3,4

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,4

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Ik ben helaas erg teleurgesteld over…

Ik ben helaas erg teleurgesteld over mijn ervaring.

Vier weken geleden ben ik hier voor het eerst geweest voor een BIAB-behandeling. Mijn nagels zagen er netjes uit en de prijs van €50 vond ik prima. Helaas brak na ongeveer 2,5 week al de eerste nagel af en kort daarna ook mijn duimnagel. Eén nagel heb ik tijdens mijn vakantie in Spanje laten repareren.

Vandaag kwam ik terug om mijn nagels te laten opvullen. Ik gaf aan dat er twee nagels waren afgebroken en vroeg of acryl of poeder misschien sterker zou zijn. Op mijn vraag kreeg ik een onduidelijke uitleg, waardoor ik nog steeds niet begreep wat voor mijn nagels de beste keuze zou zijn. Uiteindelijk werd gezegd dat ik gewoon weer BIAB moest nemen.

Bij het afrekenen bleek ik €50 te moeten betalen, terwijl op de prijslijst €45 voor opvullen staat. Toen ik vroeg waarom, kreeg ik te horen dat ik extra moest betalen voor de afgebroken nagels. Persoonlijk vind ik dat niet klantvriendelijk. Als nagels al na 2,5 week afbreken, had ik het netjes gevonden als dit als service was opgelost. Bovendien was één nagel al elders gerepareerd en had ik niet het idee dat er meer werk werd verricht dan normaal. Er werd zelfs gezegd dat er nóg een nagel was afgebroken, terwijl ik daar zelf niets van had gemerkt.

Wat mij uiteindelijk het meest tegenviel, was de manier waarop hiermee werd omgegaan. Het gesprek werd onprettig en de communicatie voelde onvriendelijk. Juist wanneer een klant een vraag of opmerking heeft, verwacht ik een begripvolle en klantgerichte houding.

Jammer, want het werk zelf zag er netjes uit. Maar door de service en de manier waarop deze situatie is afgehandeld, kom ik helaas niet meer terug.

31 juli 2026

Als trouwe klant van QA Nail Art…

Als trouwe klant van QA Nail Art nagelstudio wil ik graag mijn ervaringen delen. Al jaren bezoek ik deze plek en elke keer weer ben ik onder de indruk van de professionaliteit en de creativiteit van het team. De sfeer is altijd vriendelijk en ontspannen, waardoor elke afspraak een heerlijk moment van zelfzorg is.

Ik ben bijzonder enthousiast om te horen over de opening van hun nieuwe locatie in Bussum. Het is geweldig om te zien dat ze blijven groeien en innoveren. Deze nieuwe ruimte in Bussum belooft ongetwijfeld een nog betere ervaring, met meer mogelijkheden en een frisse uitstraling.

Het team van QA Nails Art heeft altijd de laatste trends en technieken in de nagelverzorging, en ik kan niet wachten om te zien wat ze in hun nieuwe locatie voor ons in petto hebben. Felicitaties aan de hele crew! Jullie verdienen dit succes en ik kijk uit naar de vele mooie momenten die ik in de toekomst bij jullie zal beleven.

Lieve groetjes
Sheron

18 oktober 2025

Ik kom regelmatig hier

Ik kom regelmatig hier, ze werken heel netjes en zorgen dat je tevreden bent. Vooral met Biab plaatsen ziet het er heel verzorgd uit. Ze zijn flexibel met het maken van afspraken!

23 september 2025

ben ik voor het eerst langs geweest bij…

ben ik voor het eerst langs geweest bij QA nails art. Vanaf het moment dat ik binnenkwam werd ik super vriendelijk ontvangen. De sfeer in de salon is rustig, schoon. Super mooie French manicure. Zeker voor herhaling !!

7 juli 2025

Gellak 85 euro QA in Muziekwijk Almere…

Ben me nagels gaan doen in Almere Muziekwijk normaal ergens anders maar dit keer hier proberen. Gewoon simpel Gellak op de teentjes en op me handen niks bijzonders frenchmanicure. Bij binnenkomst is er nergens een prijslijsten te zien. Achteraf gezien al heel verdacht. Nu klaar met mijn behandeling wordt er mij zonder blikken of blozen 85 euro in rekening gebracht.
Ik zeg pardon voor Gellak! Ja en er wordt mij een telefoon toegeschoven waar ik het geld wel even op kon overmaken.
Ik zeg niet dat het criminelen zijn maar dit is wel heel schofterig.
Mijn advies vraag van te voren hoeveel alles kost ( had ik niet gedaan) want ze zijn super vriendelijk als je binnenkomt!!!

26 juli 2024
Reviews in alle talen tonen. (7 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken