Gisteren een inloopdouche laten plaatsen door mobilea op 18 mei, in de morgen twee monteurs aan de deur, uit Slowakije communicatie verliep stroef en een van de monteurs was niet bepaald vriendelijk.... Toon meer

Zeer ontevreden Klantenservice Nederland slecht Angela en nassar in het bijzonder. Bellen niet terug,leggen neer, geen reactie op mails. Klantenservice België daar in tegen goed,super... Toon meer

Zag ze vandaag op tv bij meldpunt. Ook daar sloegen zij een dikke flater. De leidinggevende had een goede beurt kunnen maken door direct toe te geven dat er bij de behandelde casus fouten waren ge... Toon meer

EVEN OPNIEUW EEN REVIEW INLOOPDOUCHE IS OP NIEUWG GEPLAATST EN INZAMEN WERKING MET DE 2INSTALATEURS HELEMAAL NAAR ONZE ZIN EEN DING ISWEL JAMMER DE DOUCHEKRAAN STAAT SCHEEF LINKS 9,5 RECHTS 10,5... Toon meer

1. Mobiliteitsmiddelen leverancier
  2. Assistieve hulpmiddelen leverancier

Over PractiComfort

PractiComfort, opgericht in 1990, is een grote specialist van mobiliteitsproducten. Al meer dan 20 jaar heeft deze organisatie haar plek binnen de markt hoog weten te houden. Niet alleen met de kwalitatieve producten; ook met service en onderhoud heeft PractiComfort een belangrijk aandeel onder mobiliteitsleveranciers.

Internationaal actief

PractiComfort kent haar oorsprong in Nederland, maar is ook actief in België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland en Frankrijk. Met een breed en diep aanbod aan mobiliteitsgoederen, probeert de organisatie sociaal isolement onder ouderen te voorkomen. Producten zoals scootmobielen, trapliften, fauteuils, badliften, instapbaden, huisliften en e-brommobielen houden mensen met lichamelijke beperkingen zelfstandig en mobiel. De missie staat dan ook voor: het mogelijk maken dat meer ouderen, langer zelfstandig thuis blijven wonen en onder de mensen blijven komen.

Vakkundig onderhoud en service

Het assortiment bij PractiComfort bestaat alleen uit de beste merken. Daarnaast levert PractiComfort onderhoud en service door eigen personeel. Dit komt door de producten die regelmatig onderhoud nodig hebben. Hierbij kunt u denken aan een traplift of een scootmobiel; de veiligheid maar ook de levensduur zijn belangrijke aspecten die gewaarborgd kunnen worden door vakkundig onderhoud.

Gunstige garantie

Veiligheid, kwaliteit en tevredenheid zijn belangrijke waarden die aan elkaar gebonden zijn. Wanneer de klant zich veilig voelt met een kwalitatief product, zal hij of zij ook zeer tevreden zijn. Bij PractiComfort wordt veel waarde gehecht aan deze waarden. Aansluitend hierop, is daarom ook de garantie zeer gunstig geregeld. Voor alle producten geldt standaard een termijn van 24 maanden productgarantie met uitbreidingsmogelijkheden tot een langere periode. Op scootmobielen en trapliften kan de garantie zelfs verlengd worden tot 10 jaar.

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Tevredeb

Alles keurig geregeld, belofte over plaatsingsdatum helemaal correct, team dat kwam plaatsen deed het meer dan voortreffelijk, wel in het Engels. Minpuntje offerte en rekening zijn onvoldoende gespecifieerd

25 juni 2020

relaxed

Practicomfort, een bedrijf dat alle gemaakte afspraken nakomt. Van intake gesprek t/m opruiming na installatie van inloopdouche.
Klant hoeft slechts werkruimte te creëren in badkamer en eindresultaat te bekijken. Hardwerkend tweetal zorgt voor de rest! Een aparte "opruim" ploeg zorgt voor de perfecte afvoer van het puin.
Tussen opmeting en installatie, werd nog een aantal keren contact met klant opgenomen. Enkele dagen na gedane arbeid werd telefonisch contact gelegd om te evalueren en onderhoud tips uit te wisselen. Er is van gemeende interesse sprake, dat zorgt voor een vertrouwd en tevreden gevoel. Alle lof voor PRACTICOMFORT!

22 juni 2020

Firma levert wanprestatie en komt zijn afspraken niet na.

Van genoemde firma blijkt de verkoopadviseur onbetrouwbaar, door gemaakte afspraken niet na te komen. De door hun ingehuurde installateurs "van Oost-Europese afkomst" zijn zeker geen professionals en leverde dan ook een wanprestatie bij het installeren van mijn bad. Ook Practicomfort leverde een wanprestatie door niet volgens de offerte te leveren. Kortom, ga niet in zee met deze firma uit Katwijk.

