Op 8 december sokken besteld, en net als veel andere reviewers ontving ik vlak voor Kerst een mail over een defecte printer. Beetje klagerig dat ze zo hard moesten werken maar goed, kan gebeuren. Best... Toon meer
Gelukkig wel mijn 2 paar sokken gisteren gekregen maar had er niet meer op gerekend. Communicatie is heel slecht of eerlijk gezegd gewoon niet. Ze reageren nergens op. Communicatie via Whatsapp hebben... Toon meer
Belachelijke bedrijf. Op 10 december een bestelling geplaatst , kreeg een paar dagen later een mail dat het langer zou duren ivm kapotte printer. Prima , er stond onderin dat ik eventueel zou kunnen a... Toon meer
Op 2 december sokken besteld als kerstkadootje. Bij de sokken stond vermeld dat ze uiterlijk 17 december bezorgd zouden zijn. Helaas vandaag 7 januari nog steeds niets gekregen. Per whats app of mai... Toon meer
Liefst 0 sterren gegeven
Liefst 0 sterren gegeven. Erg onprofessioneel bedrijf. Bestelling duurt veel langer dan aangegeven. Melding dat ik m.n geld terug wil. Zouden ze regelen. Maar niet gebeurd. Kreeg wel een halve bestelling. Bij navraag wisten ze 'zogenaamd' niet van annulereing. Ze zouden een retourlabel maken zodat ik het terug kon sturen. Nooit gehad en steeds meer grove berichten ontvangen bij navraag waarom het zo lang duurt. Helaas geld kwijt en nooit goed afgehandeld. Ik wil dus iedereen waarschuwen! KOOP HIER NOOIT IETS!!!
Slecht geregeld
Wat ik van iedereen lees. Hetzelfde verhaal. Betaald en maar 1 product ontvangen. Belachelijk dat ze niet bereikbaar zijn. Gewoon oplichting naar mijn idee. Mijn gedult is op dus daarom schrijf ik een review. Heel kort: bestel hier niet!!
WAT EEN SLECHT BEDRIJF!!
WAT EEN SLECHTE SERVICE!! je besteld begin december met garantie je bestelling voor de kerst geleverd te krijgen. Blijkbaar kunnen ze wel melding maken dat de printers kapot zijn en het allemaal wat langer gaat duren. Maar een antwoord op de vraag waar de rest van je bestelling blijft is blijkbaar lastig.
Je kan als bedrijf, mocht je de drukte niet aankunnen (wat te begrijpen is), de mails niet kunnen beantwoorden omdat je steeds meer ontevreden en boze klanten krijgt tenminste wat info op je site zetten. Ik wacht nog even af maar ik ga zeker stappen ondernemen. Want ik heb betaald en wil of mijn product of mijn geld terug!!!!
Bestelling 2-12-20 en 7-1-21 nog steeds niets vernomen
Helaas vandaag 7 januari nog steeds niets gekregen. Per whats app of mail geen enkele reactie ....
Alleen een algemene mail dat mijn sokken uiterlijk 19 december verstuurd zouden worden. Ik zou ook een track en trace ontvangen. Uiteraard totaal nooit meer iets vernomen. Echt asociaal!!
Oplichters
Bestelling gedaan op 2 december, nooit iets ontvangen (7 januari). Geen communicatie...
Geen bezorging, geen communicatie
Ook ik heb, met goede hoop, sokken besteld die tot op heden niet bezorgd zijn. Zoals anderen aangeven is er 1 mail verstuurd (standaardmail naar alle klanten geloof ik) waarin er wordt aangegeven dat er een achterstand is, maar er binnen een aantal dagen tot levering overgegaan wordt. Zoals gezegd, tot op heden nog altijd geen bezorging, belletje, mailtje, of welke vorm van communicatie dan ook, op het standaardmailtje na. Hier mag echt actie worden ondernomen.
