QuickNet Solutions Reviews

1,6

Let op OPLICHTERS!!! NIET INTRAPPEN!!!, er wordt een bij het aangaan van het abonnement verteld dat je een lager bedrag betaalt maar niet verteld dat het bedrag exclusief btw is. Je zit 36 maanden a... Toon meer

Quicknet Solutions Telefoon spam, proberen met leugens je over te halen om hun glasvezel abonnement (via Vodafone) af te nemen. Doen alsof ze hier aan de deur zijn geweest voor glasvezel aan te sluite... Toon meer

De meest opdringerige verkopers ooit, bellen met nummers uit Amsterdam, Rotterdam, Groningen etc en blijven je maar bellen. Hoop dat elke medewerker elke ochtend keihard z’n kleine teen stoot net na z... Toon meer

1. Bemiddelingsdienst

Wat voor ondernemer u ook bent, u bent altijd op zoek naar verbinding met een nieuwe klant, collega of partner. Quick Net Solutions helpt hier graag bij.

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ja ja wat slecht.

Ja ja, mocht je bellen zorg dat je collega’s op de achtergrond dan even stil zijn.

Taalgebruik… pfhhhh.

2 juli 2024

Vaag en vasthoudend

QNS, 'nr1 partner' van Ziggo. Erg vasthoudend. Proberen een toezegging te forceren dat een monteur 'gratis' langs komt. Als je vraagt om schriftelijke informatie om er vervolgens even over na te denken blijkt dat volgens 'het systeem' niet te kunnen. Jaja..

2 juli 2024

Walgelijk bedrijf

Walgelijk bedrijf. Vallen me al 1,5jaar lastig met telefoontjes. Verkrijgen op illegale manier je telefoonnummer als zelfstandige ondernemer, en blijven je maar bellen. Ook als je duidelijk aangeeft hier niet van gediend te zijn.

Bellen met verschillende telefoonnummers. Hebben elke keer weer nieuw nummer waarmee ze bellen, oude lijken te vervallen. Als dit nog lang zo doorgaat, ga ik er serieus werk van maken en er een rechtspersoon naar laten kijken.

Dit soort telefonische verloop zou met een 3maanden voorwaardelijke celstraf moeten afgeschrikt worden.

27 juni 2024

Bellen, altijd

Ik begrijp niet waarom deze mensen me elke dag blijven bellen, zelfs om 22:00 uur 's avonds. Ik heb nooit contact gehad met dit bedrijf!

Oh, en hebben ze mijn vorige recensie verwijderd?

''In dit geval is je review van quicknetsolutions.nl gerapporteerd omdat we de echtheid ervan niet konden verifiëren; om deze reden hebben we het van ons platform offline geplaatst''

Nu plaats ik het opnieuw, want ik ben klaar met dit bedrijf dat me minstens 4 keer per week belt. Stooop

28 juni 2024

Onbeschoft en drammerig

Wanneer je aangeeft niet meer gebeld te willen worden, word je onbeschoft aangesproken en hangen ze op. Niet oké dit bedrijf!

Beste Yaela,

Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad.

Kunt u contact opnemen met onze klantenservice en uw gegevens doorgeven? Dan kunnen wij dit verder onderzoeken en hier intern opvolging aan geven.

Brenda Westerbos

Slecht internet opgelost in iets langer dan een week …

Recent geholpen door een jongeman genaamd sem. Had slecht internet van odido en zat nog 3 maanden vast bij ze in contract nou sem heeft het heel netjes voor me opgelost en ik zat anderhalf week later met goed internet en een lagere prijs een echte aanrader als je de kans krijgt vraag naar sem!

10 mei 2024

Hi Eray,

Wat leuk om te horen dat Sem je goed heeft geholpen. We zullen je complimenten aan Sem doorgeven. Geniet van je verbeterde internet en lagere prijs!

Brenda Westerbos

€800 bespaard aan internet kosten op…

€800 bespaard aan internet kosten op jaar basis door middel van de goede service verlening van ene Ken en de actie die gaande is!

Voorheen zat ik bij de concurrent voor meer dan €100,00 internet en tv op het adres van mijn zaak. Ik werd benaderd door Ken die mij heel vriendelijk heeft geholpen en daarna werd ik verder geholpen door een ene Zuber die het voor mij nog mooier heeft gemaakt met een welkomstcadeau van €100!

Zeker een aanrader dit bedrijf voor alle ondernemers onder ons die heel wat centen willen besparen voor iets die niet meer dan €100,00 hoeft te kosten.

Geweldige ervaring!

Ik heb door quicknet solutions heel erg veel geld bespaard hierdoor heb ik een heerlijke vakantie gehad met me vrouw. Dit heeft onze relatie ook enorm geboost en we hebben ook goed nieuws ze is zwanger dus kan me tweede kind verwachten. Wil ze dus enorm veel bedanken!

