Gisteren een inloopdouche laten plaatsen door mobilea op 18 mei, in de morgen twee monteurs aan de deur, uit Slowakije communicatie verliep stroef en een van de monteurs was niet bepaald vriendelijk.... Toon meer

Zeer ontevreden Klantenservice Nederland slecht Angela en nassar in het bijzonder. Bellen niet terug,leggen neer, geen reactie op mails. Klantenservice België daar in tegen goed,super... Toon meer

Zag ze vandaag op tv bij meldpunt. Ook daar sloegen zij een dikke flater. De leidinggevende had een goede beurt kunnen maken door direct toe te geven dat er bij de behandelde casus fouten waren ge... Toon meer

EVEN OPNIEUW EEN REVIEW INLOOPDOUCHE IS OP NIEUWG GEPLAATST EN INZAMEN WERKING MET DE 2INSTALATEURS HELEMAAL NAAR ONZE ZIN EEN DING ISWEL JAMMER DE DOUCHEKRAAN STAAT SCHEEF LINKS 9,5 RECHTS 10,5... Toon meer

1. Mobiliteitsmiddelen leverancier
  2. Assistieve hulpmiddelen leverancier

Over PractiComfort

PractiComfort, opgericht in 1990, is een grote specialist van mobiliteitsproducten. Al meer dan 20 jaar heeft deze organisatie haar plek binnen de markt hoog weten te houden. Niet alleen met de kwalitatieve producten; ook met service en onderhoud heeft PractiComfort een belangrijk aandeel onder mobiliteitsleveranciers.

Internationaal actief

PractiComfort kent haar oorsprong in Nederland, maar is ook actief in België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland en Frankrijk. Met een breed en diep aanbod aan mobiliteitsgoederen, probeert de organisatie sociaal isolement onder ouderen te voorkomen. Producten zoals scootmobielen, trapliften, fauteuils, badliften, instapbaden, huisliften en e-brommobielen houden mensen met lichamelijke beperkingen zelfstandig en mobiel. De missie staat dan ook voor: het mogelijk maken dat meer ouderen, langer zelfstandig thuis blijven wonen en onder de mensen blijven komen.

Vakkundig onderhoud en service

Het assortiment bij PractiComfort bestaat alleen uit de beste merken. Daarnaast levert PractiComfort onderhoud en service door eigen personeel. Dit komt door de producten die regelmatig onderhoud nodig hebben. Hierbij kunt u denken aan een traplift of een scootmobiel; de veiligheid maar ook de levensduur zijn belangrijke aspecten die gewaarborgd kunnen worden door vakkundig onderhoud.

Gunstige garantie

Veiligheid, kwaliteit en tevredenheid zijn belangrijke waarden die aan elkaar gebonden zijn. Wanneer de klant zich veilig voelt met een kwalitatief product, zal hij of zij ook zeer tevreden zijn. Bij PractiComfort wordt veel waarde gehecht aan deze waarden. Aansluitend hierop, is daarom ook de garantie zeer gunstig geregeld. Voor alle producten geldt standaard een termijn van 24 maanden productgarantie met uitbreidingsmogelijkheden tot een langere periode. Op scootmobielen en trapliften kan de garantie zelfs verlengd worden tot 10 jaar.

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Mijn moeder kocht een sta-opstoel

Mijn moeder kocht een sta-opstoel. Deze werd meer dan een maand te laat geleverd. Ik moest hier iedere keer zelf over bellen. De servicedesk van PractiComfort is beroerd. De cliënt moet eindeloos wachten voordat de telefoon wordt opgenomen. De medewerkster heeft 0,0 mogelijkheid om extra service te verlenen. Op een gegeven moment was het volkomen onduidelijk of de stoel ueberhaupt nog geleverd kon worden. Ze raadde me aan om een mail te sturen. Ik vroeg haar waarom ik dat zou doen. Zij is toch het visitekaartje van de firma? Zij dient dit toch voor mij uit te zoeken? Vervolgens zei ze dat ik niet vervelend tegen haar moest doen. Ik vroeg haar alleen wat, niet eens erg geïrriteerd. Ik raadde haar wel een cursus klantvriendelijkheid te volgen aan.
Toen de stoel uiteindelijk geleverd werd (á E 3600) vroeg ik of deze geleverd kon worden op een tijdstip dat mijn moeder goed uitkomt. Nee, dat kon niet. De chauffeur rijdt zoals het hem uitkomt.
De chauffeur was een aardige man, maar heeft niet geleerd om de cliënt zelf aan te spreken. Hij sprak telkens in de 3e persoon over haar waar zij bij zat. Kortom.:ik kan Practicomfort echt niet aanraden!!!

