Banner for Purebob

Purebob Reviews 1.171

4,7

Het is afgeleverd door een vriendelijk en behulpzaam persoon. Wat altijd fijn is dat het zo mag lopen, met respect voor iemand zijn gerief. Heb spijtig genoeg al andere bezorgers aan de deur gekregen... Toon meer

Super behulpzaam! Gisteren de vragenlijst ingevuld om fresh-dry te proberen. Vandaag al in huis! Tussendoor via WhatsApp op de hoogte gehouden over de levering. Top gewoon :)

Anti jeuk en gebitsreiniger besteld, krijg nog dezelfde avond dat bestelling klaar staat voor verzending en binnen 1 dag al in huis. Woensdagavond besteld, vrijdag in huis, KLASSE! Daarnaast weet ik... Toon meer

Voor mij alles positief, snelle levering op het aangegeven afhaalpunt, netjes verpakt. Handige verpakking van het product, nu hopelijk even goede resultaten, want voorlopig zie ik bij Chica niet echt... Toon meer

4,7

Uitstekend

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zeer snelle levering en reactie

Zeer snelle levering en reactie, dank jullie wel voor de fijne oplossing. Mvg sonja

Beste Sonja,

Dankjewel voor jouw lieve review.

Heel fijn om te horen dat jullie tevreden waren over zowel de levering als de oplossing.

We doen altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk verder te helpen, dus dit soort berichtjes betekenen echt veel voor ons 🐾

bestelling ging snel en goed

bestelling ging snel en goed
artikel op tijd binnen en nog geen ervaring tot heden

Beste Chantal,

Wat fijn dat je dit even met ons deelt 😊

Heel mooi om te horen dat alles vlot verlopen is en dat jouw bestelling netjes op tijd aangekomen is 🐾

Nu begint natuurlijk het spannendste stukje, afwachten hoe jouw hondje erop gaat reageren. We duimen in ieder geval heel hard mee dat jullie de komende tijd mooie positieve veranderingen mogen beginnen zien.

Mocht je onderweg ooit nog vragen of bezorgdheden hebben, dan helpen we natuurlijk altijd graag verder.

Team Bobiotics

Mijn bestelling werd op minder dan 3 dagen geleverd en verzorgd verpakt.
Heel benieuwd of het onze hond zal kunnen helpen.

Beste Tamara,

Dankjewel om dit met ons te delen 😊

Wat fijn om te horen dat alles snel en netjes bij jullie aangekomen is. We weten hoe belangrijk het is om niet te lang te moeten wachten wanneer je gewoon hoopt om jouw hondje wat extra ondersteuning te kunnen geven 🐾

Nu duimen we vooral heel hard mee dat jullie de komende weken ook mooie veranderingen mogen beginnen zien.

Team Bobiotics

Goed op de hoogte gehouden ivm levering…

Goed op de hoogte gehouden ivm levering . Heb wel de indruk dat het de vorige keer sneller geleverd was .

Beste Veerle,

Dankjewel voor jouw review 😊

Fijn om te horen dat jullie goed op de hoogte gehouden werden tijdens de levering.

En bedankt ook om dit eerlijk mee te geven. Soms kunnen levertijden jammer genoeg wat verschillen afhankelijk van de drukte bij de vervoerder, maar we begrijpen natuurlijk dat je hoopt op een snelle levering.

We waarderen jouw vertrouwen enorm en hopen dat jullie hondje opnieuw veel plezier heeft van de bestelling.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering , je krijgt ook op regelmatige basis de nodige informatie betreffende de levering.

Beste Daisy,

Wat fijn dat je dit even met ons deelt 😊

Heel mooi om te horen dat alles vlot verlopen is en dat jullie zich goed geïnformeerd voelden tijdens de levering. We vinden het belangrijk dat jullie niet hoeven te twijfelen waar jullie pakketje zich bevindt 🐾

We hopen dat jullie hondje er volop van geniet en mocht er ooit nog iets zijn, dan helpen we natuurlijk graag verder.

Team Bobiotics

Snelle service op tijd geleverd en de…

Snelle service op tijd geleverd en de jeuk spray werkt al na 1 dag , hij krabbeld minder tot niet

Beste Therese,

Dankjewel om dit met ons te delen 😊 Zulke berichtjes betekenen echt enorm veel voor ons team.

Wat geweldig om te horen dat jullie hondje zich zo snel al wat comfortabeler lijkt te voelen. Voor baasjes is het vaak echt moeilijk om hun hondje voortdurend te zien krabben, dus we kunnen ons heel goed voorstellen hoe fijn het moet zijn om nu al wat meer rust te zien 🐾

We hopen dat jullie samen alleen maar meer vooruitgang blijven zien.

