Geweldig geholpen door de manager Esmé Spijker. Ze nam uitgebreid de tijd, gaf goed advies en nam mij heel serieus. Had bijna het gevoel alsof we het samen kochten. 5 sterren!
Na bij verschillende woonwinkels geweest te zijn uiteindelijk weer terecht gekomen bij Weber in Elburg. We hadden een aantal jaren geleden al een fantastische ervaring met Weber Woonwereld, maar nog n... Toon meer
Een ‘waardebon’ laten maken voor het 50-jarig huwelijksjubileum van onze ouders. Onze wensen waren niet standaard maar dankzij het meedenken van de Pronto medewerkers Elburg een geweldig cadeau kunnen... Toon meer
Over Pronto Wonen - Elburg
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Westerlengte 1-3, 8081 PZ, Elburg, Gelderland, Nederland
- 0525-688888
Heeft 74% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geweldig geholpen door de manager Esmé
Zeer schappelijke prijzen
Zeer schappelijke prijzen
Mooie bank En de hulp van Esmé hebben we erg gewaardeerd. Kennis van zaken Super!
Bank kwam wel iets later dan gepland binnen

Slechte service
Een bewoner van onze locatie kocht hier zijn meubels. Er was iets mis met een handgreep op een frontje. Deze was voor het vervoer aan de binnenkast gemonteerd en wilde niet los. Ook niet met veel geweld. Hierover contact gezocht met de locatie in Elburg zodat ze het euvel konden verhelpen, hiervan kon geen sprake zijn. In het koopcontract stond: als er wat mankeert aan de aankoop ben je verplicht om met het meubelstuk langs te komen. Hiervoor teken je dus dat ze niet komen maar dat je hier zelf voor zorg moet dragen, erg slecht van Pronto wonen. Ik adviseer iedereen dus ook niet om bij Pronto wonen want service kennen ze niet.
Pronto Wonen heeft gereageerd en erkend dat de service niet aan de verwachtingen voldeed. Mijn cliënt heeft een waardebon ontvangen als compensatie. Ze beloven in de toekomst een betere service te leveren.

Antwoord van Pronto Wonen - Elburg
Een koopervaring om een puntje aan te zuigen.
De verkoopster nam uitgebreid de tijd om alle opties en alternatieven toe te lichten en de eigenschappen van de diverse opties te bespreken. Dit heeft geleid tot aankoop van een nieuw bankstel.

Antwoord van Pronto Wonen - Elburg
We zijn erg goed geholpen bij de…
We zijn erg goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe bank. Esme nam de tijd om mee te denken en gaf deskundig advies! We zijn ontzettend tevreden met zowel het product als de service. Zeker een aanrader!

Antwoord van Pronto Wonen - Elburg
Vriendelijke en kundig maar geen onderhandeling
Jammer dat ik geen 3.5 ster kon geven.
We werden heel vriendelijke en kundig geholpen bij aankoop van een nieuwe bank, maar... De prijs die je krijgt en dat is het, er is nul komma nul mogelijkheid tot onderhandeling. BV gratis levering binnen Elburg of een passend vloerkleed er gratis bij.
Wat ook heel netjes is, je betaalt bij aflevering, dus als we de bank is huis hebben. Ook is er geen sprake van een aanbetaling.
We konden ook extra garantie voor vlekken en mankementen bij kopen, maar we moesten wel zelf de bank voorzien van de spray. Er werd benadrukt dat er zonder deze extra optie na 2 jaar geen aanspraak konden doen op garantie. Gelukkig is er ook iets van wettelijke garantie.
Al al al goede ervaring met Pronto Elburg, alleen jammer van...

Antwoord van Pronto Wonen - Elburg
Kundig, vriendelijk en goed geholpen
We waren opzoek naar meubels voor onze nieuwe woning en kwamen terecht bij Weber woonwereld in Elburg. Hier werden wij geholpen door Pronto wonen. Eerst liepen we een paar ronden door de winkel om inspiratie op te doen en zodat de expert onze smaken wist. Daarna bespraken we onze moodboarden en kon ze onze smaken samen voegen. Dit heeft ze uitstekend gedaan wat resulteerde in het kopen van meerdere meubels waar we erg blij mee zijn. We kregen ook tips voor het inrichten waar we veel aan hadden. Vriendelijk en kundig. De prijzen vielen uiteindelijk wel mee, maar nog steeds een dure aankoop.

Antwoord van Pronto Wonen - Elburg
Zeer prettig en deskundig advies…
Zeer prettig en deskundig advies gekregen in de vestigingen Elburg en Zwolle. Duidelijke offerte, gelukkig ook stoffen mee naar huis gekregen om een goede keuze te maken! Nu afwachten tot de bank er is...

Antwoord van Pronto Wonen - Elburg
We werden goed te woord gestaan

Behulpzaam en professioneel
Medewerker was zeer behulpzaam nam er de tijd voor en gaf een goede uitleg van de voors en tegens van het product.
Vriendelijk behandeld en niet opdringerig en last but not leest de koffie was prima.

Fijn en klantvriendelijk geholpen
Fijn en klantvriendelijk geholpen. Klant moet tevreden zijn is het motto. In ons geval is dat gelukt.

Weer heerlijk geshopt bij Pronto
Wederom zeker prettig geholpen en geadviseerd. Ook voor de prijs en kwaliteit komen wij graag bij Pronto.

Antwoord van Pronto Wonen - Elburg
Mooie stoelen, goede service.
Ik had mijn keuze snel gemaakt en werd goed geholpen. De stoelen waren uit voorraad leverbaar en werden netjes voor me ingeladen.

Vriendelijk, behulpzaam, ruime keuze
We zijn goed geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van bankstel/vloerkleed/salontafel/eettafel en stoelen. Vriendelijk personeel. Duidelijke informatie en uitleg. Keuze mogelijkheden genoeg.

Slechte service
Slechte service van pronto wonen.
Wij hebben voor 3 jaar terug een duur bankstel gekocht bij Pronto waarvan wij nog geen 2,5 jaar op hebben gezeten omdat wij zomers altijd in onze serre zitten.
Nu begint het bankstel al slijtage plekken te vertonen en vallen er gaatjes in.
Pronto gebeld moesten wij foto's door sturen krijgen wij als reactie terug wij kunnen niks voor jullie doen en dan durfen ze ook nog te zeggen al was het na 1 jaar gebeurt dan hadden we nog niks gedaan schande.
Ja voor dat geld wat wij dan kwijt zijn kunnen we een nieuw bankstel voor kopen.

Antwoord van Pronto Wonen - Elburg
We hadden een set van 2 salontafels…
We hadden een set van 2 salontafels gekocht die we bij thuiskomst bij onze nieuwe bank neer zette.
De set viel tegen en zonder problemen konden we de set omruilen voor een andere combinatie.

Antwoord van Pronto Wonen - Elburg
Ruime keuze en geweldige verkoper.
Ruime keuze en geweldige verkoper.
Niks moest en alle tijd voor ons voor een goede prijs.

Erg vriendelijk en keurig geholpen
Erg vriendelijk en keurig geholpen
Goede adviezen

Antwoord van Pronto Wonen - Elburg
mooie zaak en vriendelijke medewerkers
we zijn erg prettig geholpen en geadviseerd...in Elburg door mevr. Driessen....we komen al jaren in Elburg erg prettige zaak