Pure Sneakers Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Betaald, ontvangstbevestiging gekregen . Vervolgens een kleine week radio stilte. Na wat mails en appjes uiteindelijk een reactie. Toen we de bestelling alsnog adequaat verstuurd

Helaas sneakers besteld op voorraad en betaald. Duurde lang dus mail gestuurd. Gingen ze kijken en bleek er een foutje in voorraad!. Dus die maat was er niet!. Geld meteen terug gestort zeiden... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Exclusieve Sneakers Voor Een Eerlijke Prijs.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichting

17 januari 2024

Beste Ralph,

Allereerst jammer om te horen dat je ervaring niet is als verwacht. We kunnen onder jouw naam helaas geen bestelling terugvinden in ons systeem. Zou je ons nog eens een mail willen sturen welke bestelling dit betreft? We hebben een gemiddelde levertijd van 2-7 werkdagen. Het kan zijn dat jouw bestelling nog niet verwerkt is. We zijn tevens een Nederlands bedrijf, het rekeningnummer waar jij naar refereert is het rekeningnummer van Shopify dat dient als tussen rekening voordat wij de betaling ontvangen.

Team Pure Sneakers

Niks bestellen ontevreden

Nou jullie zeggen paar dagen terug we sturen mailtjes nou helemaal niet jullie reageren nergens op

8 augustus 2023

Beste Sam,

We hebben je een email gestuurd naar het emailadres dat bij de bestelling toegevoegd hebt. Je kunt ons ook bereiken op info@puresneakers.nl.

We zien graag je email tegemoet!

Prima service!

Via WhatsApp heb ik voorafgaand aan de bestelling eerst contact gezocht, omdat ik zeker wilde zijn van de beschikbaarheid van het gewenste product. Dit werd zeer snel beantwoord en resulteerde in een bestelling. Een en ander is binnen de besproken tijd verzonden en goed op tijd ontvangen. alles ook binnen genoemde tijd ontvangen. Prima service!

13 maart 2023

Beste Lilian,

Allereerst bedankt voor je bestelling bij ons! We stellen je review op prijs. We zien je graag terug op de site.

Team Pure Sneakers

Twijfel over echtheid kon ze niet…

Twijfel over echtheid kon ze niet retourneren

8 november 2022

Beste Maikel,

In onze correspondentie hebben we aangegeven dat het paar dat je hebt aangeschaft 'Yeezy MX Grey's een Yeezy betreft die nog niet uitgebracht is. Vanwege de financiële onzekerheid is het dus niet mogelijk om deze te retourneren zoals aangegeven bij het product op de website. Alle andere producten bij ons kan je altijd retourneren.

Pure Sneakers

Helaas sneakers besteld op voorraad en…

Helaas sneakers besteld op voorraad en betaald.
Duurde lang dus mail gestuurd.
Gingen ze kijken en bleek er een foutje in voorraad!.
Dus die maat was er niet!.
Geld meteen terug gestort zeiden ze kom 1 tot 3 dagen duren !.
Nou dat duurde ook precies op de minuut af de 3 werkdagen voordat dat terug was .
Ondertussen nergens meer te krijgen helaas.

16 juli 2022

Beste Mariola,

Allereerst bedankt voor je eerlijkheid hoe je onze service hebt ontvangen. Als ik de email correspondentie erbij pak zie ik dat er destijds inderdaad een fout was in het voorraad programma. Ook zie ik dat je de correspondentie met de klantenservice niet heel vriendelijk hebt benaderd. Jammer om te zien. Zoals in de e-mails aangegeven gaat de terugbetaling, zoals bij elke andere site, via het betaalplatform waarmee je betaald hebt. Wij hebben hier verder geen invloed op. Zodra de mail met de annulering is gestuurd hebben we het bedrag vrijgegeven en is dit vanaf onze kant betaald. Hoe lang IDeal, ApplePay, PayPal hierover doet is aan hun.

Ik hoop je ooit nog eens te zien op de website aangezien we je een kortingscode hebben toegestuurd t.w.v. €15.

Pure Sneakers

Nog wat ruimte voor verbetering

Yeezys besteld voor mijn zoon. Kreeg ik de verkeerde kleur binnen. Na heel wat heen en weer gemail 😅 eindelijk de juiste schoenen binnen. Dus een blij kind en ik blij dat ze binnen zijn. Fijn dat het toch allemaal gelukt is.

15 april 2022

Beste Jan,

Allereerst excuses voor de verwisseling van de schoen. Vanwege de volume van bestellingen maken we wel eens een foutje. De mail is bij ons niet de snelste manier van contact opnemen, vandaar de 'WhatsApp' knop op de website, daar krijg je altijd binnen 2 uur antwoord op je vraag.

Gelukkig heb je de schoenen retour kunnen sturen en uiteindelijk van ons toch nog de juiste schoen geleverd gekregen! Hopelijk is je zoon blij met de schoenen en de gratis extra veters.

Legit

Legit! Snelle verzending en sneakers zoals omschreven :)

12 februari 2022

Heel erg enthousiast over PureSneakers!!!

Met PureSneakers tot een aantal mooie deals gekomen. Hij werkt snel, is snel met leveren en je kan nog een gezellige babbel met hem voeren ook. Hele goede partij om mee te werken en zal dit in de toekomst ook zeker blijven doen.

Groet MattiesSneakersandMore

10 februari 2022