22 juni 2020

inloop en dan douchen !

mijn eerste ervaring was afwachtend en benieuwd wat de "goede"man te vertellen had. de presentatie was helder en overtuigend en er was zelfs marge in de onderhandeling. verassend was voor mij dat mijn (lager) prijsvoorstel na overleg werd geaccepteerd. plaatsing van een inloopdouche kwam even in het gedrang door corona perikelen . uiteindelijk is werkelijk in één dag een puike prestatie geleverd en een prachtige douche is nu ons bezit. dank aan de opbouwers en vooral ook dank voor de hele ondersteuning en het meeleven gedurende het hele proces, werkelijk grandioos. ik wilde het toch maar fff kwijt !
DANKE BITTE en adieë wa, grtz ger hovens

19 juni 2020

PractiComfort kwam de afspraak na van…

PractiComfort kwam de afspraak na van plaatsen en installeren in 1 dag. De installateurs hebben hun job goed uitgevoerd. Voor mij een puntje van kritiek was dat als je verderweg woont van hun standplaats dat men dan telaat begint dat betekend dat de aankomsttijd eerder moet zijn als 10 uur. Nouw waren de werkzaamheden pas om 21:45 uur afgerond en dat volgens mij eerder kunnen zijn als men zorgt dat men eerder aanwezig is. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden over het resultaat.

18 juni 2020

Badkamer op laten knappen in een dag…

Badkamer op laten knappen in een dag kan dat? Maar natuurlijk kan dit tegenwoordig en hoe, wij kregen bezoek van twee mannen die weten wat werken is, alle benodigde ingrediënten waren aanwezig, want het voorwerk was door de firma prima verzorgd vandaar dat alles ter plaatse was.
Wij hebben achterwanden, een inloopdouch met garnituur, glazen douchewand, wastafelmeubel met spiegelkast er boven aangeschaft en dit werd met aansluitingen en al in een dag geplaatst, hebben leuke dag mogen beleven met de monteurs die de credits ook zeker verdienen, wat kunnen die werken.
Wij zijn zeer tevreden over de gehele begeleiding van dit project, werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, uitvoering was heel goed verzorgd en er is zelfs aan de nazorg gedacht, want na dat alles gereed was werd er alsnog contact opgenomen of alles naar wens is, ik zeg Top bedrijf, zeer zeker een aanradertje voor mensen die ook hun badkamer willen renoveren/verbouwen.
Nogmaals top en bedankt
Andre en Brenda Oudshoorn

12 juni 2020

Prima oplossing bij late annulering door zeer speciale omstandigheden

We hadden bij PractiComfort een lift besteld zodat mijn vader in zijn rolstoel weer naar boven en beneden zou kunnen. Helaas overleed mijn vader vlak voor het plaatsen van de lift. We hebben de opdracht voor de lift dus op het allerlaatste moment moeten annuleren. Als de voorwaarden strikt waren gevolgd zouden we 75% van het aankoopbedrag kwijt zijn. In plaats daarvan heeft PractiComfort naar de gemaakte kosten gekeken en aanzienlijk lagere kosten in rekening gebracht. Een hele nette en redelijke oplossing, waar we zeer tevreden mee zijn.

28 mei 2020

Geachte meneer Visser,

Ondanks de persoonlijke omstandigheid heeft u de tijd genomen om voor ons een beoordeling te plaatsen. Dank u wel voor dit.

Nogmaals heel veel sterkte met u en uw familie de aankomende tijd toegewenst.

Hartelijke groet, Mej Hermsen

Gevaarlijke situatie en onbeschofte klantenservive

Wat een slecht en onvriendelijke klantenservice bij dit bedrijf. Fijn dat de badkamer in een dag veranderd is in een bizarre situatie als de onze. Dat een dierbare ernstig ziek werd en nog een aantal keer thuis kon zijn en er gebruik van kon maken. Maar na 2 jaar valt de glasplaat er bijna uit wegens slechte plaatsing van de douche, het kitten is niet goed gegaan. We hebben de glazen plaat zelf gestut tijdelijk met een houten balk om deze gevaarlijke situatie te stoppen, voordat deze op een kind valt. Wij hebben gebeld om te vragen hoe ze dit gaan oplossen. De hele familie is onbeschoft behandeld door de service van dit bedrijf, de toon en wantrouwen is schandalig! Dit bedrijf heeft te maken met oudere en zieke mensen, dat zij zo onbeschoft met mensen om gaan is onbegrijpelijk. Zelfs als je er redelijk uit wil komen blijkt hoe onbekwaam de medewerkers van de klantenservice afdeling zijn. Op het internet staan heel veel van dit soort situaties bij dit bedrijf, zie Radar/Google. GA NOOIT IN ZEE MET DIT BEDRIJF, garantie tot aan de drempel en onbeschofte klantenservice.

27 mei 2020

Beste Streep85,

Wij hebben u bericht gelezen en zijn hier zeker van geschrokken. Wij zien graag een telefonisch contact met u echter wij kunnen u niet onder uw naam Streep85 terugvinden.

