solar set besteld en alleen de panelen ontvangen. krijg ze niet aan de telefoon en op mail reageren ze niet. of ik de rest nog krijg en wanneer is de grote vraag. nieuwe update: net telefoo... Toon meer
2 Keer een grote bestelling gedaan en 1 kleine via de post. Totaal 12 panelen en 3 micro omvormers kabels en schuin dak en plat dak montage. Alles kwam keurig aan er waren bij mij probleem via mijn... Toon meer
in en verkoop van retail producten
Janssenlaan 28, 9207 JD, Drachten, Nederland
- 0512-520000
- mail@solargarant.nl
- www.solargarant.nl
Belt terug, levert de spullen!
Ik werd teruggebeld, waarna de spullen zijn verzonden. Leveren nette ondersteuning.
solar set besteld en alleen de panelen…
of ik de rest nog krijg en wanneer is de grote vraag.
nieuwe update:
net telefoontje gehad van solar garant dat de rest verstuurd wordt binnen kort daar er verwacht wordt dat een deze dagen de andere parts binnen komen. Ook kon hij melden dat het antwoordformulier via de web site niet alle mails binnen komen.
laatste update:
gisteren gebeld door solar garant dat de laatste spullen zijn verstuurd en vandaag netje afgeleverd, uit eindelijk heel te vrede.
Betrouwbaar en vakkundig tegen zeer lage prijzen
Een heel fijn bedrijf om aankopen te doen tbv zonnepanelen en dergelijke. Zeer deskundig personeel die meedachten in de oplossing en dat tegen een bizar concurrerende prijzen, zeker in deze tijden dat deze markt “booming” is. Verzending was ook erg snel, panelen in 1,5 week geleverd volgens afspraak, werd keurig opgebeld door het transport bedrijf of ik thuis was en hoe laat, daarnaast dachten zij goed mee waar ze de spullen dicht bij huis konden krijgen. De andere bestelde artikelen waren al binnen 24 uur geleverd. Voor de volgende aankoop ga ik zeker weer even na wat voor deals ze hebben. Erg tevreden :).
Betrouwbare leverancier
Ik heb Solar Garant ervaren als een betrouwbare leverancier van zonnepanelen. Het advies vooraf was prima, zakelijk en deskundig.
Solar Garant is niet de allergoedkoopste op het internet, maar heeft zeker scherpe prijzen.
En het grote voordeel is dat als er iets misgaat, het onmiddellijk geregeld wordt. Zo had ik bij mijn levering 2 connectoren tekort, één belletje en de volgende dag waren ze binnen.
Ook bij een probleem bij de installatie kan je een beroep doen op de heer Wagenaar. Telefonisch werkt beter dan de mail.
Kortom, als ik meer zonnepanelen nodig heb, bestel ik ze bij Solar Garant
Goed spul, goede service
Een bedrijf waar je nog eens wat kan bestellen. Heb er voor twee huizen het ophang- en aansluitsysteem van een PV systeem besteld. Toen de tweede levering vertraagd was hebben we dit op een goede manier op kunnen lossen. Ook toen we iets retour stuurden werd dit prima afgehandeld. Enige tip: als je ergens mee zit, bel Solargarant op. Dan regelt hij het direct.
Scherpe prijs en snelle levering
Scherpe prijs en snelle levering. Ook op een vraag via de mail wordt snel gereageerd, niks op aan te merken.
Bot antwoord gekregen op klacht maar…
Bot antwoord gekregen op klacht maar gelukkig zelf kunnen oplossen , geen aanrader 😡
Een reactie of hieronder. De omvormer is bij Solar garant gekocht en in het gesprek werd door hen gezegd , iedereen kan zeggen dat hij installateur is . Er werd totaal niet klantgericht gedacht door het bedrijf en dat stoort mij ontzettend . Na het telefoongesprek werd duidelijk dat hij zijn fout niet wil toegeven.Als er één onvriendelijk persoon was dan was u dat wel , het spijt ons ook dat u geld aan ons heeft verdiend . Bij verdere eventuele klachten nemen we gewoon weer contact op met growatt , die weten wel wat service is . Denk daar maar eens over na !!!!! Helaas kan ik geen nul sterren geven 🤮🤮🤮

Goede prijs-kwaliteit
Goede prijs-kwaliteit. werd geleverd door meerdere partijen, één stond onverwacht om 07.25 uur voor de deur. één onderdeel met fabricage fout. In eerste instantie geen reactie via e-mail. na reminder als antwoord dat de vraag voor de 2e keer aan de leverancier gesteld was (vergeten aan de klant terug te koppelen). Tevreden.
Niet tevreden.
Niet tevreden.
maar van de microinverter die ik had besteld waren door ruw handelen twee aansluitingen flink verbogen.

Gewoon goed
Gewoon goed. Alleen jammer dat de bevestigings e-mails pas na verzending binnen kwamen.

Antwoord van Resaler
zo kan iedereen een online winkel…
zo kan iedereen een online winkel beginnen hebben niets op stok moeten eerst zelf bestellen en erna doorsturen naar u .

Afhalen bestelling
Afspraak gemaakt, alles stond klaar, helpen inpakken, dus gewoon goed.
2 Keer een grote bestelling gedaan en 1…
2 Keer een grote bestelling gedaan en 1 kleine via de post.
Alles kwam keurig aan er waren bij mij probleem via mijn mail met de site waardoor ik geen levertijd of track and tracé kreeg.
Gebeld met de eigenaar keer of 4 sorry nog hiervoor maar keurig gelijk actie en perfect afgehandeld hiervoor een dikke 10 ik vind dit zelf de belangrijkste service ik raad solar garant zeker aan.
goede klantenservice
goede klantenservice. al mijn vragen werden beantwoord en daar werd de tijd voor genomen
Snelle en goede levering
Snelle en goede levering, helemaal top!!
Perfect
Perfect. Goed advies, snelle levering en kwaliteit voor de beste prijs!
Goede service en levering!