Op 8 december sokken besteld, en net als veel andere reviewers ontving ik vlak voor Kerst een mail over een defecte printer. Beetje klagerig dat ze zo hard moesten werken maar goed, kan gebeuren. Best... Toon meer

Gelukkig wel mijn 2 paar sokken gisteren gekregen maar had er niet meer op gerekend. Communicatie is heel slecht of eerlijk gezegd gewoon niet. Ze reageren nergens op. Communicatie via Whatsapp hebben... Toon meer

Op 2 december sokken besteld als kerstkadootje. Bij de sokken stond vermeld dat ze uiterlijk 17 december bezorgd zouden zijn. Helaas vandaag 7 januari nog steeds niets gekregen. Per whats app of mai... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Geen sokken, bedrijf niet bereikbaar

Ik was niet van plan een review te schrijven, ik kan begrijpen dat ze het daar superdruk hebben, maar ondertussen zijn we al een maandenhalf verder en nog steeds geen sokken of nieuws.
Berichtjes gestuurd via WhatsApp, mails gestuurd naar verschillende mailadressen. Nergens krijg je reactie.
Jammer van die 25 euro..

15 januari 2021

Geweldige sokken!

Eind november gepersonaliseerde sokken besteld. De site gaf al aan dat de bezorgdatum op of na 15 december zou zijn. Echter door vertraging bij PostNL de sokken helaas na de Kerst ontvangen, maar dat mocht de pret niet drukken. Wat een fantastisch idee was dit! Super blij met de sokken, zijn van goede kwaliteit, de foto erop is ook heel goed overgedrukt. Zeker voor herhaling vatbaar!!

14 januari 2021

Je moet een ster aanklikken om review…

Je moet een ster aanklikken om review te kunnen schrijven, maar wil liever geen ster geven! 2 december 2 paar sokken besteld, betaald. Ik dacht mooi optijd voor kerst. Tot opheden nog niks gezien. Telefoon, Whatsap en mail worden niet beantwoord! Wel 1 mail rond 22 december van ze gekregen, dat ze hun best doen alles optijd te verzenden, maar dat ze het vervelend vinden dat mensen ze flink hebben benadeeld om een slechte review te schrijven 🤣 😡

14 januari 2021

Nog nooit zo’n waardeloos bedrijf mee…

Nog nooit zo’n waardeloos bedrijf mee gemaakt.

In november sokken besteld voor de kerst. Week voor de kerst maar eens een mail gestuurd waar de bestelling bleef. Ze hadden het druk, en vonden het schandalig dat mensen een slechte review schreven en niet hun bestelling afwachtte, dit melde ze zelf, hoe triest. Uiteindelijk kreeg ik 24 de sokken, helaas een fout in de tekst op de sokken. Dus niet cadeau kunnen doen, die zelfde dag nog een mail met foto gestuurd, app naar het mobiele nummer en een contactformulier ingevuld. Tot op heden geen reactie. Terug sturen kan alleen met een track en tracé nummer, hoe je hieraan moet komen staat nergens vermeld. Daarbij ben je dan je geld, sokken en kosten kwijt en heb je helemaal niets meer. Hun een paar dagen de tijd gegeven, en aangegeven dat er weer een slechte review bij zou komen, nou hier is hij dan!

hier niks bestellen

Ik had 17 december leuke sokken en een boxershort besteld. Behalve het bevestigings mailtje verder niks gehoord. Ondertussen is het al 13 januari en ook geen reactie op mijn mailtje.

13 januari 2021

Ik wacht al sinds 12 dec 2020 op een…

Ik wacht al sinds 12 dec 2020 op een pakketje.

Nog steeds niet binnen en na 4x geprobeerd contact te hebben gezocht met het bedrijf/eigenaar heb ik geen reactie ontvangen.

Ik ben bang dat ik naar mijn geld kan fluiten.
Misschien een idee om een invorderingsbedrijf in te schakelen.

Heel erg slecht

Op 6 december een bestelling geplaatst en een paar weken later reactie dat de printer kapot was. Verder helemaal niets meer van gehoord en ze zijn onbereikbaar!! Ontzettend slecht en teleurstellend. Ik ben bang dat ik naar m'n geld kan fluiten.

13 januari 2021

6 dec sokken besteld voor onder de…

6 dec sokken besteld voor onder de kerstboom voor mijn zoontjes van hun nieuwe hondje. Zou voor feestdagen geleverd worden.
Bevestiging gehad en betaald.
Vervolgens mail ontvangen dat ze erg druk zijn... dus dan maar cadeau voor de verjaardag.
24 dec bevestiging gehad dat bestelling verwerkt is, maar Helaas nu 12 januari en de sokken nog steeds niet.
Al 2 mails aan gewaagd, maar geen reactie.
Nog nooit gehad. Erg slecht.
Benieuwd of er mensen zijn die wel spullen hebben ontvangen!

