Cu Profitpoint am avut o experienta foarte buna! Am avut ocazia sa vorbesc cu mai multe persoane (prin cursuri sau mesaje), si baietii au fost foarte ajutatoare. Au materiale de educatie, cu informati... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
De mult timp mă gândeam cum aș putea să îmi investesc banii economisiți. Dar tot timpul au fost acolo niște bariere tehnologice. Acest curs îți deschide puțin ochii si cu puțin efort poți încet să te... Toon meer
Primii pași spre investiții sigure Am parcurs primii pași cu Ana Maria și alături de echipa Profit Point, va mulțumesc pentru diversitatea de informații, foarte utile pentru un începător ca mine în... Toon meer
It was a good experience, a lot of information was covered, the instructors were very efficient and available to clarify our concerns. This is a serious company. Sometimes the learning speed was to... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Profit Point este compania de educație financiară din România, prezentă de peste 18 ani în acest domeniu, care își propune, prin programe educaționale, suport, mentorat și ghidaj permanent, să ofere cursanților un parcurs complet pe drumul investițiilor. Totodată, ne propunem, ca prin întreg ecosistemul creat alături de echipa noastră, să încărcăm Bateria financiară a românilor, educând pentru viitor!
Contactgegevens
Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 17, 500461, Brasov, Roemenië
- comunicare@profit-point.eu
- profitpoint.ro
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Educatie financiara incipienta
Avand in vedere ca am pornit de la zero am reusit sa inteleg care este realitatea referitor la actiuni, bursa, ... .
Profit Point face bine partea de discutii cu o persoana avizata in domeniu. Este de mare ajutor ca poti intreba atunci cand ceva nu ai inteles si primesti raspuns avizat.

Antwoord van Profitpoint
Un curs foarte bine structurat
Un curs foarte bine structurat, intr-o atmosfera foarte relaxanta. Recomandat atat pentru incepatori, cat si pentru cei care vor sa-si consolideze cunostintele si sa le aplice in practica. Au fost oferite conceptele de baza fara de care nu poti fi numit investitor, precum si informatii mai detaliate, in scopul unei analize a pietei in cunostinta de cauza, nu "dupa ureche".

Antwoord van Profitpoint
Un curs excelent pentru confirmarea strategiei folosite
Eram deja un investitor in bursa, dar am luat acest curs pentru a fi sigur ca nu am lacune in zona de baza investitiilor. Cursul mi-a fost foarte folositor: acum sunt confortabil cu strategia si alegerile facute.

Foarte multumit
Am parcurs cele 9 zile alături de Albert Suică și am fost foarte încântat de energia și entuziasmul cu care a prezentat toate informațiile din cadrul cursului. Cursul este foarte bine structurat și oferă o bază solidă pentru a începe în acest domeniu.
Am învățat multe informații și strategii noi pe care intenționez să le aplic în investițiile mele.
Felicitări, Albert!

Experiența mea cu Profit Point
Experiența mea cu Profit Point
Profit Point oferă cursuri profesioniste, susținute de mentori acreditați, care dau dovadă de multă răbdare și implicare în lucrul cu cursanții. Pentru o persoană fără cunoștințe anterioare despre investiții și economie, acest curs mi-a oferit o bază solidă de la care pot începe să îmi dezvolt propriul portofoliu de investiții.
Mentorul nostru, Andrei Putura, s-a remarcat prin răbdare și prin modul clar în care explică termenii și conceptele legate de indicii fiscali și bursieri. Explicațiile au fost ușor de înțeles, chiar și pentru cineva aflat la început de drum.
Cursul a fost interesant, interactiv și structurat astfel încât informațiile pot fi aplicate și ulterior, individual. Uneltele folosite în cadrul cursului oferă o structură clară și o posibilitate foarte bună de analiză, reducând temerile și riscurile la care aș fi putut fi expusă dacă nu aș fi investit mai întâi în educație financiară.
Mi-a făcut plăcere să fac parte din această grupă!

Antwoord van Profitpoint
Curso claro, conciso y directo a lo esencial
Un curso conciso, claro y bien estructurado. La información se presenta directamente en lo esencial, sin explicaciones innecesarias ni pérdida de tiempo. Los conceptos se explican de forma simple y lógica, lo que lo hace fácil de seguir incluso para quienes no tienen experiencia previa. Recomiendo este curso a cualquiera que quiera aprender de manera rápida y eficiente, centrándose en las ideas realmente importantes.
Curs util și bine strucrurat
Recomand, curs bine structurat, ușor de urmărit, m-a ajutat să înțeleg concepte și încurajat să le aplic

Antwoord van Profitpoint
Foarte competent,profesional si cu…
Foarte competent,profesional si cu explicatii la obiect.
Poate un pic prea mult teorie...

Cursuri de valoare
Cursurile sunt structurate a.i. si cei care nu au luat contact deloc cu acest domeniu sa inteleaga si sa se descurce cu informatia data. Am avut atat teorie cat si practica, in egala masura si suport constant de la mentori.
Andrei este un profesor rabdator si talentat, imi place stilul lui de a preda si a explica.
Felicitari Profit Point, recomand cu incredere!

