Banner for Purebob

Purebob Reviews 1.171

4,7

Het is afgeleverd door een vriendelijk en behulpzaam persoon. Wat altijd fijn is dat het zo mag lopen, met respect voor iemand zijn gerief. Heb spijtig genoeg al andere bezorgers aan de deur gekregen... Toon meer

Super behulpzaam! Gisteren de vragenlijst ingevuld om fresh-dry te proberen. Vandaag al in huis! Tussendoor via WhatsApp op de hoogte gehouden over de levering. Top gewoon :)

Anti jeuk en gebitsreiniger besteld, krijg nog dezelfde avond dat bestelling klaar staat voor verzending en binnen 1 dag al in huis. Woensdagavond besteld, vrijdag in huis, KLASSE! Daarnaast weet ik... Toon meer

Voor mij alles positief, snelle levering op het aangegeven afhaalpunt, netjes verpakt. Handige verpakking van het product, nu hopelijk even goede resultaten, want voorlopig zie ik bij Chica niet echt... Toon meer

4,7

Uitstekend

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Labradoodle loves it!

Onze labradoodle is altijd al een moeilijke eter geweest. Hij at wanneer het hem uitkwam waardoor hij vaak rusteloos liep. Met Pure Bob eet hij onmiddelijk zijn portie volledig op en hebben we heel goed zicht op wat hij eet. Hij loopt er ook rustiger door.
Verder zeer goede levering, met goede communicatie over levertijd!

28 mei 2026

Beste Gauthier,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat uw labradoodle zo enthousiast is over Pure Bob. Het is geweldig dat hij nu zijn porties meteen opeet en dat u beter zicht heeft op zijn voedingspatroon. Dat hij zich daarnaast rustiger voelt, maakt dit natuurlijk extra waardevol.

Ook zijn we blij dat u tevreden bent over onze levering en communicatie. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Bedankt voor uw vertrouwen in Pure Bob en een extra knuffel voor uw labradoodle!

Team Pure Bob

Wel wat langer moeten wachten op…

Wel wat langer moeten wachten op levering dit omwille van dat er een feestdag tussen was.

Beste Ingrid,

Dankjewel voor je review en je begrip 😊

Fijn om te horen dat je even hebt laten weten hoe het is verlopen. Door de feestdag heeft de levering inderdaad iets langer geduurd dan normaal, en we begrijpen dat dat soms wat minder prettig is.

Dankjewel voor je geduld en vertrouwen in ons. We doen altijd ons best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, ook rond drukke periodes.

Team Pure Bob

Duidelijke communicatie & opvolging van…

Duidelijke communicatie & opvolging van bestelling... vlotte afhandeling &levering 👍

8 mei 2026

Beste Karien,

Dankjewel voor je mooie review 😊

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de duidelijke communicatie, de opvolging van je bestelling en de vlotte afhandeling en levering 👍

We vinden het heel belangrijk dat alles van bestelling tot levering zo soepel mogelijk verloopt, dus het is erg prettig om te lezen dat je dit ook zo hebt ervaren.

Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Team Pure Bob

Top voeding hond helemaal gelukkig

Fresh dry besteld om uit te proberen, lilo was er gelijk gek op bakje was zo leeg en zocht naar meer

Beste Monique,

Dankjewel voor je superleuke review 😊

Wat fijn om te horen dat de Fresh Dry meteen zo’n succes was en dat Lilo er zo gek op was! Een leeg bakje en nog zoeken naar meer is natuurlijk precies wat je als baasje wilt zien 🐾

We vinden het geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn en dat hij er echt van heeft genoten. Dat is precies waar we het voor doen: voeding waar honden blij van worden én waar baasjes een goed gevoel bij hebben.

Geef Lilo een extra knuffel van ons 💛

Mijn hond

Mijn hond, een kieskeurige eter vond purebob enorm lekker! Zijn bakje was direct leeg, ook goede contact& verzending

Hi Seren,

Wat fijn om te horen dat je hond, zelfs als kieskeurige eter, zo enthousiast is over PureBob! Daar worden we echt blij van 🐾

Goed om te horen dat ook het contact en de verzending naar wens waren. Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen, dat waarderen we enorm!

Warme groet,

Eindelijk een oplossing

Ik had voor Skye, een English Old Bulldog van ruim 8 jaar, al verschillende probiotica geprobeerd. Helaas tevergeefs.
Gebruik nu 3 weken Bobiotics en de klachten van haar jeuk en likken zijn al behoorlijk verminderd.
Blij dat dit wel werkt bij Skye. Erg tevreden dus.