3 mei 2017

Prima service

Voor de tweede keer kwam Pascal Pauli en weer vakkundig werk gezien met een vriendelijk gezicht.
Mag volgend jaar graag weer komen.
Goed voor ons en voor de zaak.
JMT van de Watering.

24 november 2016

Erg goede ervaring

Vandaag in Katwijk geweest, bij Practicomfort en daar zijn wij goed ontvangen. Keurig te woord gestaan door Jurgen Mutsaerts en monteur Peter i.v.m. mijn Beaufort 4 scootmobiel. Goede afspraken gemaakt en goede uitleg gekregen met heerlijke koffie erbij. Grote showroom met genoeg mogelijkheden om uit te proberen dit kan ook buiten.

29 augustus 2016

Jaarlijks onderhoud

Pascal Pauli heeft onze scootmobiel zeer vakkundig gecontroleerd.
Heel duidelijk aanvullende informatie gegeven.
Heel vriendelijk en attent..
Graag volgend jaar weer zo.

Jan en Wil van de Watering

Velp

15 oktober 2015

Prima, zeer tevreden

Nadat de scootmobielen van mijn moeder en mij waren gecontroleerd en ik de luchtbandjes eronder had zitten heeft Pascal Pauli met mijn moeder een testrit gedaan daar zij door ziekte en angst een jaar geen gebruik meer gemaakt had van het scootmobiel. Dit ging door het rustige karakter en uitleg van Pascal heel goed. We hebben dan ook die zelfde week een tochtje gemakt door de omgeving en dat ging rustig en langzaam maar ze was blij dat ze de stap weer gezet had. De mogelijkheden zijn nu weer onuitputtelijk en de zelfstandigheid is wwer toegenomen.
Bedankt Pascal dat heb je toch maar mooi voor elkaar gekregen

28 augustus 2015

Uiteindelijk heel goed opgelost.

Na 3 maanden ellende met de eerste scootmobiel is het uiteindelijk door contact met de juiste mensen prima opgelost. Ik heb een gloednieuwe scootmobiel gekregen en deze oplossing is perfect.

16 juli 2015

Zoals het hoort!

Fijne aflevering met duidelijke uitleg en mogelijkheden betreft onderhoud. We gaan er van genieten. Bedankt !!

16 juli 2015

afwachten deel 3

Beste mensen
Dinsdag 21-07-2015 heb ik mijn nieuwe scootermobiel de cyclone 22 3w in ontvangst mogen nemen , en ik moet zeggen wat een mooie scootermobiel is het.
Wat jammer was aan het geheel , is de uitleg die ik heb mogen ontvangen , geen uitleg dus , maar aangezien ik een scootermobiel gewent ben kom ik daar wel uit .
Na een paar uur nadat mijn scootermobiel was geleverd , kreeg ik een telefoontje van een vriendelijke jonge dame van het bedrijf PractiComfort met de vraag hoe de levering was verlopen .
Heb die vraag dan ook eerlijk beantwoord en ze was er een beetje van geschrokken en gaat hier iets aan doen , later die dag heb ik nog contact gehad met Heer van Diest en ook hem heb ik eerlijk verteld hoe ik het heb ervaren , ik moet zeggen wat een begrip en wat ben ik door die twee netjes te woord gestaan , dat is al 5 steren waard .
Woensdag 22-07-2015
Na een aantal km te hebben gereden , was er een geluid te horen waarvan ik dacht dat klopt niet , heb contact gezocht met het bedrijf en heb mijn opmerking verteld , deze vriendelijke dame heeft er direct werk van gemaakt , en zo kreeg ik Donderdag 23-07-2015 een telefoontje dat de monteur die dag nog even langs komt om even te kijken naar het geluid.
De monteurs zijn geweest , en wat ben ik respect vol behandeld , mijn complementen voor die twee monteur , mannen bedankt , een nette en goede reclame voor het bedrijf , en ja mensen door deze twee boy's uit Limburg en het fijne contact met de twee dames en de Heer van Diest kom ik tot de conclusie dat het bedrijf PractiComfort in mijn ogen zeker 5 steren waard is , bedankt