Geef jullie hondje alvast een extra dikke knuffel van ons.

Positieve kennismaking

Duidelijke omschrijving van de verschillende producten + de mogelijkheid om eenmalig een bestelling te doen of een maandelijks abonnement af te sluiten. Fijn om bij de eerste bestelling een cadeautje te mogen ontvangen. Ik werd via whatsapp op de hoogte gehouden van de bestelling. Ik ben alvast vol verwachting gestart met de Probiotica.

Beste Christel,

Wat fijn dat je dit even met ons deelt 😊

Een eerste bestelling blijft altijd een beetje spannend, dus het doet ons echt plezier om te horen dat jullie eerste ervaring meteen zo positief aanvoelde 🐾

We vinden het belangrijk dat alles duidelijk en persoonlijk aanvoelt, van het kiezen van de producten tot het opvolgen van de levering. En extra fijn dat het kleine cadeautje gewaardeerd werd.

Nu duimen we vooral heel hard mee dat jullie binnenkort ook mooie resultaten mogen beginnen zien met de Probiotica.

Team Bobiotics

Goed bedrijf maar geen goed product voor mijn hond

Positief:
Gebruiksvriendelijk order platform
Zeer goede order opvolging met real time updates

Negatief :
Besteld product : de hond lust het niet (laat de korrels liggen met het poeder erop)

Beste H.A.,

Dankjewel voor jouw eerlijke review.

Heel fijn om te horen dat jullie tevreden waren over de bestelling en opvolging.

Jammer natuurlijk dat jouw hondje het product voorlopig minder lekker vindt. Sommige hondjes hebben gewoon even wat tijd nodig om aan een nieuwe smaak of geur te wennen.

Wat bij veel baasjes goed helpt, is het poeder mengen met iets waar hun hondje echt dol op is.

En natuurlijk mogen jullie ons altijd een berichtje sturen als jullie graag willen dat we even meedenken. We helpen altijd graag mee om te kijken wat het beste zou kunnen werken voor jouw hondje.

Geef jouw hondje alvast een dikke knuffel van ons 🐾

Team Bobiotics

Snelle levering, over de werking van de anti jeuk snoepjes kan ik nog niets zeggen want mijn hondje neemt ze nog maar 2dagen.later meer hierover 😉

Beste Ann,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Super om te horen dat alles vlot verlopen is.

En helemaal begrijpelijk natuurlijk — na 2 dagen is het vaak nog wat vroeg om al echt verschil te merken. Veel hondjes hebben gewoon even wat tijd nodig voordat je geleidelijk verbetering begint te zien 🐾

We duimen alvast heel hard mee dat jouw hondje zich de komende weken steeds wat comfortabeler gaat voelen.

Super kwaliteit

Zeer kwalitatieve producten, echt zuiver.

6 mei 2026

Beste Vanessa,

Dankjewel voor jouw mooie woorden.

Heel fijn om te horen dat jullie de kwaliteit en puurheid van onze producten zo ervaren. Dat is exact waar wij elke dag opnieuw zo hard ons best voor doen.

Super ook dat alles vlot geleverd werd.

We hopen dat jouw hondje er heel veel plezier en ondersteuning van mag ervaren.

Geef jouw hondje alvast een dikke knuffel van ons 🐾

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, goed contact hierover. Nu hopen dat onze hond rustiger wordt. 🤞

21 mei 2026

Beste U Van Garling,

Dankjewel voor jouw mooie review 😊

Heel fijn om te horen dat alles snel en vlot verlopen is.

We hopen oprecht dat jullie hondje de komende weken steeds wat meer rust mag ervaren 🐾

Team Bobiotics

Stipte en zeer correcte levering

Stipte en zeer correcte levering! Prima opvolging.

Beste Claudine,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Super om te horen dat alles zo vlot verlopen is en dat jullie tevreden zijn over de opvolging.

Hopelijk mogen we jullie ook bij een volgende bestelling opnieuw blij maken en jouw hondje verder ondersteunen 🐾

Team Bobiotics

Tot nu toe levering en service top.

Tot nu toe levering en service top.
Nu afwachten naar het resultaat, Onze hond eet de snoepjes wel op maar niet met 100% overtuiging zal aan de reuk of smaak liggen.

Beste Michel,

Dankjewel voor jouw fijne en eerlijke review.

Super om te horen dat jullie tevreden zijn over de levering en service. Nu duimen we natuurlijk vooral mee voor mooie resultaten bij jullie hondje.

En geen zorgen: sommige hondjes hebben gewoon even wat tijd nodig om te wennen aan een nieuwe geur of smaak 😄 Vaak helpt het al om de snoepjes samen met het eten te geven of in kleinere stukjes te breken.

