Profijt Furniture Almere 4,4 · Furniture store Gesloten tot do 10:00 a.m. ★★★★★ Via deze weg wil ik graag Remco van Profijt Furniture Almere bedanken voor de geweldige service. Ik ben helemaal... Toon meer
Heel goed geholpen door Dennis. Hij gaf goede adviezen en was helemaal niet opdringerig.We hebben even rondje gelopen om definitief een keuze te maken waar ook niet moeilijk over werd gedaan. Na eerde... Toon meer
Twee bankstellen gekocht. 1 bankstel had een fout in de afwerking. In het begin afgewezen door de service afdeling, maar na protest werd er door de verkoopleider bij bezoek winkel gezegd dat dit niet... Toon meer
Over Profijt Meubel - Almere
Profijt Meubel: de slimste keuze!
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: dankzij onze ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jouw stijl past.
✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.
New Yorkweg 121, 1334 NB, Almere-Buiten, Flevoland, Nederland
- 036-5322124
Vraagt klanten om een review
Bij profijt Almere geweest prima…
Bij profijt Almere geweest prima geholpen door mevr Paola alles is keurig geleverd en voldoet aan de verwachtingen van de gekochte meubels
Relaxfauteuil
In juni dit jaar waren wij op zoek naar een relaxfauteuil. Wij zijn hierbij geweldig geholpen door Paola. Ze nam alle tijd, gaf deskundig advies en hebben er uiteindelijk 1 gekocht. Na verloop van tijd nog een belletje gekregen van Paola hoe of de stoel beviel. Nogmaals bedankt!
Atze & Ingrid.
EEN PRIMA SERVICE MET EEN…
EEN PRIMA SERVICE MET EEN VERKOOPMEDEWERKER DIE ERG GOED VERTELDE WAT GOED VOOR ONS WAS.
Vriendelijk en warm
Warm ontvangst, vriendelijk personeel, Astrid heeft ons leuk geholpen met een bank met leuke opties, Bedankt Astrid!
Profijt Almere
Profijt Furniture Almere
4,4 · Furniture store
Gesloten tot do 10:00 a.m.
★★★★★
Ik ben helemaal vanuit Barendrecht naar Almere gereden voor een eetkamerbank. Helaas kreeg ik per ongeluk de verkeerde bank mee, maar dit werd direct professioneel opgepakt en opgelost.
Remco kwam zijn afspraken netjes na, schakelde kosteloos een transporteur in en hield mij goed op de hoogte. Daarna belde hij zelfs nog na om te vragen of alles naar wens was. Dat zie je tegenwoordig nog maar zelden.
Zeer behulpzaam, vriendelijk en echt topservice. Absoluut een aanrader!
Werden goed begeleid in onze keuze voor…
Werden goed begeleid in onze keuze voor de juiste bank. Vriendelijk en professioneel geholpen.
Fantastische ervaring
Fantastische ervaring! Verkoopster dacht mee in de oplossing en hele leuke gesprekken over Thailand!
Service was goed echter de levertijd…
Service was goed echter de levertijd klopt niet met hetgeen ons is gezegd in de winkel
Door Paola uitstekend geholpen. Prima service.
Door Paola uitstekend geholpen.
Prima verkoopster!
Goede uitleg
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
verkeerde poot toch moeten monteren
Wij hebben 3 maanden op onze bank gewacht. De bank is eindelijk geleverd, maar de meegeleverde poten passen niet in de gaten van de bank. Toen wij de klantenservice belden, werd ons verteld dat wij de verkeerde poot toch moeten monteren. Dit is onacceptabel.

Antwoord van Profijt Meubel - Almere
Zeer tevreden met dienstverlening en kwaliteit.
Paola was erg behulpzaam... meedenkend en gaf prima advies. Wij hebben vaker bij Profijt gekocht en zijn zeer tevreden over de dienstverlening en de kwaliteit van de producten.
Goede uitleg en goed geholpen met een…
Goede uitleg en goed geholpen met een lekker kopje cappuccino
Perfecte service in winkel en daarna... en mankement snel opgelost
Ik ben zowel in de winkel als na de levering heel goed en vriendelijk geholpen. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
Helaas waren wat gaten niet goed geboord bij mijn tafelblad/ tafelpoot waardoor de tafelpoot niet aan het tafelblad kon worden geschroefd, maar binnen een paar dagen was dit meteen hersteld en nu kan ik heerlijk genieten van mijn nwe eettafel en salontafels

Antwoord van Profijt Meubel - Almere
Zeer behulpzame en vriendelijke verkoopster
Zeer behulpzame en vriendelijke verkoopster.
Nam de tijd om ons te helpen met het uitzoeken van een nieuwe bank.
Gaf een duidelijk advies over de mogelijkheden, die bij Profijt eindeloos blijken te zijn in uitvoering, bekleding keuze en kleuren.
Komen in de toekomst zeker weer eens terug.
Teleurstellende service en weinig begrip
Een nieuwe bank geleverd gekregen met schade. Helaas kon ik dit niet direct melden vanwege de zorgsituatie rond mijn vader, die vanwege Alzheimer moest verhuizen naar een verzorgingstehuis. De vestiging van Profijt was hiervan op de hoogte. Toch wilden ze slechts 50% van de herstelkosten vergoeden omdat we te laat waren met het melden van de schade. Kortom: een nieuwe bank met schade bij aflevering, bewijsfoto’s van die dag beschikbaar, maar omdat de melding volgens hen te laat was (na 2,5 maand), gaan ze ervan uit dat de schade door onszelf is veroorzaakt. Teleurstellende service en weinig begrip voor de situatie.

Goede service!
Goede service gehad , Ze denken ook helemaal met je mee wat echt bij je past! Top service in Almere!
Fantastisch!
Een warm welkom, eerlijk en duidelijke informatie en advies.
Personeel luisterde goed naar onze wensen en dachten mee. Erg fijn geholpen!
De bank was er al snel, en helemaal naar onze wens!