met vriendelijke groet

Carel Ketelaars

14 juli 2015

Super Bedrijf

Nadat ik via internet een demonstratie aangevraagd had stond er twee dagen later al een adviseur bij mij op de stoep. Na even wikken en wegen hebben we gekozen voor het model Brisa. Helaas miste ik bij het afleveren een stokhouder. Gelukkig werd ik even later gebeld met de vraag of alles naar wens verlopen was en heb ik gelijk aangegeven dat ik een stokhouder miste. hier werd gelijk op gereageerd en twee dagen later stond er een monteur een stokhouder op mijn scootmobiel te plaatsen. Perfect! service is dus prima. in het vervolg ga ik zeker weer hier naartoe, dit bedrijf is voor iedereen aan te raden

24 juni 2015

Nou ja

Eindelijk een mail terug blijkt dat dhr van Diest er niet meer werkt
En moet ik bewijs leveren dat ik die toezegging hebt gehad
En schriftelijk of mail moet toesturen .
Dus een administratie hebben ze niet ik denk dat ze nog met lei schrijven
En als die vol is wissen ze de gegevens .
Wat een ballentent sorry hoor

13 juni 2015

geweldige service!

1. de allerhartelijkste ontvangst, men wist toen nog niet met wat voor rampvoorstel we kwamen
2. de zitting van ons Beaufort nr. 3 was in Leiden verloren op een parkeerplek
3..met behulp van zowel gemeente als politie was de zitting onvindbaar.
4. PraciComfort loste het probleem naadloos op, door ons zonder betaling zitting te verstrekken.
5.daarom geven wij PractiComfort niet één pluim, maar tien
6.gelukkig bleek aan het eind van de dag de zitting toch gevonden en konden we de zitting terugbrengen!

18 april 2015

Na 2 maanden doet mijn trapliftstoel het nog hartstikke goed en ben er erg blij mee nadat Dhr D.Hus de oude had weggehaald en een heel nieuwe heeft geinstalleerd. bedankt nogmaals ook PractiComfort be

In 2010 hebben we een traplift voor twee verdiepingen aangeschaft. De boven verdieping zonder bewegende rails heeft vanaf de eerste dag perfect gewerkt. De beneden lift heeft van af het begin een eigen leven geleid. Regelmatig stopte de lift voordat hij volledig beneden of boven was aangekomen. Soms wilde de lift helemaal niet op of neer. Resetten of hand bediening wilde vaak niet werken.
Na bezoek van diverse monteurs over een periode van 3 jaar hebben wij de moed verloren en de lift op advies van een monteur geaccepteerd met al z’n onvolkomen heden. Ik had ook het gevoel dat ze me niet serieus namen omdat als ze kwamen dat de storing weer even opgeheven. Gelukkig deed hij het vaak wel goed.
Nadat ik weer een keer beneden was aangekomen en ik niet in de gaten had dat de lift nog een hele traptree te hoog was gestopt ben ik bij het afstappen lelijk gevallen.
Uit armoede toch maar weer gebeld. Nu kwam er een monteur die direct constateerde dat de lift onjuist werkte. Stap voor stap heeft hij de installatie ontmanteld en delen vernieuwd waarna we weer een tijdje konden proefdraaien maar de problemen bleven. Uiteindelijk heeft hij in overleg geadviseerd een volledig nieuwe installatie te plaatsen zonder kosten voor ons !!!. Dit is intern akkoord verklaard en vandaag 3 april is de nieuwe installatie geplaatst. Hij werkt geweldig wij zijn dolblij met deze oplossing door toedoen van monteur Dirk Hus.

Na ruim 5-6 jaar heb ik eindelijk een lift die perfect werkt.