Schandalig bedrijf
Het is dat de reviews pas vanaf 1 ster gaan, maar zelfs dit is nog te hoog voor dit bedrijf. 11 december sokken besteld met de belofte dat het voor kerst binnen zou zijn. Vervolgens op 18 december een mail dat ze achterlopen en uiterlijk die week alles zouden versturen. En of we ‘asjeblieft geen negatieve recensie konden plaatsen’. Toen had ik nog begrip voor de situatie maar inmiddels is dat weg. Het is nu 6 januari en ik heb nog niets ontvangen: Geen sokken, geen statusupdate, via mail, whatsapp en telefoon zijn ze onbereikbaar. Ik vind het simpelweg schandalig hoe ze met hun klanten omgaan. Weggegooid geld, het voelt bijna als oplichting. Erg jammer.
Op 6 december een bestelling geplaatst
Op 6 december een bestelling geplaatst, tot nu toe (6 januari) niets aangekregen, noch een track and trace code, noch antwoord op mijn berichten en mails. Dit is echt geen manier van met klanten omgaan. Het enige dat ik aangekregen heb is een mail met de vraag geen negatieve recensie te schrijven???? Het zou een kerstcadeau moeten geweest zijn!
Op 2-12-2020 bestelling geplaatst en…
Op 2-12-2020 bestelling geplaatst en betaald maar niets geleverd gekregen. Ook wordt er niet gereageerd op mail en whatsapp.
Wil bestelling ontvangen of geld terug.
Printen gebeurt duidelijk niet in NL
Eerste week van december een order geplaatst, krijg een maand later bericht dat het dan pas in productie is. Nooit reactie via de klantenservice gehad en geen communicatie dat het langer zou duren. Als je als bedrijf het printen dan toch in China of ergens anderslaat doen, biedt de service dan niet op deze manier aan, dan kan je het net zo goed zelf via Ebay bestellen he..
Maand na bestelling geen product en geen reactie via klantenservice
5 december besteld en tot op heden (3 januari) niks ontvangen. Via verschillende klantenservice kanalen contact gezocht maar geen enkele reactie (WhatsApp & contactformulier op website).
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf, 24 nov besteld en betaald, niks ontvangen en contact via wat voor kanaal ook reageren ze niet op. Na slechte recensie het bericht dat geld teruggestort wordt, nou je snapt het al , ook het geld nog niet terug. Geld binnen harken maar niks leveren, pure oplichting dus.
Grote oplichterij
Grote oplichterij. Leveren niks, laten niks van zich horen (telefoon, whatsapp, mail, Facebook) en geen geld terug. Ik snap niet dat dit uberhaupt legaal is. Het gaat om een klein bedrag maar zo kan je niet met klanten omgaan. Abosluut niks bestellen hier.
Na 6 weken nog steeds niets ontvangen en klantenservice reageert niet
Op 2 december mijn bestelling geplaatst, tot op heden nog steeds niets ontvangen. Volgens de track & trace van PostNL is het pakket door Printall nog niet afgegeven voor levering. Klantenservice van Printall reageert niet op mails en whatsapp. Mijn ordernummer is 69481.
Ik hoop op deze manier eindelijk antwoord te krijgen en mijn producten alsnog te ontvangen (al is mijn kerstcadeau volledig in het water gevallen). Zo niet dan zal ik stappen nemen om mijn 35euro terug te vorderen aangezien Printall niet geleverd heeft. Wat een blamage - dit heeft niets meer met kerstdrukte te maken maar gewoon met wanbeleid en slechte service (of gewone pure oplichting). Nooit meer!
Heel slecht!
Heel slecht!! Wacht al bijna een maand op mijn pakketje. Heb al meerdere keer contact gezocht via mail, whatsapp, telefoon en Messenger. Niemand reageert. Wil mijn geld terug!!
Slechtste ervaring ooit !
Echt belachelijk hoe lang ik al op mijn bestelling wacht. Had reeds een negatieve beoordeling geplaatst en die werd verwijderd! Ook kreeg ik een algemene mail dat er vertragingen waren en dat alles 22/12 op de post ging. Tot op heden nog niets van hen gehoord. Zelfs geen track&trace nummer.
Ik hoef geen korting op een volgende bestelling want ik bestel hier nooit meer. Alle begrip als het druk is met de kerstperiode, maar neem dan geen bestellingen aan of pas de beschrijving aan dat het een maand kan duren voordat je je bestelling krijgt.
