Mijn oprechte excuses voor mijn voorgaande beoordeling. Uw prettige, rustige antwoord op mijn review over mijn Puc-tas, wat niet tot uw assortiment hoort, vond ik keurig.

Snelle levering na mijn bestelling. De luchtreiniger komt in een stevige verpakking. Duidelijke Nederlandse handleiding zit er bij. Na installering van de filters is het apparaat klaar om zijn werk t... Toon meer

Eenvoudig meerdere paren rolstoelhandschoenen besteld. Terug sturen van 1 paar is bij andere winkels eenvoudiger omdat je bij Pucshop eerst akkoord moet aanvragen voor je retour en een foto moet meest... Toon meer

Verband schoenen voor onze oom besteld. Helaas was deze niet meer op voorraad, hiervoor werden we keurig geïnformeerd. Ook wat de te verwachte levertijd is en of we daar op wil wachten of ons geld ter... Toon meer

1. Ziekenhuisbenodigdheden

Nvt

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Vergissing, heel vervelend voor Pucshop

Mijn oprechte excuses voor mijn voorgaande beoordeling.

25 juli 2024

Antwoord van NVT

Bedankt voor uw review maar wij hebben u geen tas verkocht, ik geloof dat deze review voor een andere webshop is bedoeld. Wij zijn een medische webshop. MVG Team Pucshop.nl *Update: Toch bedankt voor uw review

Had verkeerde artikel besteld even…

Had verkeerde artikel besteld even contact gezocht met de Whatsapp app Nu wordt het artikel niet verzonden en me geld wordt teruggestort super service 👍👍👍👍👍👍👍👍

30 juni 2024

Bedankt voor uw review Ben

Gewoon goed

Gewoon goed, product degelijk snelle levering

26 april 2024

Bedankt voor uw review

Levering pas na vier weken

Levering pas na vier weken. Geen enkel bericht over verlate levering.

25 april 2024

Antwoord van NVT

Bedankt voor uw review. Wij hebben u meerdere malen gemaild echter hebben wij nooit een reactie hierop mogen ontvangen.

Goede seniorenpantoffels

Goede seniorenpantoffels
Goede pasvorm, makkelijk aan en uit te trekken. Zogenaamde verbandpantoffels met klittenband.
Goede prijs, snelle verzending.

18 januari 2024

Snel geleverd

Snel geleverd
Goede omschrijving en materiaalfoto
Goed materiaal

18 december 2023

Fantastische klantenservice

Sneller dan gedacht en de retour is keurig afgehandeld. Bestelling is helemaal naar wens. Zelfs in het weekend kreeg ik direct netjes antwoord op mijn email. Zeer tevreden!

1 december 2023

Antwoord van NVT

Fijn om te horen Ingrid, bedankt voor uw review!