Cu Profitpoint am avut o experienta foarte buna! Am avut ocazia sa vorbesc cu mai multe persoane (prin cursuri sau mesaje), si baietii au fost foarte ajutatoare. Au materiale de educatie, cu informati... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
De mult timp mă gândeam cum aș putea să îmi investesc banii economisiți. Dar tot timpul au fost acolo niște bariere tehnologice. Acest curs îți deschide puțin ochii si cu puțin efort poți încet să te... Toon meer
Primii pași spre investiții sigure Am parcurs primii pași cu Ana Maria și alături de echipa Profit Point, va mulțumesc pentru diversitatea de informații, foarte utile pentru un începător ca mine în... Toon meer
It was a good experience, a lot of information was covered, the instructors were very efficient and available to clarify our concerns. This is a serious company. Sometimes the learning speed was to... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Profit Point este compania de educație financiară din România, prezentă de peste 18 ani în acest domeniu, care își propune, prin programe educaționale, suport, mentorat și ghidaj permanent, să ofere cursanților un parcurs complet pe drumul investițiilor. Totodată, ne propunem, ca prin întreg ecosistemul creat alături de echipa noastră, să încărcăm Bateria financiară a românilor, educând pentru viitor!
Contactgegevens
Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 17, 500461, Brasov, Roemenië
- comunicare@profit-point.eu
- profitpoint.ro
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Prin profesionalism si metodele…
Prin profesionalism si metodele practice aplicate de cei de la Profitpoint am castigat increderea ca pot activa intr-un domeniu complet nou mie!

professionalism and involvement
The goal of training financially independent people and the involvement that leads to achieving this goal are of crucial importance.

Bucurie
A fost o placere sa fiu aceste 2 saptamini la aceste cursuri. Mi-a placut modul de a preda a lui Alex , un profesor excelent. Tin sa il amintesc si pe Andrei . Cu el am facut primele lectii inainte de inscriere la curs. Sunteti minunati, va multumesc . Succes si sa vi se implineasca dorintele.

Profesionalism
Am avut o experiență extrem de pozitivă în cadrul Profit Point. Programul este structurat într-un mod profesionist, clar și foarte bine documentat, ceea ce îl face accesibil atât pentru începători, cât și pentru cei care doresc să își aprofundeze cunoștințele financiare. Consider că această educație financiară nu este doar utilă, ci absolut necesară în contextul actual, oferind instrumente reale pentru dezvoltare personală și independență financiară.

Antwoord van Profitpoint
Recomand cursurile Profit Point cu toata increderea!
Particip la cursurile Profit Point de peste 2 ani, am inceput cu cursul gratuit, am parcurs apoi cursuri digitale pe zonele mele de interes, iar spoi am participat la mai multe mentorate live.
Toate aceste cursuri mi-au oferit niste baze teoretice extrem de solide si mi-au deschis apetitul de a deveni investitor si de a-mi administra apoi propriul portofoliu pe bursa.

Antwoord van Profitpoint
Am urmat cursul de 9 zile (Investitor…
Am urmat cursul de 9 zile (Investitor plus) cu domnul Horațiu Dan, un curs foarte bine structurat, cu metode de explicare pe înțelesul tuturor. In urma acestui curs am reușit sa înțeleg mai bine termenii, strategiile, piața, pașii pentru a porni pe drumul investițiilor. Recomand cu încredere

Antwoord van Profitpoint
Mulțumesc pentru explicara unor termeni…
Mulțumesc pentru explicara unor termeni cu care nu eram familiarizat.

Antwoord van Profitpoint
Educația financiară de care ai nevoie
Am participat la cursul de 9 zile. Foarte util pentru cei care doresc să se inițieze în finanțe și să își îmbunătățească educația financiară. Mi-a plăcut pentru că este pe înțelesul tuturor și permite să ne inițiem și să înțelegem mai bine lumea finanțelor/economia. Cei care predau cursul predau pe înțelesul tuturor și fac clarificări unde este necesar. La fel se pot pune întrebări.
Dacă dorești cunoștințe mai multe trebuie să continui cu alte programe suplimentare.

Antwoord van Profitpoint
Informatie bine structurata cu suport constant
Informatie bine structurata, suport constant din partea facilitatorului cu atentie la detalii si focus pe a oferi explicati si celui mai novice participant.Recomand si celor fara experienta.

Antwoord van Profitpoint
Un curs bine explicat si structurat…
Un curs bine explicat si structurat pentru începători! Mulțumesc, Albert!

Antwoord van Profitpoint
Cursul are o metodica buna si are obiective de invatare si aporfundare solide
Cursul are o metodica buna si are de asemenea si obiective de invatare si aporfundare solide. Entuziasmul trainerului este foarte bun si motivant. Lucruile sunt explicate transparent si cuprinzator. Comunitatea pare una interesanta.

Foarte interesant
Explicatii clare, interesant si bine structurat.

O baza buna informațională
Din perspectiva unei persoane ce nu stia foarte multe elemente, este un curs cuprinzător care oferă o baza destul de solida a cunoștințelor, de aici este decizia individuală a fiecărei persoane daca dorește sa continue si sa aprofundeze sau sa rămână la acest stadiu de baza.

Antwoord van Profitpoint
„Vreau să îți spun cât de mult apreciez…
„Vreau să îți spun cât de mult apreciez implicarea și seriozitatea de care ai dat dovadă la acest curs. Modul în care participi, ideile pe care le aduci și dorința ta constantă de a evolua sunt cu adevărat admirabile. Se vede că pui pasiune în tot ceea ce faci, iar atitudinea ta pozitivă îi inspiră și pe cei din jur. Felicitări pentru determinare și pentru energia bună pe care o aduci de fiecare dată!” Ma bucur tare mult ca te-am cunoscut.

Antrenant
Antrenant, plin de lucruri care îți dă încredere pentru a merge un pas mai departe. Poate ar trebui să vă gândiți și la un suport de curs.

Un curs esențial
Cursul mi-a plăcut foarte mult, consider că este foarte util deoarece îți oferă informații esențiale dacă îți propui sa investești. Consider că orice persoana ar trebui sa treacă printr-un curs de bază măcar pentru a înțelege ce înseamnă investițiile și ce oportunități există pe piața de capital.

Investeste cu cap!
Toate informatiile au fost utile. Clare si explicite. Procesul investitional, in urma cursului, se face in mod constient; intelegand toate implicatiile.

Antwoord van Profitpoint
Cursul mi-a adus multa claritate in…INVESTITII
Cursul mi-a adus multa claritate in domeniul investitiilor.Andrei a fost mai mult dect clar ,Multumesc mult pentru toata informatia munca voastra. Felicitari Andrei si pentru umanitatea ta.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.