Goed advies en installatie
Goed advies en installatie.
Prima betrouwbaar bedrijf.
Joost
We zijn experts op het gebied van zonne-energie, en we bieden advies op maat over hoe u uw zonnepanelen het beste kunt gebruiken. Indien nodig helpen we u zelfs met de financiering van uw installatie! Maar wat ons onderscheidt is onze persoonlijke aanpak. U heeft direct contact met iemand die precies weet waar hij het over heeft en u in de juiste richting kan wijzen.
Groethofstraat 25, 5916PA, Venlo, Nederland
Goed advies en installatie.
Prima betrouwbaar bedrijf.
Joost
Hele fijne ervaring, leuk contact vakmannen. Niks op aan te merken. Zeker een aanrader als je na bent aan het denken voor de aanleg van zonnepanelen. Top kwaliteit panelen en snelle service.
Vanaf het begin tot en met het einde, uitstekende communicatie en service ontvangen van de heren van ‘puur-besparen’. Makkelijk en snel geregeld! Voor het eind van de ochtend lagen de panelen keurig afgewerkt op het dak! Een aanrader.
Zeer tevreden, snel,eerlijk en rustig gebleven in de tijd van offreren tot order. Zeer tevreden klant.
Professionele en zeer betrokken mensen maar bovenal, een verademing vergeleken met alle telefoon/mail cowboys die alles op afstand kunnen zien en regelen. Een telefoontje, gevolgd door een huisbezoek waarbij alles word opgenomen. Tussendoor nog wat gebeld en nog geen 4 weken later ligt alles al op het het dak, gelegd en aangesloten door een superteam!
Het advies proces was goed, helder en duidelijk. Bij het plaatsen werd goed rekening gehouden met o.a de
(on)zichtbaarheid van het kastje en de kabels. Fijne, aardige en behulpzame mensen. Opbouw, plaatsen en afbouw/ opruimen was binnen 3 uur klaar. Nadien gebeld door office of ik tevreden was over alles. Dat noem ik nog eens goede nazorg met oog voor de klant Thx!👍
Goede service en zeer betrokken en behulpzaam. Top kwaliteit panelen en snel en goed geplaatst. Bij het plaatsen werd door Gino en zijn compaan continu doorgewerkt ondanks het slechte weer. Bij vragen altijd bereikbaar en geen lange wachttijden.
De mannen van Puurbesparen.nl hebben mij van begin tot eind uitstekend geholpen. Ze hielden zich netjes aan de gemaakte afspraken. Ook monitoren ze om de zoveel tijd of alles naar behoren functioneert. Kortom: erg tevreden.
Van aanvraag tot uitvoering een dikke 10+
Afspraken perfect en netjes nagekomen.
Kan het zeer aanbevelen je door Puurbesparen.nl te laten begeleiden!
Puur Besparen is een top leverancier van zonnepanelen met deskundig advies, professionele montage en snelle levering. Een ontzorgende ervaring voor klanten en een slimme investering voor besparing op energiekosten. Aanrader.
Goed en prettig contact zowel met de verkoper als met het installatie team. Vanaf eerste contact tm plaatsen 2,5 week. Duidelijk uitleg en nazorg. Top service kan zodoende Puurbesparen.nl iedereen aanbevelen
24 panelen laten plaatsen op plat en schuin dak.
Zeer deskundig en persoonlijk advies. Komen zelfs bij je thuis.
Geen "strak in het pak" vertegenwoordigers maar no nonsens, open, eerlijk en transparant. Een verademing in het woud van zonnepanelen aanbieders.
Altijd bereikbaar voor vragen, ook ná de aanschaf en montage.
Komen gemaakte afspraken na.
Kortom: Een dikke 👍 voor "puurbesparen.nl"
Zeer tevreden met onze keuze om door Puurbesparen.nl, oftewel Jeroen en Gino, onze zonnepanelen te laten monteren.
Contact verloopt super met Jeroen en de klus was binnen een paar uurtjes gefixt door Gino. Daarbij ook nog eens zeer concurrerende levertijden en goede prijs-kwaliteit verhouding! Super vriendelijk, zeer vakkundig en erg behulpzaam.
Meer dan zeker een aanrader.
Mail gestuurd, meteen zelfde dag terug gebeld. Binnen enkele dagen, volgens afspraak, offerte ontvangen. Een paar weken later lagen de zonnepanelen al op het dak. Goede afstemming en mensen die meedenken wat het beste is. Fijn bedrijf met vakkundige mensen. Erg tevreden.
Allereerst informatiegesprek gehad. Binnen enkele dagen, volgens afspraak, offerte ontvangen. Drie weken daarna gehele systeem, incl. aansluiting, aangelegd. Netjes, snel en veilig gewerkt.
Goede prettige communicatie met de mensen die het werk uitgevoerd hebben. Kortweg helemaal perfect. Alleszins 5 sterren waard.
Ook wij hebben zonnepanelen van
PUURBESPAREN.NL
Echte vakspecialisten op dit gebied van leveren en aanbrengen.
Advies op maat door persoonlijk contact op lokatie met een vertegenwoordiger van het bedrijf.
Dik en dik tevreden.
Via puur besparen.nl een zonnepanelen systeem aangeschaft. Goed advies, goede en snelle communicatie en snelle levering. Het plaatsen is goed verlopen en alles is keurig aangesloten. De aftersales communicatie loopt net zo snel en goed als voor de verkoop. Wij kunnen puurbesparen.nl zeker aanbevelen.