Profesionalism si experienta
Georgiana Nannos si echipa Profit Point ne-au tinut un curs de investitii foarte bun care a deschis calea catre o aprofundare mai in detaliu a acestor mecanimse de tranzactionare. Multumesc Georgiana pentru rabdare, profesionalism si pentru toate explicatiile si cunostintele oferite.

Antwoord van Profitpoint
O echipa de oameni dedicați pentru ca…
O echipa de oameni dedicați pentru ca fiecare dintre noi să își găsească profilul propriu de investitor care i se potriveste cel mai bine. Oameni carora le pasa ca fiecare dintre noi sa fie un investitor de succes. Impreuna cu ei vom salva visul de "pensie fericita" pe forte proprii.

Antwoord van Profitpoint
Vă mulțumesc pentru cele nouă zile de…
Vă mulțumesc pentru cele nouă zile de curs în investiții financiare!
Aș dori să subliniez modul structurat, realist și practic în care Georgiana a transmis informațiile. Experiențele trăite de ea, alături de curajul și responsabilitatea de a încuraja fiecare participant să înceapă cât mai repede, au fost extrem de valoroase. Înțelegerea că nu există un moment perfect pentru a începe investițiile în bursă este o lecție importantă, care ne va ghida în parcursul nostru financiar. Vă felicit pentru această experiență educațională excelentă!

Antwoord van Profitpoint
Cel mai bun curs de Educatie Financiara…
Cel mai bun curs de Educatie Financiara din Romania!
Un curs explicat simplu, bine structurat si pe intelesul tuturor: banii, ce inseamna de fapt pentru noi si cum ii putem folosi pentru a ajunge liberi.

Cum sa investesti
Sunt nou în această industrie , si Daniel Florea a fost foarte bun la a explica cum și de ce poți începe să investești.Cursul a fost clar, practic și ușor de urmărit, cu exemple concrete, instrumente și site-uri web. Mi-a oferit cunoștințe de bază despre piața bursieră, indici de referință, ETF-uri, fonduri de investiții, cum să analizezi companiile, cum să creezi un plan de afaceri.
A fost cu adevărat o experiență revelatoare și mi-a oferit o perspectivă diferită asupra viitorului.
Mulțumesc pentru tot CapitalPoint si pot sa recomand cu incredere tuturor celor care doresc sa porneasca pe acest drum.

Adrian Mosora
Am incheiat cursul de initiere de 9 zile si pot sa spun ...WOW... Georgiana a avut o prezentare extraordinara, foarte bine structurata si, desi parea ceva foarte complex pentru mine, totul a fost pana la final foarte clar, extrem de bine si accesibil transmisa informatia. Multumesc Georgianei, multumesc echipei de profesionisti Profit Point. Respect tuturor

In cadrul cursului de 9 zile
In cadrul cursului de 9 zile, la care am participat, in cadrul pachetului investitor plus activ m-am familiarizat cu partea de investitii - ce inseamna un ETF, macroeconomia, replicarea companiilor S&P500 si nu numai, analiza tehnica, rebalansari si nu in ultimul rand ca investitor sa stii sa incepi prin Diversificare sectoriala/teritoriala/tipologii/strategii - cum spune Alex Chirila - sa nu pui toate ouale intr-un cos. Multumesc si apreciez tot ceea ce am descoperit in cadrul cursului gratuit de investitii - Gabi Buluc, cat si rabdarea si explicarea notiunilor date de Georgiana Nannos pe parcursul cursului de 9 zile. Sunt la inceput de drum in domeniu, dar acest curs m-a facut sa trec peste temerile si frica de a investi si astept sa incep cat mai curand.

M U L Ț U M E S C !
Țin să vă mulțumesc din suflet pentru cursul de investiții financiare la care am participat. A fost o experiență extrem de valoroasă! Abia așteptam fiecare întâlnire, pentru că reușeați să faceți informația nu doar accesibilă, ci și captivantă. Apreciez foarte mult modul prietenos în care ați livrat aceste cunoștințe esențiale și faptul că ne-ați oferit cu adevărat o busolă pentru drumul „volatil” al investițiilor. :)
Vă felicit pentru cursul excelent și vă mulțumesc pentru tot!
Cu prețuire,
Liviu-Adrian SANDU

Antwoord van Profitpoint
Excelent start pentru un incepator total
Am facut 2 cursuri, cel gratuit si cel de investitor. Georgiana Nannos a fost extraordinara. Cursul a avut metoda, continut consistent, disciplina si standard, organizarea buna a resurselor. mi-a placut, voi continua.

Antwoord van Profitpoint
O companie foarte profesionistă care…
O companie foarte profesionistă care aduce plusvaloare și creează viitorul financiar al unei țări. Mulțumesc!

Antwoord van Profitpoint
Optimism și claritate: Primul pas sigur către viitorul meu financiar
Tocmai am încheiat un curs de investiții de 2 săptămâni și pot spune că a fost una dintre cele mai bune decizii pentru educația mea financiară!
Ce m-a impresionat cel mai mult a fost claritatea prezentării – concepte care păreau complicate au devenit ușor de înțeles. Cantitatea și diversitatea informațiilor primite mi-au oferit, în sfârșit, acea viziune de ansamblu de care aveam nevoie.
Plec de aici cu un sentiment real de optimism și, cel mai important, cu curajul de a începe să investesc. Recomand cu drag oricui vrea să preia controlul asupra viitorului său financiar!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.