Super makkelijk om mijn Vitamine D waarden te testen. Vaak last door het binnenwerken. Het tekort komt evereen met de waarden van mijn dokter. Super makkelijk om tussendoor even te testen. Aanrader!
Ja hoor goed gedaan en goed product geleverd. Vanaf 2022 zal ik geen beoordelingen meer doen. Alleen als er iets frauduleus of heel slecht te melden is. Deze onderneming Prevval is goed bevallen en... Toon meer
PrevViral is now branching out to other health related test kits: Measie. Measie is the platform for self testing.
Nieuwe rijn 56, 2312JH, Leiden, Nederland
- sander@prevviral.com
- prevviral.com
Super makkelijk om mijn Vitamine D…
Snelle levering en zeer betrouwbare…
Snelle levering en zeer betrouwbare testen. Kost iets meer, maar hier kan je van op aan.

Antwoord van Measie
Snel bezorgd
Snel bezorgd, vriendelijke man, zeer kleine letters op de bijsluiter. Tekst echt bedoeld voor medisch personeel. Test goed uit te voeren.
Snelle service en goede producten!
Moest vragen wanneer de bestelling de…
Moest vragen wanneer de bestelling de deur uit ging waar snel en correct antwoord op kwam. Handgeschreven envelop? Anyway, het was binnen een week binnen. Gebruiksaanwijzing, super kleine lettertjes, haast niet te lezen, waarom niet een samenvatting in het Nederlands erbij? De lijntjes in de test zijn ook niet super sterk. Met super sterke lamp kon ik ze zien (heb de test s avonds uitgevoerd). De prikker is waardeloos en doet het maar 1 keer. Had gelukkig nog een steriele naald in huis.
Betrouwbare tests
Goed, betrouwbaar bedrijf. Mijn tweede bestelling raakte zoek bij PostNL, dit werd snel en prima opgelost door Prevviral. Goede communicatie en betrouwbare producten.
snelle levering
snelle levering, goede communicatie en snel antwoord gekregen op vragen, ook mijn feed-back werd gewaardeerd, verdere professionalisering wordt hard aan gewerkt.
Snelle reactie
Snelle reactie
De test werkte goed, wij zijn tevreden. De Engelse handleiding was moeilijk leesbaar. Op mijn vraag om een Nederlandse versie werd snel gereageerd. Maar ook deze Nederlandse handleiding is voor een leek niet makkelijk leesbaar.
Ja hoor goed gedaan en goed product…
Deze onderneming Prevval is goed bevallen en mogelijk ga ik daar nogmaals een bestelling plaatsen.
Goed bedrijf
Goed bedrijf, reageren ook heel snel op vragen
Ook de bestelling werd snel verzonden.
echt goed plastic
Simpele manier van bestellen
Simpele manier van bestellen, accurate informatie over afleveren van produkt. nette gebruiksaanwijzing. Kortom alles goed geregeld. Heb de zelftest nog niet nodig gehad. Dus kan weinig zeggen over het gebruik.
Covid thuis test
Covid thuis test. Hoe makkelijk is het om bij symptomen zelf te kunnen testen? Heel makkelijk als je deze thuis test besteld. Zelf de test afnemen is minder vervelend dan gedacht. Controle hebben over het stokje dat in je neus gaat is wat mij betreft een voordeel. Zelf testen draagt bij aan een veiligere samenleving.... daarom blij met deze aankoop.
Snelle correcte levering
Snelle levering en prima contact en…
Snelle levering en prima contact en snelle afhandeling door de klantenservice. Ik had eerst de reguliere testen besteld, maar wilde toch de easy swab test hebben. Snel gehandeld om de order te annuleren en zo de mogelijkheid om de andere testen te bestellen.
Ik zal jullie aanbevelen als het ter sprake komt!
Goede prijs en duidelijke informatie op de website.
Goede prijs. Duidelijke informatie op de website. Tijdige bezorging en goed verpakt.
Prima Mijn foutieve bestelling zeer…
Prima Mijn foutieve bestelling zeer snel vergoed en in orde gebracht.
Ook prima mail veekeer