Kunt u ons een e-mail toezenden (customercare-nl@practicomfort.com) met uw contact gegevens of klantnummer. Wij willen graag met u in gesprek komen. En zoals wij vernemen onmiddelijk een afspraak met u maken omtrent het loskomen van de glasplaat en de situatie wat zich nu in de badkamer afspeelt.

Hartelijke groet, Mej Hermsen

Goede service en uitleg over de…

Goede service en uitleg over de scootmobiel

18 mei 2020

Beste mevrouw Dijkstra,

Dank u voor de 4 sterren die wij mochten ontvangen. Wij wensen u heel veel scootmobiel plezier.
Hartelijke groet, Mej Hermsen

Wij zijn heel tevreden behalve over de prijs

Wij zijn heel tevreden over het plaatsen van de inloopdouche. Mooie, degelijke afwerking. Vriendelijke uitvoerders. Hebben na de werkzaamheden alles netjes opgekuist. Één minpunt is de prijs, nogal duur.

14 mei 2020

Beste meneer Roelandt,

Dank u voor de 4 sterren die ons gegeven heeft. U team is op de hoogte gebracht van de sterren en van het compliment.

inloop douche

goede vakmannen, weinig of geen opmerkingen,wij hebben tot nu geen gebreken kunnen vaststellen?
Cuyvers-slenders
leemstr 15
2360 oud turnhout

14 mei 2020

Beste meneer Cuyvers,

Dank u voor de 4 sterren die wij van u mochten verkrijgen. Wij wensen u veel douche plezier toe.

Prachtige installatie goed…

Prachtige installatie goed afgewerkt,vriendelijke installateurs ook al spraken ze geen vlaams alles proper opgekuist.Geen klachten,proficiat.

13 mei 2020

Beste meneer De Greyt,

Dank u voor de 4 sterren die u ons gegeven heeft. De installatie foto's zien er heel mooi en wij hebben telefonisch van u vernomen dat u ook erg tevreden bent met de installatie.

Wat een bedrijf is PractiComfort

Wat een bedrijf is PractiComfort. Overal moet je zelf achteraan niets doetmen uit zichzelf. Onbeschofte mensen aan de telefoon( kortaf, nors) Service abonnement 169,00 Euro voor een kwartier werk (snel verdiend) en een nors persoon. Al met al een slecht bedrijf om daar je scootmobiel te kopen, Aanschaf gaat uitstekend maar service bieden ho maar. BAH BAH een baggerbedrijf

7 mei 2020

Antwoord van PractiComfort

Beste Harry van Gent, Hartelijk dank voor uw feedback. Wat jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met ons bedrijf. Onze excuses hiervoor. We begrijpen dat het heel vervelend is dat u zelf moet bellen voor een jaarlijkse afspraak. Dit is niet de bedoeling en dit is niet hoe wij met onze klanten om willen gaan. Wij nemen uw feedback zeker mee in het verbeteren van onze service. Mocht er nog wat zijn waar we u bij kunnen helpen kunt horen wij dit graag. U altijd bellen of mailen naar Webcare-nl@practicomfort.com. Met vriendelijke groet, Carmen

Het werk werd met deskundigheid…

Het werk werd met deskundigheid uitgevoerd.
Op een correcte en vlotte wijze.
Alles werd mooi opgeruimd na de werkzaamheden.
Ik zou deze firma zeker aanbevelen.
M. Bogaert

5 mei 2020

Antwoord van PractiComfort

Beste meneer en of mevrouw Bogaert,

Dank u voor deze mooie beoordeling. Wij zullen dit compliment voor het team ook doorgeven.
Heeft u verder nog vragen dan vernemen wij deze graag van u.

Plaatsing inloopdouche

Super gewerkt door de heren. Mooi afgewerkt en alles schoon achter gelaten zelfs de oprit schoon gezogen.
Chapaeu

1 mei 2020

Beste mevrouw Hofkens,

Dank u voor deze recentie en de 4 sterren die wij van u mogen ontvangen. Wij zullen deze mededeling ook met het installatie team delen.

Hartelijke groet, Mej Hermsen

Het hele proces verliep zonder…

Het hele proces verliep zonder problemen. Zowel de voorbereidingen als de montage. Prima!!

25 april 2020

Beste meneer Soeteman,

Dank u voor de beoordeling. De foto's die wij hebben mogen zien na installatie laten een heel mooi resultaat zien. Heel veel plezier met de huislift

Alles goed verlopen ben zeer tevreden…

Alles goed verlopen ben zeer tevreden en vriendelijk en alles proper afgewerkt een aanrader

22 april 2020

Beste meneer Bouche,

Dank u voor deze mooie review die u geplaatst heeft.
De installatie ziet er op de foto's geweldig uit. Heel veel plezier met uw inloopdouche.

Tevreden

Stipte, correcte en nette installatie van inloop douche.

14 april 2020

Beste Roland,

Dank u voor deze mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met uw inloopdouche.

Hartelijke groet, Mw Hermsen

Is dit jouw bedrijf?