Wij zijn erg tevreden over premium bikes. In de eerste instantie een batavus snake voor onze zoon besteld maar bleek een lange levertijd (dit was trouwens ook zo bij andere fietszaken). Kregen keuze g... Toon meer
Superleuke Cube Compact bike gekocht. Bleek zadelpen te lang en zat derhalve vast. Meer dan perfect opgelost met een tweede korte zadelpen (zodat we het origineel behouden voor evt doorverkoop later).... Toon meer
Mooie aanbieding: een Cube Supreme Hybrid One voor minder dan 2000 euro. Wij naar Rotterdam, vriendelijke en behulpzame mensen in de zaak. Fiets zou binnen ongeveer een week binnen zijn. Dat klopte. K... Toon meer
Wij hebben vandaag onze electrische fietsen bij premiumbikes opgehaald. We zijn zeer tevreden over de service, de uitleg en de tijd die ze voor ons hebben genomen. Ook over de klantenservice zijn w... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Premiumbikes heeft een uitgebreid assortiment fietsen zoals de transportfiets, damesfiets, herenfiets, moederfiets, elektrische fietsen. Wil je niet te veel betalen jouw fiets? [Bekijk nu]
Nederland
- premiumbikes.nl
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Goed service en snel. Altijd klant vriendelijk
Fiets gekocht bij premium Bikes
Fiets gekocht bij premium Bikes. Scherp geprijsd ten opzichte van andere winkels. Bij het ophalen van de fiets erg vriendelijk geholpen door het personeel.
👍 🚲 Beste fietswinkel
Bij Premiumbike hebben we op 5 december een Cube Supreme Hybrid EX 625 gekocht en we zijn zeer tevreden. De prijs was veel beter dan bij andere fietsenwinkels. De service en klantvriendelijkheid waren uitstekend. De fiets werd ook zeer snel klaargemaakt en geleverd.
Speciale dank aan Servet voor zijn hulp, hij was erg vriendelijk, behulpzaam en betrokken.
Zeker een aanrader!
Goede service en personeel gastvrijheid…
Goede service en personeel gastvrijheid is ook erg aanwezig
Fiets gekocht
Fiets gekocht, top service zeker een aanrader!!!
Premium Bikes is een echte aanrader
Premium Bikes is een echte aanrader. Vanaf het eerste moment word je geholpen door super klantvriendelijk personeel dat de tijd neemt om goed te luisteren naar je wensen. Het advies is eerlijk, duidelijk en deskundig, zonder opdringerig te zijn. Je merkt dat ze veel kennis in huis hebben en graag meedenken zodat je uiteindelijk met de fiets naar huis gaat die écht bij je past. De service is top en de sfeer in de winkel is prettig en professioneel. Kortom: Premium Bikes staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en uitstekende service!
Topservice
Mijn zoons fiets was na een valpartij stuk waardoor deze gerepareerd moest worden. De heren bij premiumbikes hebben ons en snel en fantastisch geholpen. Ook hebben ze een gratis een nieuwe fietsbel geplaatst.
Hier kom ik zeker terug!
Geweldige service
Geweldige service, komt afspraken altijd netjes na, denkt mee en komt met oplossingen.
Goede ervaring met Premiumbikes
De mannen hebben me heel goed geholpen echt een top service en goede kwaliteit fietsen
Al jaren bekend met premiumbikes
Al jaren bekend met premiumbikes. Super vent goede service
Tevreden over de service bij aankoop en…
Tevreden over de service bij aankoop en afhandeling. Vriendelijk en deskundig personeel.
Levertijd
Ze hadden beloofd mijn bestelling voor 12 november te leveren, en dat hebben ze netjes gedaan. Tijdens de levering ben ik goed geïnformeerd en vriendelijk geholpen.
Vriendelijke geholpen in de winkel en…
Vriendelijke geholpen in de winkel en netjes afgeleverd
Een geweldige fietsenmaker met een…
Een geweldige fietsenmaker met een gouden hart!
Mijn zoontje had maandag een fietstoets met school. Donderdagavond keek ik nog even naar zijn fiets en tot mijn schrik lagen de pedalen eraf. Ik heb meteen nieuwe pedalen gekocht, maar kreeg ze er zelf niet op. Vrijdag, vlak voor sluitingstijd, ben ik langs deze fietsenmaker gegaan in de hoop dat hij even kon helpen.
Ondanks dat hij al met een andere fiets bezig was en het bijna sluitingstijd was, heeft hij alles neergelegd om mij te helpen. Hij heeft niet alleen de pedalen netjes erop gezet, maar ook meteen de banden gecontroleerd (er zat een slag in), die weer rechtgezet, de remmen soepel gemaakt, alles vastgezet, de banden opgepompt en zelfs de verlichting gecontroleerd. Echt top service!
Ik kwam zomaar binnen, zonder afspraak, en toch werd ik met zoveel vriendelijkheid, geduld en aandacht geholpen. Deze man is niet alleen een vakman, maar ook iemand met een groot hart.
Echt een dikke 10 voor deze fietsenmaker — zó iemand kom je nog maar zelden tegen. Ik ben hem ontzettend dankbaar!
Nu opzoeknaar 2 de fiets voor mijn…
Nu opzoeknaar 2 de fiets voor mijn dochter.
Service hier altijd goed betaalbaar en vriendelijke personeel.
Service is goed hier
Service is goed hier. Vriendelijke personeel.
Mooie fatbike en fietskar gekocht al…
Mooie fatbike en fietskar gekocht al jaren klant service vriendelijkheid en verstand van fietsen Top mensen Top zaak
Opgelost
Ik ben de fietsendealer dankbaar dat zij mijn fiets uiteindelijk goed hebben gerepareerd. We hebben duidelijke afspraken gemaakt over onze verantwoordelijkheden, en zij zijn hun afspraken netjes nagekomen. Ik zal mijn eigen verantwoordelijkheid ook nakomen door de onderhoudsbeurten voortaan vaker en op tijd te laten uitvoeren.
Al met al ben ik tevreden met de manier waarop alles is opgelost.
Snel op tijd afgerond van me stuur
Snel op tijd afgerond van me stuur