan. onze excuses voor het lange wachten. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze service en zullen uw feedback hier ook in meenemen. Wij hopen dat alles op het moment naar tevredenheid is met de lift. Mocht er in de toekomst nog iets zijn laat en ons weten dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Carmen

Ik heb bij u een nieuwe cyclonen 22…

Ik heb bij u een nieuwe cyclonen 22 gekocht daarbij een extra service voor 5 jaar € 875.- door een kleine fout van mij is een stangentje van 6 mm gebroken kan gebeuren maar vanaf zondag tot nu toe 4 x gebeld en zou zo terug gebeld worden maar tot heden heeft niemand woord gehouden en dat kan ik niet waarderen.
Nico Smulders

25 augustus 2020

Prima

Prima, snel handelen bij opmeting en moment van plaatsing. Er wordt geen troep of vuil achtergelaten

18 augustus 2020

Tevreden…

De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Binnen de tijd ondanks de warmte.
Ook na gebruik van een week zijn wij nog steeds blij in overleg met de medewerker van U onze badkamer hebben aangepast.

18 augustus 2020

Van bad naar douche in 1 dag

Wij wilde ons bad kwijt en een douche daarvoor in de plaats.
Douche ziet er mooi en afgewerkt uit.
Diegene die de douche kwam maken, heeft ons meerdere malen erbij gehaald om ons mening te horen. Hij kwam zelf met suggesties hoe het mooier zou worden. Uiteindelijk is hij er 14 uur mee bezig geweest. Nette, harde werker waardoor ik een prachtige douche heb.

16 augustus 2020

Is dit jouw bedrijf?