Gisteren een inloopdouche laten plaatsen door mobilea op 18 mei, in de morgen twee monteurs aan de deur, uit Slowakije communicatie verliep stroef en een van de monteurs was niet bepaald vriendelijk.... Toon meer
Zeer ontevreden Klantenservice Nederland slecht Angela en nassar in het bijzonder. Bellen niet terug,leggen neer, geen reactie op mails. Klantenservice België daar in tegen goed,super... Toon meer
Zag ze vandaag op tv bij meldpunt. Ook daar sloegen zij een dikke flater. De leidinggevende had een goede beurt kunnen maken door direct toe te geven dat er bij de behandelde casus fouten waren ge... Toon meer
EVEN OPNIEUW EEN REVIEW INLOOPDOUCHE IS OP NIEUWG GEPLAATST EN INZAMEN WERKING MET DE 2INSTALATEURS HELEMAAL NAAR ONZE ZIN EEN DING ISWEL JAMMER DE DOUCHEKRAAN STAAT SCHEEF LINKS 9,5 RECHTS 10,5... Toon meer
Over PractiComfort
PractiComfort, opgericht in 1990, is een grote specialist van mobiliteitsproducten. Al meer dan 20 jaar heeft deze organisatie haar plek binnen de markt hoog weten te houden. Niet alleen met de kwalitatieve producten; ook met service en onderhoud heeft PractiComfort een belangrijk aandeel onder mobiliteitsleveranciers.
Internationaal actief
PractiComfort kent haar oorsprong in Nederland, maar is ook actief in België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland en Frankrijk. Met een breed en diep aanbod aan mobiliteitsgoederen, probeert de organisatie sociaal isolement onder ouderen te voorkomen. Producten zoals scootmobielen, trapliften, fauteuils, badliften, instapbaden, huisliften en e-brommobielen houden mensen met lichamelijke beperkingen zelfstandig en mobiel. De missie staat dan ook voor: het mogelijk maken dat meer ouderen, langer zelfstandig thuis blijven wonen en onder de mensen blijven komen.
Vakkundig onderhoud en service
Het assortiment bij PractiComfort bestaat alleen uit de beste merken. Daarnaast levert PractiComfort onderhoud en service door eigen personeel. Dit komt door de producten die regelmatig onderhoud nodig hebben. Hierbij kunt u denken aan een traplift of een scootmobiel; de veiligheid maar ook de levensduur zijn belangrijke aspecten die gewaarborgd kunnen worden door vakkundig onderhoud.
Gunstige garantie
Veiligheid, kwaliteit en tevredenheid zijn belangrijke waarden die aan elkaar gebonden zijn. Wanneer de klant zich veilig voelt met een kwalitatief product, zal hij of zij ook zeer tevreden zijn. Bij PractiComfort wordt veel waarde gehecht aan deze waarden. Aansluitend hierop, is daarom ook de garantie zeer gunstig geregeld. Voor alle producten geldt standaard een termijn van 24 maanden productgarantie met uitbreidingsmogelijkheden tot een langere periode. Op scootmobielen en trapliften kan de garantie zelfs verlengd worden tot 10 jaar.
Nederland
- practicomfort.nl
Perfect werk afgeleverd!
Verleden week heeft een zeer ervaren en specialistisch team van Practicomfort een uiterst praktische en mooi uitziende lift geïnstalleerd in onze nieuwe woning, waar wij ook zorg gaan dragen voor onze moeder. Na zeer prettige gesprekken te hebben gevoerd met de vertegenwoordiger kwamen er bouwkundigen langs om te zien of de lift door de betonnen vloer van het huis zou kunnen. Dat bleek het geval. De vloer was ruim 38 centimeter dik en met 5 mensen hebben zij gedurende 1 volledige werkdag het gat voor de lift in de vloer gemaakt. Vanwege de Corona crisis hielden zij zich aan Social Distancing en maakten zij gebruik van mondkapjes. Ondanks al het slijpen, zagen en boren was er gedurende de dag - buiten het lawaai - geen vuil te zien in huis en ook werden de nieuwe gestukadoorde wanden en plafonds niet beschadigd. Ook trap en de nieuw gelegde eiken houten vloer heeft geen enkele schade opgelopen. De dag daarna heeft het team de lift gemonteerd en ook daarbij viel de klantvriendelijkheid op. Telkens kwam men ons vragen hoe we bepaalde aspecten van de lift uitgevoerd wilde hebben. Men dacht mee en gaf voorbeelden. Vanzelfsprekend zullen we moeten ervaren of de lift ook in de toekomst net zo goed blijft werken als degenen die hem opgebouwd hebben. Maar op dit moment kan ik alleen maar strooien met complimenten voor de firma Practicomfort en haar medewerkers (in het bijzonder; Robin, Marcel en Milan Zij hebben de gemaakte toezeggingen meer dan waar gemaakt. Hartelijk dank daarvoor. Binnen een week na oplevering van de lift werd er nazorg geleverd door de binnendienst en morgen zal een monteur de laatste puntjes komen afwerken. Ik beveel deze firma van harte aan en prijs de wijze waarop zij met ons hebben meegedacht gedurende deze zware periode voor velen wereldwijd! Stay Safe, Stay Healthy!

