Har använt Prohandy flera gånger till olika jobb och är alltid lika nöjd! Allt från att skruva ihop en massiv våningssäng till att skruva upp takkrona till mindre saker som småhyllor. Jobbet blir allt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fick snabbt svar och bra pris då jag ville ha takskenor till fyra fönster uppborrat. Fick tider redan nästa dag. Mycket trevligt bemötande från snickaren som kom och gav bra idéer om vad som skulle s... Toon meer
Jag är så "SUPERNÖJD" med ProHandy och med arbetet som utförts hos mig! Uppsättning av duschdraperistång. Jätteduktig och proffsig hantverkare och så trevlig och fint bemötande och som kom dag... Toon meer
Bokade ProHandy för att sätta upp gardinstänger och lampor. Väldigt smidigt och noga utfört. De var flexibla med tiderna och det uppskattade jag stort. Professionella och trevliga! Fick dessutom sv... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hantverkare hjälp och Hemfixare
Contactgegevens
Tunavägen 31, 174 42, Tumba, Zweden
- 0731073650
- Kontakta@prohandy.se
- prohandy.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Suveränt bra gjort
Suveränt bra gjort. I tid, ordning och reda och trevligt bemötande. Rekommenderas fullt ut.
Jag är mycket nöjd med arbetet som…
Jag är mycket nöjd med arbetet som utfördes. Hantverkaren var effektiv och höll en hög kvalitet genom hela processen. Dessutom var de prisvärda och snabba med att återkomma med förslag på tider, vilket gjorde planeringen smidig. Rekommenderas varmt!
Bästa hjälpen
Bästa hjälpen! 🌸
Professionell, snabb och mycket vänlig personal. 🌸
Stort tack till både chefen och personalen – trots att jag av misstag hade lämnat fel information bemötte ni oss med stor vänlighet och hjälpte oss snabbt.
Tusen tack för ert fantastiska bemötande!
Jag kommer definitivt att fortsätta vara kund och rekommenderar er varmt.
Fick hjälp med att sätta upp en 85 tums…
Fick hjälp med att sätta upp en 85 tums tv på väggen. Snabbt, effektivt och fantastiskt resultat, rekommenderar varmt ProHandy.
Tack
Vad ska man säga utan tack för den fina arbete. Snabba, pålitliga, väldig passande priser, trevlig och duktig personal
Super duktig hantverkare Mahmud
Super duktig hantverkare Mahmud, som har hjälpt oss för andra gången och förhoppningsvis inte sista.
Mycket proffsiga
Mycket proffsiga, snabba och seriösa. Flexibla tider och utför arbetet med kvalitet.
Riktigt bra killar
Riktigt bra killar! Noggranna och superproffsiga. Rekommenderar starkt.
Prohandy.se ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag anlitade ProHandy för flera installationer, inklusive montering av garderober, duschkabin och andra uppgifter – och jag är otroligt nöjd med resultatet. Teamet (Mahmoud och Kamal) var extremt noggrant, arbetade mycket rent och visade en hög grad av professionalism genom hela processen.
De kom i tid, kommunicerade tydligt och levererade ett arbete av högsta kvalitet. Det märks att de har stor erfarenhet och verkligen bryr sig om detaljerna. Allt blev precis som jag önskade – eller bättre!
Jag kan varmt rekommendera ProHandy till alla som behöver hjälp i hemmet. Tveka inte att boka dem – du kommer inte att bli besviken
Väldigt bra service
Väldigt bra service. Proffesionell hjälp och ställer upp med att lösa problem. Rekommenderar!
Toppen
Toppen, är så nöjd. Pålitliga och ett fantastiskt noggrant arbete
Tack Mahmoud för ett toppen jobb
Rekommenderar starkt.
Rekommenderar starkt.
De killarna ni skickade är super duktiga! Ena hette Mohammad. De löste allt med garderoben och den ser fint ut! 😊 jag kommer att anlita er flera gånger. De är mycket trevliga och vänliga också! Hoppas ni ger dem bra löneökning och behåller dem.
Jag fick mycket strul med tidigare företaget så jag var lite orolig men tusen tack! Allt blev toppen!
Jobbet gjort på en timme och mycket…
Jobbet gjort på en timme och mycket professionellt.
Dessutom ett mycket vänligt bemötande.
Kommer definitivt att använda dem igen.
Mycket trevligt bemötande och kunnig…
Mycket trevligt bemötande och kunnig personal! Kan varmt rekommenderas.
Prohandy är fenomenala!
Jag fick verkligen så bra hjälp med att bygga en inbyggd bokhylla! Kommer från och med nu alltid ta hjälp av Prohandy. Mahmoud som kom var så vänlig och hjälpsam och proffsig! Jag hade inte köpt alla delar som behövdes men han löste allt ändå! GRYM!
Bästa service
Bästa service, fick hjälp nästa dag, snabbt och smidigt!
Dök inte upp
Fixaren dök inte upp på avtalat datum och tid. Vi ordnar annan firma
Tack! Tack!! Tack!!’
Han var trevlig, jättesnabb och väldigt kunnig. Vill gärna anlita just han i framtiden. Jag tackar!’
Mvh Christian
Enastående
Enastående - ringde på eftermiddagen en fredag och fick svar direkt, bad om att få hjälp samma dag varpå en kille kommer sent en fredag, är trevlig, proffsig och kompetent. Med den prisvärda tjänsten med en sån flexibilitet är det mer än jag kunnat önska. Detta företag anlitar jag igen! Tack! //Jonas
Kan varmt rekommendera detta företag
Kan varmt rekommendera detta företag. Mycket nöjd. Fantastiskt duktiga, snabba och trevliga.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.