pscwymiana.pl Reviews 38

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Naprawdę uczciwa warta zaufania i polecenia wymiany doładowania paysafecard na rózne inne portfele ,banki,karty kredytowe ,blik,PayPal itd. Atrakcyjna mała prowizja ,szybka transakcja,bezproblemowo,be... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Wysyłka była szybka i prosta, bez żadnych problemów. Jestem pozytywnie zaskoczona całym procesem i zdecydowanie mogę polecić.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam pscwymiana.pl, szybka wymiana pieniędzy, małe prowizje i bezproblemowy kontakt, pozdrawiam Ekipe i zachęcam do wymiany swoich środków, nie znajdziecie nigdzie indziej takiej stronki

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Najlepsza wymiana PSC🧢🧢, nigdzie indziej nie groził mi jeszcze nikt pozwem, po wspomnieniu o różnicach w prowzji na stronie, a w wiadomości. Polecam wszystkim serdecznie🧢🧢

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Geldwisselkantoor

Geschreven door het bedrijf

Wymienisz u nas swoje waluty takie jak paysafecard , blik, revolut, skrill, przelew bankowy , paypal . Zapraszamy bardzo serdecznie 😎

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Polecam mega pomoc

2 augustus 2024

Antwoord van pscwymiana.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię . Zawsze podchodzimy do klienta jak byśmy chcieli być sami obsłużeni. Polecamy się na przyszłość 🫡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super wymiana (niespodziewany gratis pozew do sądu).

23 juli 2024

Antwoord van pscwymiana.pl

Witam serdecznie to co Pan pisze to jedna wielka bzdura , Nie straszyłem pana żadnym pozwem sądowym tylko informowałem pana o tym że jeżeli panu nie pasują nasze usługi można je zmienić , nie zmuszamy pana do korzystania z naszych usług a tym bardziej pozew sądowy zakładać , pan w wiadomościach powiedział że sprawa zostanie zgłoszona do odpowiednich służb to ja napisałem że widzimy się w sądzie 😉 . Tylko nie rozumiem czy pana tu coś trzyma czy jak . Zachęcam do przemyśleń

Pozdrawiam Administrator pscwymiana.pl

Szybka wymiana

Szybka wymiana. Lekkie problemy z prowizjami.

20 mei 2024

Antwoord van pscwymiana.pl

Dziękujemy 😎 Za pozytywną opinie i zapraszamy ponownie ❤️ Odnośnie prowizji to są one też ustalane w wiadomości prywatnej 😉 na stronie są poglądowe ale to zależy od wielu czynników. Pozdrawiam Serdecznie.

Wszystko OK

Szybka komunikacja, sprawna transakcja.

22 april 2024

Dziękujemy 😎 Za pozytywną opinie i zapraszamy ponownie ❤️

Szybka i bezproblemową wymiana

Szybka i bezproblemową wymiana. Polecam

22 maart 2024

Antwoord van pscwymiana.pl

Cześć! Dziękujemy za rekomendację! Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z naszych usług. Nie wahaj się skorzystać z naszych usług w przyszłości! 😊

Dobra oferta

Bardzo szybka i miła obsługa.

19 maart 2024

Antwoord van pscwymiana.pl

Cześć! Dziękujemy za rekomendację! Jest dla nas ogromną przyjemnością, że byłeś zadowolony z naszych usług. Nasz zespół zawsze stara się zapewnić najlepsze doświadczenie. Nie wahaj się skorzystać z naszych usług w przyszłości! 😉

Ze skrilla na paypal

Łatwa transakcja ze skrilla na paypal, osoba szybko przelewa i nie ma problemu więc polecam!

17 februari 2024

Antwoord van pscwymiana.pl

Cześć mega się cieszymy że nasza usługa sprawiła ci taką radość i pomoc 😊 Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszych usług . Pozdrawiamy

Bardzo szybka wymiana

Bardzo szybka wymiana, normalna kwota podatkowa i da się z właścicielem dogadać, pieniądze są wysyłane natychmiastowo po kontakcie wszystko na plus

19 januari 2024

Antwoord van pscwymiana.pl

Witamy serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię 😎 Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszych usług.

wymiana pieniędzy

Szybka i bez problemowa wymiana Polecam!

15 januari 2024

100 % pewna firma

100 % pewna firma. Błyskawiczna oraz stosunkowo nie droga wymiana. Polecam każdemu!

8 september 2023

Antwoord van pscwymiana.pl

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię 😊 dziękujemy za mega zaufanie i wymianę tak dużej kwoty 😉 Zapraszamy ponownie

Szybka transakcja

Szybka transakcja, wymieniłem ponad 200 psc. Polecam każdemu 👍

15 augustus 2023

Antwoord van pscwymiana.pl

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię 😊 dziękujemy za zaufanie i Zapraszamy Ponownie 👍

dobra firma

3 słowa szybko dobrze i wygodnie polecam jeszcze nie raz wymienię tam psc miła obsługa i szybko odpowiadają na maile

10 augustus 2023

Dziękujemy za pozytywną opinię 😊 dziękujemy za zaufanie i Zapraszamy Ponownie 👍

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.