Antwoord van PractiComfort
de inloop douche die is geplaatst is is…
de inloop douche die is geplaatst is is geweldig , wij zijn er ontzettend blij mee, het wordt door kundige mensen geplaatst Wat zullen wij in de toekomst heerlijk douchen.
heel hartelijk bedankt voor de goede service yvonne en harry roestenburg

Antwoord van PractiComfort
Prachtige installatie ,prima werklui en…
Prachtige installatie ,prima werklui en prachtige naservice en dat is ook heel belangrijk wij zijn heel content (tevreden) grts zeer tevreden klanten

Antwoord van PractiComfort
Tevreden over het gelopen offertetraject en zeer tevreden over realisatie
Tevreden over het gelopen offertetraject, de accountmanager gaf goede uitleg opties, er was een prettige onderhandeling over de prijs en het aanbod was acceptabel.
Zeer tevreden over de realisatie. De installateurs waren op tijd, gaven goede uitleg, waren vriendelijk en hebben de boel netjes afgewerkt en achtergelaten.
Graag deze review wel anoniem plaatsen

Antwoord van PractiComfort
Mooi en voor al schoon werk geleverd

Antwoord van PractiComfort
De plaatsing verliep vlotjes en de…
De plaatsing verliep vlotjes en de installateurs ruimden alles netjes op.
Jammer dat ze de Nederlandse en ook de Engelse taal niet machtig waren.
Silicone afwerking is slecht uitgevoerd, waardoor we slechts een Average beoordeling kunnen geven.
De dienst na verkoop loopt tot op heden zeer vlotjes en de silicone afwerking zal opnieuw uitgevoerd worden.

Antwoord van PractiComfort
Wij hebben het heel prettig ervaren en…goede service
Wij hebben het heel prettig er varen om bij hun onze traplift tekopen
Voor al zijn we goed op gemeten ik heb een kunst been en die is langer
Een woord niet veder kijken hun zijn de beste keuze Echt een top bedrijf
Mooi werk geleverd tot nu toe
Mooi werk geleverd tot nu toe. Nog even wachten op de douchedeur. Deze beschadigd geleverd. De medewerkers werken erg netjes en zijn vriendelijk.

Antwoord van PractiComfort
wij zijn zeer tevreden geweest over het…
wij zijn zeer tevreden geweest over het plaatsen van de inloopdouche correcte levering mooie installatie proper achtergelaten en zeer vriendelijke service

Antwoord van PractiComfort
Onveilige en niet functionele traplift - Practicomfort weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen!
Op 26/09/2019 kwam er een verkoper langs voor het voorstellen van een 'optimale' traplift. Tijdens dit bezoek werd de traplift K7 voorgesteld. Mijn grootouders 80+ en hulpbehoevend, gingen akkoord met dit voorstel daar dit hen terug het nodige comfort zou bieden. Er werd een bestelbon opgemaakt en ondertekend.
Op 12 november 2019 werd de traplift K7 geïnstalleerd. Als klant verwacht je dat een firma gespecialiseerd in het plaatsen van trapliften op elke situatie kan anticiperen en de juiste traplift kan voorstellen. Jammer genoeg is het daar al fout gelopen, er werd een traplift aangeboden die niet functioneel blijkt te zijn. Op het gelijkvloers kan men de traplift niet veilig betreden of verlaten. De installatie werd
uitgevoerd door techniekers die geen NL spraken en mijn grootouders bijgevolg ook niet te woord konden staan.
Mijn grootouders hebben dit probleem aangekaart en er werd beloofd een verkoper langs te sturen om het probleem te bekijken. Op 10/01heeft de heer R.een bezoek gebracht bij
hen thuis, hiervoor stelde hij de oplossing voor om enkele aanpassingen te voorzien. Er werd een bestel formulier opgesteld en getekend, dit om de traplift aan te passen aan de bovenzijde en onderzijde, om zo de traplift functioneel en veilig te maken. Voor het uitvoeren van deze aanpassingen werd een verkoopsovereenkomst van 2000 euro opgemaakt.
Er zou week 6 of 7 geleverd worden.
Week 6/7 was reeds gepasseerd en er werden nog geen werken uitgevoerd, zelf terug contact moeten opnemen met Practicomfort en dan blijkt dat ze terugkomen op hun verkoopsovereenkomst. Plotseling zouden ze de werken niet meer kunnen uitvoeren voor de afgesproken prijs, er werd een nieuwe 'oplossing' voorgesteld die 4750 euro zou kosten. Dit brengt de totale kostprijs op bijna 15000 euro, gewoonweg schandalig! We zijn bijna 2 maand verder dat de heer R. opnieuw langskomt om het probleem te bespreken.
Hierbij worden opnieuw 2 dure oplossingen voorgesteld, dit terwijl de aanpassingen noodzakelijk zijn voor het gebruik van de traplift en bijgevolg gratis zouden moeten zijn aangezien mijn grootouders al maanden hinder ondervinden voor iets wat vanaf dag één gebruiksvriendelijk hoort te zijn.
Practicomfort doet alles om zijn eigen zakken te vullen, het comfort van de klant komt op de allerlaatste plaats.
Voorstel van traplift, installatie van de traplift en nadien de opvolging voor de uit te voeren aanpassingswerken zijn ronduit ondermaats van kwaliteit te noemen. Zij bieden producten aan die prijs/kwaliteit voordeliger dan concullega's zouden zijn, maar op het einde van de rit ben je veel meer geld kwijt en heb je maanden miserie ondervonden.
In mijn ogen is dit alles zelfs frauduleus te noemen. Ik raad niemand dit bedrijf aan!
Deze situatie sleept al maanden aan. Er wordt geen begrip getoond wat de situatie nog pijnlijker maakt. Wij verlangen dat de nodige aanpassingen kostenloos worden uitgevoerd of dat een andere kostenloze oplossing wordt voorgesteld. Dat ter zijde mag het bedrijf zijn verantwoordelijkheid opnemen en zich excuseren voor deze vervelende situatie.