Meerdere keren heb ik een bericht gestuurd dat ik mijn geld terugwil. Ik hoef de sokken al niet meer omdat ik toch een ander kerstcadeau heb moeten aankopen!
Benieuwd of deze revieuw ook verwijderd wordt want daarvoor hebben ze blijkbaar wel tijd! Maar op mails antwoorden of berichten bekijken dat is te moeilijk, laat staan je pakketje op tijd leveren!
Jammer!
Een negatieve review schrijven, ik doe het niet vaak. Ik heb begrip voor de drukke tijden voor bedrijven rondom Kerst, geen enkel probleem dat levering dan wat langer duurt. Echter heb ik mijn bestelling voor sokken al op 22/11/2020 gedaan, met het idee de sokken RUIM voor Kerst binnen te hebben.
Half december had ik nog steeds niet ontvangen, ik dacht ik stuur maar eens een mailtje. De levertijd is immers tussen de 8 en 10 dagen, staat op de website van Printall vermeld. Geen reactie. Kan gebeuren. Dan maar een whatsapp bericht. De reactie die ik terugkreeg deed mij knipperen met de ogen. Een grapje dacht ik?
[Whatsapp bericht op 16/12:
Goedemorgen Emma,
Mail is helaas niet te doen voor ons. Als wij via mail op alles moeten reageren, dan zijn wij over 3 jaar nog niet klaar. Er staan inmiddels 16000 mailtjes open.Ik denk dat wij deze vandaag opsturen en zal zat persoonlijk ook in de gaten gaan houden. Excuses voor het ongemak.]
Wat een reactie... en het feit dat je 16000 mailtjes open hebt staan, is dat het probleem van de klant? Volgens mij heb je dan niet je service op orde. Daarnaast vind ik het geen nette reactie van iemand die voor meer dan 41 euro producten bij je heeft besteld...
Op 18/12 zouden de sokken bezorgd worden. Toen schoof de datum naar 19, 20, 21 en 22/12. Daar blijft het nu al dagen (het is 31/12) op steken. Natuurlijk heb ik ook contact gezocht met PostNL en ja, daar is het bizar druk. Daarvoor alle begrip, maar zelf PostNL vraagt me contact op te nemen met Printall.
Dus zodoende, ik zoek al DAGEN tevergeefs contact met Printall: whatsapp, bellen, het mag allemaal niet baten. Er wordt NIET gereageerd op mijn berichten. Daarbij komend verhuis is morgen, dus de sokken zullen naar een ander adres gestuurd moeten worden, maar ook daar wordt NIET op gereageerd.
Lieve mensen, hoe leuk het idee ook is (bedrukte sokken etc), bestel NIET bij dit bedrijf. Ze komen afspraken niet na en zijn daarnaast niet klantgericht. JAMMER!
Oplichters!
Bestelling 27 november geplaatst. Deze zou uiterlijk 12 december geleverd worden. Na meedere malen contact zoeken zou deze dinsdag voor kerst uiterlijk verzonden worden. Echter is dit nog steeds niet gebeurd en wordt er niet meer op berichten gereageerd. Oplichters!
Na een maand nog niets ontvangen!
2 december een bestelling geplaatst met duidelijk op de website 'Levering voor Kerst' (staat ook op factuur). Zelf contact opgenomen na een tijd maar zonder reactie.
18 Dec. een algemene mail gekregen dat ze de slechte reviews betreuren... Maar dat ze alle bestellingen dat weekend zouden gaan verzenden. (Sprankeltje hoop om het voor Kerst te hebben).
Ondertussen zijn we 30 december, nog steeds niets ontvangen. Iemand dus geen cadeau kunnen geven bij Kerst, NIET LEUK !
KOOP HIER NIETS!
Negeer de slechte reviews
Ik snap eerlijk gezegd alle slechte reviews niet. Ja, het duurt even maar het zijn leuke sokken, de kwaliteit is goed en blijft goed na het wassen. De communicatie ging ook prima. Als je lang zit te wachten op je bestelling, ga dan niet meteen 1ster recensies plaatsen en leer wat geduldiger te zijn.