Een zo goed als nieuwe luchtbevochtiger, Qlima h824, gekregen en deze deed het de eerste paar dagen geweldig. Totdat er n rood lampje ging branden. Ik heb netjes formulier ingevuld voor reparat... Toon meer

De Qlima SRE 8040TC laserkachel aangeschaft om de woonkamer te verwarmen. Na de handleiding én Youtube filmpjes bekeken te hebben is de ingebruikname makkelijk. Na enkele minuten! was de kamer van 16... Toon meer

Ik vind ook dat hij erg ruikt naar petroleum terwijl ik de wlima kristal gebruik: ook maakt hij meer lawaai als gedach Ik heb het type laserkachel SRE 3531 TC-3 Wel gemakkelijk in gebruik nemen alle... Toon meer

Zojuist onze Qlima SRE8040 C petroleumkachel ontvangen. Makkelijk in gebruik te nemen en geeft meteen een heerlijke warmte af. Prima kachel dus en ben zeer tevreden. Reukloze brandstof Qlima Kristal g... Toon meer

1. Airconditioningsystemen leverancier
  2. Brandstofleverancier
  3. Verwarmingsapparatuur leverancier

Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht

3,5

Gemiddeld

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering.
De SRE3531TC-2 verwarmd onze woonkamer van +/-50M2 in no time op en het is een heerlijke warmte.
Door de ventilator wordt de warmte mooi verspreid door de ruimte.

27 september 2022

Een Qlima SRE 9046TC aangeschaft

Een Qlima SRE 9046TC aangeschaft, en wat een power! Dit is wel de grootste uit de serie. Werkelijk waar in enkele minuten is de temperatuur aangenaam binnen een half uur van 17 naar 22 graden. ( woonkamer 60 m2 ) Bijna geen geur enkel bij opstarten. Heb wel Koolmonoxide meters opgehangen. Wat ik jammer vindt is dat het verbruik en het nog aantal ml petrolium niet zichtbaar is op het display. Aanrader hier geen gas meer nodig voor verwarmen.

26 september 2022

Vandaag een qlima 3032 gekocht met 20…

Vandaag een qlima 3032 gekocht met 20 liter kristal. Werkt perfect.
Heb nog 1 vraag, als je de temperatuur terug zet op zijn laagst staat er low in het display (staat niets over in het boekje)
Betekend dit dat de kachel op de zuinigste stand blijft branden tot je hem zelf uitzet ?.

Prima kachel

Prima kachel, brandt mooi en lekker warm. Ik ben tevreden over deze pelletkachel. Helaas worden de pellets wel steeds duurder.

26 september 2022

gisteren gekocht ,vandaag aan gezet…

probleem met qlima netjes opgelost,bedankt

Logo Qlima

Antwoord van Qlima

Beste Ben,
Jammer om te horen dat jouw apparaat niet direct werkt zoals je verwacht had. Helaas kan ik aan jouw review niet aflezen om welk product het gaat. Mag ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice via http://qlima.nl/contact? Zij zullen samen met jou kijken naar het probleem en een manier vinden om dit op te lossen.
Vriendelijke groeten,
Team Qlima

Wat een geweldige aanwinst voor de…

Wat een geweldige aanwinst voor de komende dure Winter. In een ruimte van 110m3 verwarmt hij van 19° naar 23° in 1,5 uur.
Gebruik originel Qlima Kristal brandstof voor een vrijwel geurloze verbranding.
Beste aankoop sinds jaren!

Super goed product

Super goed product, geeft genoeg warmte af, makkelijk te bedienen en ook de installatie handleiding was duidelijk. Wel een minpunt ( want anders was het 5 steren geweest ) het spaar programma van Qlima is zeer onduidelijk, het zou moeten kunnen om de spaarpunten digitaal sparen, maar hoe en wat is mij onduidelijk. ( er staat scan de barcode op de verpakking maar dit werkt niet , getest met 3 verschillende toestellen )

Kleine petroleum kachel

Vandaag de petroleum kachel gekocht. En we hebben hem meteen uitgeprobeerd. Hij warmt geweldig, ook al is hij klein. Hij ruikt alleen bij het aansteken, maar dat is binnen 5 minuten weer weg. Hopen dat het zo blijft.

Simply the Best

Zeer tevreden over product en betrouwbaarheid. Dit is ons tweede product 😉 voor de huiskamer en is veel zuiniger dan de cv installatie.

Aangeschaft als bijverwarming

Om de energie kosten proberen te verlagen richting de winter, een Qlima kachel aangeschaft als bijverwarming, na aankoop inmiddels een paar keer getest en tot op heden nog geen spijt gehad van de aanschaf, we gaan met goede moed de winter met enige besparing tegemoet.