Pluim en 10 met een gouden griffel
In september een staop stoel besteld bij Practicomfort. Op advies van Practicomfort een specifieke stoel besteld. Levering precies volgens afspraak. Na korte tijd bleek de stoel toch niet te voldoen. Mijn moeder zat er in als een sardientje in blik. Bellen met practicomfort. De adviseur komt aan huis kijken. Toch maar een andere stoel. Zou een overjarig model zijn maar wel duurder in prijs. Mijn moeder heeft een zeer gering budget en had alles dat mogelijk was al voor de originele stoel gebruikt. nou, dat was geen probleem. Het verschil in prijs is als korting gegeven. Nu heeft mijn moeder veel plezier van de geleverde stoel. Een dikke vette pluim en een 10 met een gouden griffel voor Practicomfort!

Antwoord van PractiComfort
- een zitbad met hogere instap dan besteld
- een zitbad met een 10 cm hogere instap dan het bad dat beschreven was tijdens de bestelling.
- geplaatst over 2 dagen ipv 1 dag.
- werkmensen speken of verstaan geen nederlands

uitermate tevreden
1. beleefd en bekwaam personeel
2. uitvoering van het werk prima
3. kwaliteit van het geleverde werk en materiaal prima.
4 eind oplevering (o,a, stofvrij maken van de werkplek) erg goed
algehele conclusie: perfect.

Antwoord van PractiComfort
Ik kan het nog geen 1 ster geven…
Ik kan het nog geen 1 ster geven schoonmoeder heeft een traplift waar ze een onderhoud contract bij af heeft gesloten.
Ze zijn nu in 2 maanden tijd 4x geweest en iedere x treed er een nieuwe storing op
Nu is het zo dat de trap lift onbelast langzaam naar boven gaat en belast halverwegen stopt dus weer gebeld met dit bedrijf en nu moet ze maar tot maandag wachten(het is nu donderdag) dus met andere woorden een mens wat zorgelijk is en boven een speciaal bed heeft staan moet maar 4 nachten op een bank gaan liggen wat dus absoluut niet gaat want de mevrouw van dit bedrijf heeft zelf gehoord door de telefoon dat de traplift het nog deed en het komt er op neer dat als ze halverwegen de trap vast komt te zetten dan maar moeten bellen .........en dan nog maar te zwijgen over de toon die gebruikt wordt door de mevrouw aan de telefoon