Beste Mieke,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring met Skye 😊

Wat fijn om te horen dat de klachten van jeuk en likken duidelijk zijn verminderd na het gebruik van onze producten. Dat is precies waar we het voor doen — en het is geweldig om te lezen dat het zo goed werkt bij Skye.

Team Pure Bob

Snelle levering en je wordt via mail en…

Snelle levering en je wordt via mail en app op de hoogte gehouden. Top! Aanrader. En onze 10 jaar oude Rottweiler vindt de snoepjes tegen jeuk en allergie heerlijk ☺️👍

Beste Sylvia,

Dankjewel voor deze prachtige review.

Wat fijn om te horen dat alles goed verlopen is.

Erg heerlijk om te horen dat jouw Rottweiler de Anti jeuk snoepjes lekker vindt.😊

Voor ons is er niets mooier dan voeding die niet alleen goed aansluit bij de noden van een hondje, maar ook echt met plezier gegeten wordt.

Team Pure Bob

De communicatie was heel duidelijk. Makkelijke manier van invullen van de vragen om tot de juiste voeding te komen. Snel geleverd, echt de volgende dag en dat vanuit België. Chapeau.
De voeding is lekker zacht, extra fijn nu met de wisseling van tandjes. En onze hond vind het erg lekker. De uitkomst was zalm en dat is haar favoriet.

Beste Keesje,

Dankjewel voor deze prachtige review.

Wat fijn om te horen dat alles zo vlot verlopen is, van het invullen van de vragenlijst tot de levering bij jullie thuis.

Zeker tijdens het wisselen van tandjes kan zachtere voeding echt een groot verschil maken in comfort. Daarom vinden we het extra fijn om te lezen dat jullie hondje zo enthousiast eet én dat de zalm meteen haar favoriet geworden is 😊

Wij zijn fan!

Mijn hondje Liz is normaal heel kieskeurig maar deze brokjes waren precies geen probleem! Wij zijn heel tevreden over de brokjes, Liz eet ze graag en de ingrediënten zijn top. Zeker een aanrader!

Beste Zara,

Dankjewel voor jouw superfijne review.

Wat geweldig om te horen dat zelfs kieskeurige Liz zo enthousiast is over de brokjes 😊 Dat is vaak meteen één van de mooiste complimenten die we kunnen krijgen.

We vinden het zelf ook enorm belangrijk dat voeding niet alleen kwalitatief en voedzaam is, maar ook echt met plezier gegeten wordt door het hondje zelf.

Het doet ons dan ook extra plezier om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over zowel de smaak als de ingrediënten.

Geef Liz alvast een extra dikke knuffel van ons 💛🐾

Team Pure Bob

Pure Bob is voeding op maat

Pure Bob is voeding op maat!
De kibble bevat puur vlees/vis met superfoods en vitamines . En wat jouw hond als extra nodig heeft door bv gewrichtsklachten of allergieën wordt ook nog extra en apart toegevoegd!
Helemaal anders dan andere merken waar alles in 1 brok gegooid wordt! (Minder smaak, minder voedingsstoffen en vooral niet echt op maat!)
Pure Bob is super lekker! En omdat het in handige zakjes van 1kg elk geleverd wordt blijft het ook super vers!
Wij zien een enorme verbetering bij Aila! En wij blijven bij Pure Bob 🥰

Beste Joke,

Dankjewel voor deze prachtige review.

Wat mooi om te lezen dat jullie zo bewust bezig zijn met wat Aila precies nodig heeft en dat jullie ook echt het verschil ervaren met voeding die meer afgestemd is op het individuele hondje.

Wij geloven zelf ook sterk dat iedere hond anders is en dat voeding veel meer zou moeten zijn dan gewoon “één standaardbrok voor iedereen”. Daarom doet het ons extra plezier om te horen dat Aila zo enthousiast is én dat jullie ondertussen zulke mooie verbeteringen zien.

Voor ons is er niets mooier dan een hondje dat zichtbaar beter in zijn vel begint te zitten.

Geef Aila alvast een extra dikke knuffel van ons 💛🐾

Tevreden!

Ik vulde de vragenlijst van Pure Bob in om hondenvoeding te vinden die écht afgestemd is op mijn hond. Je geeft info over je hond, zijn gewoontes en behoeften, en daarna krijg je voeding op maat voorgesteld. Super handig als je bewuster wil kiezen wat je hond eet.
Yumi is in ieder geval zeer enthousiast over het eten.

Beste Kim,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Wat mooi om te horen dat de vragenlijst jullie geholpen heeft om een voeding te vinden die echt beter aansluit bij Yumi haar noden.

Wij geloven zelf ook sterk dat iedere hond anders is en dat de juiste voeding echt een groot verschil kan maken op lange termijn.

En eerlijk… een enthousiast hondje aan de eetbak zegt vaak al genoeg 😊

Geef Yumi alvast een extra dikke knuffel van ons 💛🐾

Team Pure Bob

Obi en ik zijn heel tevreden over de…

Obi en ik zijn heel tevreden over de Neus- en pootbalsem. Geen kloofjes meer in zijn zooltjes. En ik geen kloven meer in mijn handen nadat ik zijn pootjes dagelijks masseer met de balsem.

20 mei 2026

Beste Marleen,

Dankjewel voor jouw prachtige review.

Wat heerlijk om te horen dat de Neus- en Pootbalsem niet alleen Obi zijn zooltjes geholpen heeft, maar stiekem ook jouw handen mee verwend heeft 😊

Droge of gebarsten pootjes kunnen echt vervelend zijn voor hondjes, dus het doet ons enorm plezier om te lezen dat Obi ondertussen geen kloofjes meer heeft.

En eerlijk… die dagelijkse massage-momentjes samen klinken gewoon als pure quality time 🐾

Geef Obi alvast een extra dikke knuffel van ons 💛🐾

Team Pure Bob

snelle levering,als je vragen hebt…

snelle levering,als je vragen hebt antworden ze snel

24 mei 2026

Beste Martina,

Dankjewel voor jouw fijne review 😊

Wat fijn om te horen dat alles vlot verlopen is en dat jullie snel geholpen werden wanneer er vragen waren.

We proberen onze klanten altijd zo goed en persoonlijk mogelijk verder te helpen, dus zulke berichtjes doen ons echt plezier 🐾

We hopen vooral dat jullie hondje ook mooie positieve veranderingen mag beginnen ervaren.

Geef alvast een extra knuffel van ons 💛🐾

Team Pure Bob

Snelle levering en anti-jeuk product

Snelle levering, heel tevreden. Ook gemakkelijk via whatsapp krijg je melding wanneer het verstuurd wordt.
Ik gebruik al maanden de anti-jeuk en zie toch een grote verbetering bij mijn hond. Ze heeft een allergie waardoor ze veel krabt en likt aan haar pootjes. Ik gaf ook medicatie van de dierenarts maar dat leek niet voldoende. Nu geef ik zelf geen pilletjes meer, enkel de anti-jeuk en dit heeft zichtbaar een grote verbetering! Veel minder krabben, heel tevreden!

9 april 2026

Beste Angelique,

Dankjewel voor jouw prachtige review.

Wat mooi om te horen dat jullie ondertussen zo’n groot verschil beginnen zien bij jouw hondje 🐾

Bij allergiegevoelige hondjes weten we hoe zwaar het soms kan zijn wanneer het krabben, likken en de irritatie maar blijven terugkomen, zeker wanneer eerdere ondersteuning niet voldoende leek te helpen. Daarom doet het ons extra veel plezier om te lezen dat jullie nu eindelijk meer rust beginnen zien.

En eerlijk… minder krabben en rustigere pootjes kunnen echt zo’n groot verschil maken in het dagelijkse comfort van een hondje 💛

Ook fijn om te horen dat de WhatsApp-updates als aangenaam werden ervaren tijdens de levering.

Geef jouw hondje alvast een extra dikke knuffel van ons 🐾

Geen verbetering zichtbaar

Geen verbetering zichtbaar . De zoveelste teleurstelling. Mijn hondje lust de brok niet zo uit de hand .dus fijngemaakte en door haar voer gemengd. Dat ging goed .maar zoals gemeld geen enkele verbetering .weer zonde van het geld. Zakje is leeg opgemaakt

24 mei 2026

Beste Anita,

Dankjewel om dit zo eerlijk met ons te delen.

Wat jammer om te horen dat jullie voorlopig nog niet de verbetering hebben gezien waarop jullie gehoopt hadden. Zeker wanneer je al meerdere dingen geprobeerd hebt voor jouw hondje, begrijpen we heel goed hoe teleurstellend dat kan voelen.

Goed dat het uiteindelijk toch lukte om de snacks via haar voeding te geven.

Bij gevoelige hondjes merken we jammer genoeg vaker dat iedere hond anders reageert. Sommige hondjes laten vrij snel verandering zien, terwijl anderen duidelijk meer tijd nodig hebben voordat er echt verbetering zichtbaar wordt. Factoren zoals pollen, seizoenswissels, voeding of andere gevoeligheden kunnen daar soms ook invloed op hebben.