Hopelijk mogen we jullie binnenkort ook een echte 5-sterren ervaring bezorgen ✨

Geef jullie hondje alvast een dikke knuffel van ons 💛

1,5 week gewacht op de bestelling

1,5 week gewacht op de bestelling. (Ik weet dat vertraging ook door vervoerder kan komen)
Werd wel netjes in de gaten gehouden en redelijk snel op vragen per mail gereageerd.
Hopelijk komt volgende bestelling sneller.

Beste Roger,

Dankjewel voor jouw eerlijke review.

We vinden het oprecht jammer dat jouw bestelling er zo lang over gedaan heeft, want dat is absoluut niet de ervaring die we willen neerzetten. Tegelijk doet het ons wel plezier om te horen dat je voelde dat we jouw dossier actief bleven opvolgen en bereikbaar bleven wanneer je vragen had.

We nemen deze feedback ook echt mee achter de schermen, want een sterke service stopt voor ons niet zodra een pakketje vertrekt 😊

Hopelijk mogen we je bij een volgende bestelling wél een echte 5-sterren ervaring bezorgen.

De levering was super

De levering was super, voordeel is al dat mijn kieskeurig Toypoedeltje ze lekker vindt😁, en voor resultaat is het nog te vroeg...maar ik zou zó weer bij dit bedrijf bestellen! Go d verzorgd pakje!

Beste Ine,

Dankjewel voor jouw geweldige review.

Wij weten ondertussen hoe moeilijk kieskeurige hondjes soms kunnen zijn, dus dat jouw Toypoedeltje de supplementjes lekker vindt is al een fantastische eerste overwinning 😄

Nu hopen we vooral dat jullie de komende weken ook mooie resultaten gaan beginnen zien. En heel fijn om te horen dat ook het pakketje met zorg aangekomen is — daar besteden we veel aandacht aan achter de schermen.

Geef jouw kleine schat alvast een dikke knuffel van ons 🐾💛

Beste Eric,

Wauw, dankjewel voor deze mooie woorden 😊

Daar doen we het uiteindelijk voor: sterke producten combineren met een service waar je op kan rekenen.

Team Bobiotics

Vlotte en correcte levering.

Vlotte en correcte levering.

Beste Laura,

Dankjewel voor jouw fijne review.

We vinden het super belangrijk dat bestellingen vlot en correct aankomen, dus heel fijn om te horen dat alles goed verlopen is.

Snelle service

Snelle service, via mail en whatsapp. Nu nog zien of de producten werken

Beste Thalia,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Heel leuk om te horen dat je onze begeleiding en bereikbaarheid als positief ervaren hebt. Nu hopen we vooral dat jullie binnenkort ook echt mooie verbetering gaan zien bij jouw hondje 🐾

Sommige hondjes hebben even wat tijd nodig om zichtbaar resultaat te tonen, maar we duimen alvast met jullie mee.

Geef jouw hondje een dikke knuffel van ons 💛

Top service en snelle levering

Top service en snelle levering

19 mei 2026

Beste Johnny,

Hartelijk dank voor jouw fijne review.

Wat leuk om te horen dat alles vlot verlopen is. We hopen vooral dat jouw hondje nu volop kan genieten van de producten.

Bedankt voor jouw vertrouwen in Bobiotics.

Geef jouw hondje alvast een dikke knuffel van ons 🐶💛

Anti jeuk en allergie

Bezorgt door PostNL en dit is niet optimaal. In een mail zeggen ze dat het pakje is afgegeven. In werkelijkheid krijg je het pas een paar dagen later bezorgd.

De “snoepjes” helpen Toos(teckel) wel ivm de ontlasting. Die is zeker harder geworden. De jeuk is nog niet echt verbeterd maar dat is misschien nog te vroeg. Ze vindt ze niet lekker. Maar er zijn altijd wel manieren om ze wel lekker te maken.

17 mei 2026

Beste Yvonne,

Dankjewel om jouw ervaring zo eerlijk met ons te delen.

Wat fijn om te horen dat Toos al verbetering merkt op vlak van de ontlasting. Dat zijn vaak de eerste signalen dat het lichaam van binnenuit begint te reageren 🐾 We hopen natuurlijk dat jullie de komende periode ook stap voor stap verbetering gaan zien bij de jeuk.

En ja hoor… teckeltjes weten meestal héél goed wat ze lekker vinden en wat niet 😄 Gelukkig bestaan er inderdaad vaak slimme manieren om het toch smakelijker te maken.

Ook bedankt om jouw ervaring rond de levering mee te geven. We appreciëren het echt dat je dit met ons deelt.

Geef Toos alvast een dikke knuffel van ons 🐶💛