Wat een fijne ervaring. Voor het inrichtingvan mijn praktijkruimte zijn we geholpen door Jordy, die vroeger bij ons gewerkt heeft, dat maakt het extra bijzonder.Zijn betrokkenheid, rust en deskundighe... Toon meer
Vanmiddag wederom weer een bezoek gebracht bij jullie in de winkel, We willen graag een compliment uitbrengen aan NadiaR.die ons vorige week ook prima geholpen heeft, op een zeer vriendelijke,rus... Toon meer
Ik ben ontzettend leuk geholpen bij het uitzoeken van een bankstel. Bij binnenkomst werden we gastvrij ontvangen met een gebakje en een kopje koffie. Het advies dat ik kreeg was persoonlijk en erg beh... Toon meer
Vanmiddag naar Uden geweest voor showmodel eetkamerstoelen . Er was er maar 1 toen hebben Maud en Jesse voor ons naar den Bosch gebeld en daar 2 stoelen gereserveerd voor dezelfde prijs Daar... Toon meer
Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.
Veel meubels kun je helemaal naar wens samenstellen en onze interieuradviseurs helpen je graag met persoonlijk advies dat past bij jouw smaak, huis en manier van wonen. Bovendien hebben we veel meubels op voorraad, waardoor deze snel geleverd kunnen worden. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends in een van onze 42 woonwinkels in Nederland, stel jouw favoriete meubels samen en profiteer altijd van de beste prijs. Of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.. Plan je gratis interieuradvies Nu op voorraad Laat je inspireren Onze winkelsVolg ons op social media:
Industrielaan 17 D, 5405 AA, Uden, Noord-Brabant, Nederland

Behulpzaam
Ze liet ook de verschillende opties zien
Ook goed advies
Super bedankt
Fam huysmans

We werden goed geholpen.
Ze nam de tijd voor ons en dacht mee na met ons.
Dankjewel Demi L

Antwoord van Pronto Wonen - Uden
Levertijden zijn onevenredig tov de bestelde materialen.
Magazijnen worden centraal, zodat de klant meer betaald voor een levering of extra km moet maken om eea op te halen

Antwoord van Pronto Wonen - Uden
Erg vriendelijk en zeer vakkundig.
Geen druk om te moeten beslissen.....

Antwoord van Pronto Wonen - Uden
Prima geholpen door Erna! Meedenkend, ongedwongen en goed adviserend. Had snel door welke smaak wij hadden. Een leuke en mooie bank gekocht met bijbehorend kleed en salontafel.

Antwoord van Pronto Wonen - Uden
Eerlijke en concurrerende prijzen, vriendelijk, kundig en nog gezellig ook!

Antwoord van Pronto Wonen - Uden
Ik heb de tijd gekregen om zelf rond te kijken terwijl ze me wel gezien hadden. Dat is voor mij positief. Toen ik iemand nodig had heeft die in alle rust met mij gekeken en overwogen en de bestelling geplaatst. Ik ben fijn door Lobke geholpen. Toen ik enkele uren later nog een aanpassing wilde doen was dat geen probleem en snel geregeld.

Antwoord van Pronto Wonen - Uden
Erg goed geholpen met het bestellen van onze meubels!

Antwoord van Pronto Wonen - Uden
Duidelijk en goede uitleg. Wordt direct geholpen en antwoorden op alle vragen. Wederom fijn om hier iets te kopen!

Antwoord van Pronto Wonen - Uden
Fijne medewerker, nuchtere benadering, niet gevoel dat je gekke dingen zei. Mee denkend.

Antwoord van Pronto Wonen - Uden
Wordt netjes welkom geheten en gevraagd of je wil rondkijken of je al meteen hulp wilt. Goede uitleg, verschillende mogelijkheden qua stoffen en vullingen en de verschillen daarvan besproken. Levering netjes op tijd. Gratis lenen van de bus om de aankoop thuis te krijgen.

Antwoord van Pronto Wonen - Uden
We zijn dinsdag en ook gisteren uitstekend, deskuskundig en vriendelijk geholpen door Erna in Uden.

Antwoord van Pronto Wonen - Uden
Goed en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van onze meubels.

Antwoord van Pronto Wonen - Uden
Zaterdag 2 lampen gekocht in Uden bij Pronto wonen. Doordat het al bijna bij sluitingstijd was vergeten onze kortingsmail te gebruiken. Vandaag is mijn man langs gegaan en kreeg gewoon de korting terug. Super netjes. Hier komen we zeker terug!

Antwoord van Pronto Wonen - Uden
vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel in Uden!

Antwoord van Pronto Wonen - Uden
Vriendelijk behulpzaam,goede service en duidelijk in afspraken.