Daarom bieden we ook bewust onze 60 dagen garantie aan, omdat we weten dat dit bij sommige hondjes echt een proces stap voor stap kan zijn.

Mocht je willen, dan mag je ons natuurlijk altijd nog even een berichtje sturen. We denken graag met je mee.

We waarderen het in ieder geval enorm dat jullie Pure Bob een kans hebben gegeven en hopen vooral dat jouw hondje stilaan toch wat meer comfort mag vinden 💛🐾

Chapeau!

Ik had mijn bestelling heel erg snel in huis plus wat snacks voor mijn hond.
Bedankt! 👍

Beste Jolanda,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Wat fijn dat jullie pakketje zo snel bij jullie aangekomen is en dat jullie hondje meteen al wat extra verwennerij kon meepikken 🐾

We proberen van iedere bestelling echt een fijne ervaring te maken van begin tot eind, dus het doet ons enorm plezier om te horen dat dit ook zo werd ervaren.

We hopen vooral dat jullie hondje de komende tijd ook mooie positieve veranderingen mag beginnen ervaren 💛🐾

Alles correct geleverd.goede service

Alles correct geleverd.goede service

Beste Patrick,

Dankjewel om dit met ons te delen.

Fijn om te horen dat alles vlot en correct bij jullie aangekomen is 😊

We doen iedere dag ons best om zowel de service als de levering zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, dus zulke berichten waarderen we enorm.

We hopen vooral dat Thor binnenkort ook mooie positieve veranderingen mag beginnen ervaren 💛🐾

Team Pure Bob

De service was goed en de levering was…

De service was goed en de levering was er snel. Ik moet alleen 6 en 5 snoepjes per dag aan mijn honden geven dus dit wordt ook weer een kostelijke zaak. Ze zijn er als snoep niet gek van dus moet het hem wel geven tussen hun eten.

22 mei 2026

Beste Ellen,

Dankjewel om jouw ervaring zo eerlijk met ons te delen.

Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is qua service en levering.

We begrijpen ook heel goed wat je bedoelt. Zeker bij grotere hondjes of meerdere honden tegelijk kunnen de aantallen inderdaad sneller oplopen. Goed dat je ondertussen een manier gevonden hebt om de snoepjes tussen hun voeding te geven, want bij kieskeurige hondjes werkt dat vaak een stuk makkelijker.

Ons abonnement kan daarbij trouwens helpen om het wat voordeliger te maken, aangezien daar automatisch extra korting op zit 😊

We hopen vooral dat jullie de komende tijd mooie positieve veranderingen mogen beginnen zien bij beide hondjes 💛🐾

Team Pure Bob

Mijn hondje heeft enorm veel last van…

Mijn hondje heeft enorm veel last van allerlei allergieën.. hij moest altijd dure medicatie nemen die in totaal helemaal niet hielp.. In het.begin dat hij de snoepjes at, was er ook niet zoveel verschil,maar we hebben tovh doorgezet en hij heeft al veel minder last van de jeuk en rode geirriteerde oortjes... Gizmo en ik zijn uiterst.tevreden

Beste Shirley,

Dankjewel om dit met ons te delen.

Wat mooi om te horen dat jullie toch hebben doorgezet in het begin, ondanks dat jullie niet meteen verschil zagen. Bij gevoelige hondjes zoals Gizmo merken we inderdaad vaker dat het lichaam soms wat meer tijd nodig heeft voordat er echt verandering zichtbaar wordt 🐾

En eerlijk… minder jeuk en rustigere oortjes kunnen op lange termijn echt zo’n groot verschil maken, zowel voor hondje als baasje.

Na alles wat jullie blijkbaar al geprobeerd hebben, kunnen we ons heel goed voorstellen hoe fijn het moet voelen om eindelijk wat meer rust te beginnen zien bij Gizmo 💛

Geef hem alvast een extra dikke knuffel van ons 🐾

Team Pure Bob

Het was een snelle levering

Het was een snelle levering, niets op aan te merken. Ik hoop op goede resultaten

Beste Diane,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Wat fijn om te horen dat alles vlot en snel bij jullie aangekomen is 🐾

Bij veel hondjes merken we dat consequent gebruik vaak het grootste verschil maakt en dat positieve veranderingen soms echt stap voor stap zichtbaar worden.

We duimen in ieder geval heel hard mee dat jullie binnenkort mooie resultaten mogen beginnen zien 💛🐾