12 januari 2021

Is 0 sterren een optie???

Is 0 sterren een optie???? 7december besteld in tussen al verschillende app/mailtjes verstuurd maar tot op heden nog steeds geen reactie of pakket ontvangen... trieste bedoeling.

Nooit meer

Op 9-12 een boxershort besteld, op 19-12 een paar sokken besteld. Later een mail gekregen dat alles later zou komen wegens een defecte machine. Ik kreeg de keuze..bestelling annuleren of een korting krijgen op mijn aankoopsom. Die zou terugbetaald worden wanneer de bestelling verstuurd wordt. Tot op heden niets ontvangen. Ook krijg ik geen antwoord op mijn mails.

Nog geen levering ontvangen

6-12-2020 een order geplaatst van 1 boxer en 1 paar sokken. Orderbevestiging ontvangen. Daarna een algemene mail dat ze de sokken nog voor de kerst versturen, maar de andere artikelen later zouden komen ivm defecte printer. Tot op heden geen sokken of boxer ontvangen. Ook geen reactie op mail, chat of fb. Jammer, een klein berichtje dat ze werken aan achterstand zou fijn zijn.

11 januari 2021

Zelfde zeer slechte ervaring als andere…

Zelfde zeer slechte ervaring als andere reviewers, 6 dec besteld, na kerst eindelijk de sokken ontvangen, boxershort is nog steeds niet geleverd. Loze beloften over levering, korting etc. Waardeloze communicatie (geen reactie op mails) en kwaliteit van 0,0. Kapotte printer is overmacht maar dan kun je ook het geld terugstorten en de klant netjes informeren.

10 januari 2021

Belachelijke bedrijf

Belachelijke bedrijf. Op 10 december een bestelling geplaatst , kreeg een paar dagen later een mail dat het langer zou duren ivm kapotte printer. Prima , er stond onderin dat ik eventueel zou kunnen annuleren. GEEN reactie op geen enkele mail! Ook heb ik hun meerdere keren gecontacteerd via whatsapp en Facebook. Weer zonder succes. Inmiddels een maand later en nog geen enkele reactie en geen bestelling.

9 januari 2021

Slechte communicatie, loze beloftes, lage productkwaliteit

Normaliter schrijf ik nooit een review, maar deze bestelling viel mij op alle gebied erg tegen! Bedrukte sokken besteld, volgens de website op tijd om deze nog voor de kerst te kunnen ontvangen. Op zondagavond een algemene mail ontvangen omdat de laatste orders voor de kerst werden behandeld. Hierin stond niet vermeld of mijn bestelling hierbij zat, ik ging hier uiteraard wel van uit gezien eerdere berichtgeving. Tot de dag voor kerstmis geen verzendbewijs ontvangen, op e-mail over de status van mijn bestelling werd niet gereageerd. Uiteindelijk op 29 December een verzendbewijs ontvangen, zonder excuses oid. De schuld van de late levering kan dus niet bij de koeriersdienst worden gelegd. Erg slechte service om klanten te beloven de bestellingen tijdig uit te leveren. Bovendien viel de kwaliteit van de sokken erg tegen, van het hoofd waren nota bene de oren verwijderd! Nooit meer Printall!

Oplichters

Als kerstcadeau sokken besteld, zouden voor de feestdagen geleverd worden. Reageren niet op berichten, wat mij betreft pure oplichting.
Dit kan toch niet onbestraft blijven????
Iemand ideeën?

8 januari 2021

Nog nooit zo slecht behandeld

Nog nooit zo slecht behandeld!
Zoals meerdere mensen 2 December een bestelling geplaatst en niets ontvangen op 8 Januari!
Dan sturen ze een mail dat ze het spijtig vinden dat mensen slechte reviews schrijven?!
Gelieve te antwoorden op de echte vragen, misschien lijkt dat mij een mooi begin! Ze laten gewoon niets meer weten na een tijd! Met andere woorden, geld kwijt en u bestelling kan je duidelijk vergeten...!!! Ik snap niet dat je als bedrijf zo kan zijn!

8 januari 2021

bestelling ruim een maand later nog niet geleverd

Ik heb 2 december sokken besteld, er stond bij vermeld dat ze voor de feestdagen geleverd zouden zijn. Maar... vandaag is het 7 januari en ik heb nog niks ontvangen. Printall reageert niet op mijn mail. Ik heb mijn geld terug gevraagd. Als dit niet gebeurt ga ik dit op alle mogelijk media melden.

7 januari 2021

Is dit jouw bedrijf?