Ik vind nu wel dat PractiComfort een warme douche (een televisie programma)verdiend.
Yvonne Maijer

3 april 2015

Redelijk goed

Is wel goed op een paar dingen na uitleg prima en geduld is ook goed maar de afhandeling was wat minder we hadden gezegd na 14 dagen aan te geven wanneer en of het door ging maar we werden al ge belt na omgeveer een week of ze konden leveren dat was jammer dat het niet is gemeld of niets mee gedaan is . het is nog wel goed gekomen maar dit was jammer anders was het goed geweest

15 maart 2015

Eind goed, Al goed

Er waren wat communicatie betreft heel wat problemen rondom een gekochte( gebruikte ) schootmobiel: Een Mobigo. Deze voldeed prima, maar niet aan de door de fabrikant vermeldde snelheid van 13 km per uur.
Telefonisch regelmatig aangegeven dat er naast de Mobigo niet te fietsen valt, hij gaat te langzaam. Hierop maakte men een afspraak, kwam met 3 test modellen. Toen bleek dat men met 13 km per uur ernaast kan fietsen. Weer aangegeven dat dit met de gekochte Mobigo
echt niet gaat. Tot mijn verbazing kreeg ik op dat moment een offerte, inruil Mobigo minus € 500 en een paar duizend euro bijbetalen voor een nieuwe schootmobiel. Ja, om dit bedrag neer te tellen om samen op stap te gaan, vind ik onacceptabel.
Na test blijkt door monteur blijkt de Mobigo een snelheid van 8.9 te halen, geen snelheid om mee op te fietsen.Dit weer telefonisch doorgegeven. Hierna kwam een verkoper praten over een oplossing.
Tijdens gesprek met hem, bleek dat het met de communicatie niet altijd goed gegaan was. Na overleg met de zaak kreeg ik een mooi voorstel aangeboden. Zo reed ik een paar dagen later met mijn "nieuwe schootmobiel met een snelheid van 15 km per uur naar huis.
Dit gebaar doet alle frustraties snel vergeten. Bedankt

21 december 2014

hoe blij ik ben met een scootmobil

na 3 maanden binnen te hebben gezeten kan ik per 24-12-2014 weer naar buiten met een scootmobile ik dacht dat het niet mogelijk was maar dank zij Theo kan het nu wel 10000 maal dank Theo je bent een toffe gozer

groetjes n van der voort

8 december 2014

hurricane racing 25 is the rolls royce onder de scootmobielen

ik wil graag mijn mening zeggen van mijn aankoop hurricane 25.
een perfecte uitstraling en rij. comfort is bijzonder goed geveerd,
ook bij het aan huis komen met diversen model scootmobielen.
er word niets aan gepraat de keus ligt volledig bij de koper.
er was een koffer gemonteerd onder de stoel, maar niet naar mijn zin.
na een telefoontje kwam er een monteur kijken en samen kwamen wij overeen dat de constructie anders gemaakt zal gaan worden, zodat hij minder kwetsbaar op mijn scootmobiel gemaakt word,
als de service zo blijft, dan heb ik de keus van mijn leven gemaakt
ik raad dus iedereen aan kopen bij een dealer van dit kaliber
arend rog

3 november 2014

cyclone 22 Hele mooie scootmobiel

Ik ben bezocht door Ron en Christiaan en ik ben op een bijzonder prettige en ontspannende manier geholpen, waardoor ik meteen mijn scootmobiel heb besteld. De scootmobiel is netjes geleverd en het is een mooi ding. Nog wel even wennen buiten, maar dat heeft met mijzelf te maken. PractiComfort heeft alles heel netjes afgehandeld en ik ben echt tevreden. Vandaag kwam er iemand van de Gemeente voor de aanpassingen en ik kreeg een compliment dat ik zo een mooie scootmobiel had. Dat was een fijne bevestiging voor mijn keuze. Alles is bespreekbaar geweest.
Hartelijk groet en nogmaals mijn dank. Claudia Hermanns, Amsterdam