1 februari 2024

Review voor QuickNetSolutions: Een snelle glimlach

Bij het zoeken naar een betrouwbare internetoplossing voor mijn bedrijf, was ik opzoek naar een adviseur die mij duidelijk uitleg kon geven. Toen belde QuickNetSolutions mij!

Vanaf het eerste contact voelde ik me alsof ik in een vijfsterrenrestaurant belandde, maar dan zonder het gedoe van een ingewikkeld menu of een chique dresscode. De service van QuickNetSolutions is snel, efficiënt, en, laten we eerlijk zijn, behoorlijk indrukwekkend. Het enige wat ontbrak was een ober met een handdoek over zijn arm die me een wijnkaart aanbood.

Hun aanbod om gebruik te maken van Ziggo Zakelijk klonk als muziek in mijn oren. Het was alsof ze wisten dat mijn internetverbinding een upgrade nodig had – en niet zomaar een upgrade, maar een die sneller is dan een kat die een kom met melk opmerkt.

Toen de installatie dag eindelijk aanbrak, verscheen hun technicus – laten we hem voor het verhaal ‘de Internet Ninja’ noemen – en voor ik het wist, had ik een internetverbinding waar je u tegen zegt. Mijn collega's waren net zo onder de indruk als ik. Geen buffering, geen gedoe, alleen maar supersnel internet. Als ik niet wist dat het ongepast was, zou ik de Ninja een high-five hebben gegeven.

Sindsdien loopt alles op rolletjes. Ik ben nu de trotse eigenaar van een internetverbinding die zowel mijn verwachtingen als die van mijn team overtreft. Bovendien geeft het me de vrijheid om zonder stress in een Zoom-vergadering te gaan, zelfs als mijn kat besluit om over het toetsenbord te wandelen.

Kortom, QuickNetSolutions heeft niet alleen mijn bedrijf sneller verbonden, maar ook mijn dag opgefleurd. Als je op zoek bent naar een zakelijke internetoplossing die je met een glimlach achterlaat, dan is Ziggo Zakelijk de juiste keuze. Sterk aanbevolen!

Met snelle groeten, Een tevreden klant

Met snelle groeten,
Een tevreden klant

18 juni 2024

Beste tevreden klant,

Bedankt voor uw fantastische review! Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en de installatie van Ziggo Zakelijk. We zijn blij dat we u en uw bedrijf een snelle en betrouwbare internetoplossing hebben kunnen bieden. We zullen uw complimenten doorgeven aan ons team en vooral aan de 'Internet Ninja'. Geniet van uw supersnelle internet!

Groetjes aan uw kat!

QuickNet Solutions

Goede ervaring

Ik heb een super goede ervaring met Quicknet Solutions. Ik ben geholpen door Mathijs Linden. Hij is heel vriendelijk. Ik heb een mooie aanbieding van hem gekregen voor Ziggo Zakelijk. Voortaan ga ik minder betalen voor een betere kwaliteit internet. Helemaal top!

Hi Ahmet,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat Mathijs je zo goed heeft geholpen en dat je tevreden bent met jouw nieuwe Ziggo Zakelijk abonnement. Geniet van de betere internetkwaliteit en de besparing!

QuickNet Solutions

Quicknet solutions = Ziggo en overtreedt de wet

Quicknet solutions moet zich niet voordoen als "partner van Ziggo, KPN en Odido, maar verder geheel onafhankelijk", en dan allerlei kulverhalen op gaan hangen over ontevreden signalen van KPN en Odido klanten. Dat is pure misleiding, ze zijn gewoon een acquisitie kanaal van Ziggo. Volgens mij is wat ze doen zelfs illegaal

Meer als 700 euro bespaard in een jaar tijd

Ik werd gebeld door maikel van Quick net Solutions. Hij heeft mij een hele mooie aanbidding gedaan voor mijn internet en mobiele telefoon bij de ziggo/Vodafone. Ik heb in een jaar tijd meer als 700 euro bespaard. Top bedrijf en hele goede service. Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in super snelle internet voor goedkope tarieven. Dan bent u bij Quick net Solutions bij het goede adres.

26 augustus 2023

Wat een top bedrijf,

Wat een top bedrijf,

Echt toppers, ben gebeld door ene Ken, en hij heeft mij geholpen aan een goed internet.
Hiervoor was ik al klant bij de ziggo maar hun hadden geen glasvezel vandaar dat ik weg ging maar bij de kpn had ik echt verschrikkelijk internet. Gelukkig dat Ken mij belde voor de ziggo. Super aardige gozer en hij had netjes alles uitgelegd. Ze hadden ook netjes mijn oude contract afgezegd waardoor het voor mij geen werk was, het enige wat ik moest doen was een kopje koffie klaarzetten zei die😂 Ben erg tevreden en snap al de slechte revieuws eigenlijk niet, