Goed geholpen door Jenny. Fijne winkel. Eerst rustig kijken dan geholpen worden. Binnen een week op kunnen halen! Super personeel in de afhaalhal!
10-06-2026 gebeld met de winkel in Roermond met vragen die correct werden beantwoord door Monika , waarna we op 11-06-de winkel bezochten en geholpen werden door Monika en ze nam alle tijd en gaf goe... Toon meer
Gisteren een nieuw bankstel gekocht bij Pronto wonen in Roermond. Wij zijn super geholpen door verkoper Curry. Deze meneer heeft verstand van zaken en heeft ons van goede adviezen voorzien. Lekker bak... Toon meer
Afgelopen week zijn wij geweldig goed geholpen door Jenny in Roermond! Wij kwamen naar Pronto voor wat inspiratie en om te kijken voor een bank. Jenny nam écht de tijd voor ons en wist waar ze het ove... Toon meer
Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.
Veel meubels kun je helemaal naar wens samenstellen en onze interieuradviseurs helpen je graag met persoonlijk advies dat past bij jouw smaak, huis en manier van wonen. Bovendien hebben we veel meubels op voorraad, waardoor deze snel geleverd kunnen worden. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends in een van onze 42 woonwinkels in Nederland, stel jouw favoriete meubels samen en profiteer altijd van de beste prijs. Of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.. Plan je gratis interieuradvies Nu op voorraad Laat je inspireren Onze winkelsVolg ons op social media:
Schaarbroekerweg 26, 6042 EJ, Roermond, Limburg, Nederland

Super mooie winkel en heel vriendelijk personeel!
Zeer klantvriendelijk, meedenkend en flexibel
Op de website staat op voorraad bij onderstaande winkels. Bestelling geplaatst en ga er dan vanuit dat deze in dezelfde week op te halen is omdat het artikel op voorraad is. Vervolgens blijkt dat deze eerst uit het centrale magazijn moet komen en dat is alleen in de oneven weken waarbij ook nog eens 1 week uitloop wordt bijgerekend. Gevolg bestelling van 02-03 welke op voorraad was is nog steeds niet geleverd.

Antwoord van Pronto Wonen - Roermond
Ruime keuze, overzichtelijke showroom, realistische prijzen en bovenal vakgerichte, vriendelijke bediening.
Ik ben dan ook prima geslaagd en tevreden huiswaarts gekeerd.
Kan niet wachten totdat mijn aankopen gelever gaan worden !

Antwoord van Pronto Wonen - Roermond
Goed advies, vele mogelijkheden en fijne service.

Antwoord van Pronto Wonen - Roermond
Lang moeten wachten voor we aan de beurt waren om de bestelling te plaatsen, (te weinig personeel?), daardoor wel ontdekt dat de stoelen die ik uitgezocht had minder waren dan waar we op zaten onder het wachten, dus daardoor veel betere maar wel duurdere gekocht. Heel goed geadviseerd door de verkoopster; was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Antwoord van Pronto Wonen - Roermond
Hier ook een mooie grote u bank gekocht bij pronto zonder de all in house service… na 4 jaar is helaas het stof gaan scheuren doordat er gelegen wordt op die plek en door de druk het stof kapot is gegaan. Geen service te noemen…. Ik moet maar aantonen dat het stof van slechte kwaliteit is en ik het niet zelf kapot heb gemaakt en doordat ik had gebeld of ik dat gedeelte wellicht ook nieuw kon kopen was het zeker mijn eigen schuld dat de bank kapot was gegaan…. Nou ja dure bank en na 4 jaar moet ik weer opzoek naar een nieuwe bank maar zeker niet meer bij pronto daar zij nergens in tegemoet komen!!!