Antwoord van PractiComfort
1 dag plaatsen of 4 maanden?
21 augustus de order geplaatst voor een inloop douche omdat mijn man in december thuis zou komen zonder heup na een jaar in een verpleeg tehuis. 17 oktober zou in een dag alles geplaatst zijn. Om 12 uur gingen de buitenlandse mensen weg omdat de verkeerde deur geleverd was. Ik kon niet douchen en heb 4 weken in de badkamer bij mijn man moeten douchen in het verpleegtehuis. Op 14 november 's avonds om 18.15 kwamen ze met de 2e deur. was weer niet goed, had een drempel. Toch laten plaatsen, want anders kon mijn man niet thuiskomen en ik niet douchen en zijn indicatie was 10 december verlopen. Eerst moet hij een paar weekenden oefenen hoe het thuis zou gaan.
Doordat Practiconform niet op onze klacht inging, ( we moesten deze deur maar accepteren en dan kregen we 250 euro korting) zijn we de rechtsbijstand gaan inschakelen. Toen kregen we ineens excuses en zijn ze thuis wezen kijken, met de belofte half januari een nieuwe deur en 500 euro korting. ik heb een bevestiging van deze afspraak gevraagd maar tot heden toe nog niets gehoord.
Wordt vervolgd. 1 dag plaatsen of 4 maanden???

alles perfect
Er zijn wat problemen geweest,met de douche unit en het afvoerputje,beide zijn vervangen door een nieuwe en alles werkt nu prima.

Antwoord van PractiComfort
Zag ze vandaag op tv bij meldpunt
Zag ze vandaag op tv bij meldpunt. Ook daar sloegen zij een dikke flater.
De leidinggevende had een goede beurt kunnen maken door direct toe te geven dat er bij de behandelde casus fouten waren gemaakt, maar helaas.
Ben dus hier trustpilot even gaan lezen, en wat schertst mijn verbazing, zelfs de antwoorden alhier zijn onpersoonlijk. Bij meerdere negatieve reviews antwoorden ze louter met standaard antwoorden.
Ben inmiddels op leeftijd, mocht ik hulpmiddelen nodig gaan hebben in de toekomst, ga ik zeer zeker eerst op onderzoek uit op internet. Bijvoorbeeld hier.

Antwoord van PractiComfort
Eigenlijk zou ik Practicomford helemaal…
Eigenlijk zou ik Practicomford helemaal geen ster willen geven.
Als je je aanmeld bij Practicomford, dan staat er echt heel snel een verkoper, enthousiast en verteld naar je denkt alles wat je wilt weten, er moet meteen een aanbetaling worden gedaan.
Ik ontvang een telefoontje dat op op bepaalde datum de installateurs komen, moet vanaf 07.00 hrs klaarzitten, er komt niemand en het bedrijf is niet te bereiken. Eind van de middag ander nummer gebeld deze mensen zijn naar betreffende afdeling gelopen en er bleek niets bekend.
Nieuwe afspraak ondertussen 2 maanden later, alles liep prima, maar meteen bij vertrek betalen, ook het bedrag wat ik al had betaald en de heren gingen niet weg voordat ik alles had betaald.
Wekelijks gebeld en gemaild met iedere keer de belofte dat het bedrag zou worden gestort , 3 maanden later ja hoor eindelijk en een bloemetje!!
Daarna komt iemand de meubels installeren, maar vergeet mij te vragen naar de hoogte van het badmeubel, deze hangt te laag.
Dan blijkt de douchebak te lekken, en tot mijn verbazing staat er na een week al een monteur hij heeft geen kit bij zich dus nieuwe afspraak?? Drie maanden later, bij het werken gebruikt hij een hele wc rol en een keukenrol, toen hij vertrok gaf hij aan dat het nog wel even schoongemaakt moest worden, de hele badkamer vloer zat onder de blanke kit...voordat ik dat er uit had...lukte niet helemaal, dus weer gebeld..komt dezelfde monteur, had een spulletje dat het zo weghaalde😮
Het verhaal is nog niet afgelopen en we zijn nog maar net een jaar verder.
Mijn wasmachine gaat kapot, ik wil een nieuwe wasmachine bestellen maar kom erachter dat er maar een merk wasmachine past...weinig keuze, maar moet toch maar bestellen, ga voor de zekerheid naar BCC zelf om uit te leggen dat de wasmachine uit de wasmachinekast moet worden gehaald en de nieuwe weer in de moest worden geplaatst, was geen probleem.
Wasmachine komt de heren bekijken de kast en zeggen dit niet te kunnen, dit was 26 oktober.
Weer voor een monteur van Practicomford gebeld, hij wist niet hoe de kast in elkaar zat en hoe er een nieuwe moest worden geplaatst ...heel veel heen en weer gepraat met Practicomford maar geen oplossing.
Nu via werkspot om een monteur gevraagd, moet nog komen..afwachten..het is nu 14december!!
Misschien een verhaal voor een van de consumenten programma 's

Antwoord van PractiComfort
Geld alsnog netjes terug gestort gekregen.
In tegenstelling tot mijn eerder negatieve beoordeling kan ik melden dat ik nu mijn teveel betaald bedrag netjes op mijn rekening gestort heb gekregen met dank aan twee zeer vriendelijke medewerksters van Practicomfort.
Heel fijn Personeel
Heel fijn Personeel. Ben goed geholpen door de meiden bij de klantenservice!