6 oktober 2014

De Hurricane 30

De Hurricane 30,

Twee maanden geleden ging ik met PractiComfort praten over het inruilen van mijn Wals 15, zoals mijn eerste scootmobiel heette. Het was een hele dure geweest, en ik kreeg gelijk de eerst maand al een probleem waardoor ik een paar keer flink geschrokken ben. Een keer hield mijn scoot er midden op een kruising mee op en de RET bus die keihard remde kwam op 10 cm van me vandaan tot stilstand. Binnen een uur werd ik door een taxibus incl. scootmobiel opgehaald, maar ik was ‘m vervolgens dik 10 dagen kwijt, terwijl het wel het middel is waarmee ik op en neer naar mijn werk moet. Om het goed te maken kreeg ik een waardebon van € 250,- en dat bracht mijn vertrouwen in PractiComfort een beetje terug. Het duurde wel een behoorlijke tijd voor ik over de schrik heen was, want je moet er uiteindelijk blindelings op kunnen vertrouwen. Wel merkte ik dat hoe langer ik er op reed hoe stugger hij eigenlijk bleek, zodoende dat ik over een inruil ging denken.
Een vertegenwoordiger was er snel, en vertelde me dat de wals een erg oud model was waar hij niet veel voor terug kon geven, dus als ik een andere wilde moest ik flink bijbetalen. Meer dan Els en ik ons konden veroorloven. Dus gingen we een model lager in de categorie, en kochten de cyclone 22. Die bleek een stuk beter tot ik er 14 dagen geleden achter kwam dat die cyclone 22 ergens anders een dikke € 2500,- minder kostte. Hierop werd ik boos en heb dat via de sociale media breedvoerig laten weten ook.
Volkomen onverwachts belde de manager klantentevredenheid op en die vroeg hoe hij mijn voor hem wel begrijpelijke ontevredenheid kon goedmaken. We kwamen tot hele redelijke afspraken en ik was daar ook helder over in mijn beoordeling op bijvoorbeeld TrustPilot. Ik stelde mijn mening bij van een 1 naar een acht. Vervolgens krijg ik opnieuw dezelfde manager aan de telefoon, en die wilde weten waarom ik nog niet 100% tevreden was. Ik vertelde hem het complete verhaal over de schrik, de inruil, het feit dat ik bijna € 10.000,- aan PractiComfort betaald had, overigens met onderhoudscontract, thuisbrengservice en dergelijk, en dat ik nu weliswaar een nieuwe scoot zou krijgen maar nog niet diegene die ik graag had willen hebben als zij wat redelijker waren geweest met de inruil. De manager dacht helemaal met me mee en zag de redelijkheid van mijn gedachtengang in, en dus heb ik nu een Hurricane 30 gekregen, een schootmobiel van het laatste model, een actieradius van 70km, 2 110 ah accus , waarmee deze 20km p/u kan en een waardebon waarmee ik de eerste reparaties kan betalen.
Ik moet eerlijk zeggen dat PractiComfort me in alle mogelijke wensen is tegemoed gekomen en ik nu mijn oordeel ook op Trustpilot zal bijstellen naar een TIEN, een cijfer wat ik nauwelijks of nooit geef.
Ik durf nu ook rustig te zeggen dat dit hele gebeuren me verbaasd heeft en boven elke verwachting was. Ik heb dan ook nog niet eerder meegemaakt dat een bedrijf zoveel waarde hecht aan hun reputatie en de relatie met hun klanten, en dat ik eerst nog wantrouwig was of ze woord zouden houden, maar ze maken hun woord ook waar.

23 augustus 2014

after sales heeft de zaak goed en naar alle tevredenheid opgelost

na aanvankelijk niet geheel tevreden te zijn geweest heeft een goed gesprek tussen de after sales manager met mij een goede oplossing gezocht en gevonden dus herzie mijn mening over dit bedrijf tot perfect
en kan het aanraden maar denk zelf ook goed na wat wil ik wat kan ik en wat zijn mijn mogelijkheden zodat je bij het aankoopgesprek desnoods een lijst met vragen klaar hebt liggen zodat ook de verkoper weet dat zijn de wensen en daar moet de scootmobiel aan voldoen

21 juli 2014

Is dit jouw bedrijf?