Snel, goede communicatie en super sneakers binnen gekregen. Vond het spannend omdat ik het bedrijf niet kende maar een goede eerste ervaring. Bedankt
Ik heb een jas besteld van 200 euro, deze paste niet. Toen heb ik hem terug gestuurd met het retourformulier die bij het pakket zat. Ik heb daarna mijn geld niet terug gekregen en contact gezocht met... Toon meer
Onduidelijk. Het zou fijn zijn, als dit bedrijf duidelijker was over wanneer een pakje komt. Ik bestelde 2 weken geleden sloffen, maar die komen maar niet. Steeds krijg ik enthousiaste mails, terwijl... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Since 2003, Queens has become of the largest sneakers and streetwear shops in Czech and Slovak Republic providing the hottest trends and inspiration. We have a wide offer and keep on searching for local and international brands with an interesting stor...
Tsjechië
- queens.global
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Nikes besteld, soepele levering
Schoenen besteld. Moesten vanuit Tsjechië komen. Binnen enkele werkdagen geleverd. Ging allemaal soepel, niets aan hoeven doen.

Antwoord van Queens
Contact via Instagram verliep soepel, na mijn bestelling direct contact opgenomen zo kon ik men bestelling volgen. Binnen 4 werkdagen geleverd. Erg tevreden

Antwoord van Queens
Het duurde een paar dagen,maar alles…
Het duurde een paar dagen,maar alles ging hoe t moest.
Zal zeker hier nog bestellen.top!

Antwoord van Queens
Je wordt goed op de hoogte gehouden…
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling. Goede service!

Prima bedrijf
Helemaal top. Schoenen waren in 5 werkdagen geleverd voor een erg mooie prijs. Zeer tevreden mee!

Prima site!
Ook eerst op trustpilot gekeken voordat ik ging bestellen. Vertrouwde het niet helemaal, maar mijn schoenen zijn na 6 werkdagen netjes thuis geleverd! Zeer tevreden!

Antwoord van Queens
Bestelde product is prima alleen de…
Bestelde product is prima alleen de wachttijd was
langer product moest uit slovenie komen.

Top webshop
Top webshop
Snelle levering en goede communicatie. Ik was in eerste instantie sceptisch. Ik kende de webshop niet en de reviews waren wisselend. Nadat ik geen order bevestiging had ontvangen, probeerde ik contact op te nemen met de klantenservice. Telefonisch niet bereikbaar. Ik maakte me direct zorgen of de webshop wel zuiver was. Vervolgens een DM via Insta gestuurd en snel reactie gekregen dat ik een spelfout had gemaakt in mijn mailadres. Het is direct opgelost, werd uitgebreid geïnformeerd over bestel- en orderstatus. Bovendien had ik de bestelling vrij snel binnen en de Nikes zijn origineel. Aanrader dus deze webshop!

Antwoord van Queens
Snelle levering en hebben mij prima op…
Snelle levering en hebben mij prima op de hoogte gehouden.
Schoenen zijn helemaal Top, blij mee.

Antwoord van Queens
Ik krijgt mailtjes van het bedrijf die…
Ik krijgt mailtjes van het bedrijf die de pakketten verzend dat ik hem binnen krijg tussen een bepaalde tijd. Alleen komt mijn pakket steeds maar niet binnen heel vervelend dus. Terwijl je wel tussen die tijden dat het binnen kan komen thuis blijft zodat je het pakket kan aannemen.

Top!
Vele negatieve reviews. Niet nodig. Binnen 5 werkdagen bestelling ontvangen. je kunt zelf kiezen of je het met GLS, DHL of PostNL wilt laten bezorgen. Via de mail krijg je een trackinglink waarmee je goed de weg van je pakket kan volgen. Ik ben erg blij met mijn bestelling!

Antwoord van Queens
Mooie trui, geen terugbetaling bij retour
Mooie trui en snelle levering, alleen heb ik het pakketje terug gestuurd en sinds dien geen terugbetaling gehad. Dit is nu al 2 maand geleden. Heb er naar toe gemaild, maar nog steeds mijn geld niet teruggekregen.
(Hierna meteen een mail gekregen en geld teruggestord gekregen :))

Antwoord van Queens
Good service and good price
Good service and good price. The package was delivered quickly

Antwoord van Queens
Omdat het pakketje vanuit Tsjechië…
Omdat het pakketje vanuit Tsjechië moest komen was ik in het begin een beetje huiverig. Maar binnen 5 dagen lag het gewoon op de deurmat. Perfect!
Helemaal prima
Ik was onzeker over de levering van mijn pakketje omdat het toch best van wer moest komen en de eerste status update ervan was een beetje gek. 5 dagen later was mijn pakketje in prima staat gewoon bij mij thuis afgeleverd! Hartstikke tevreden mee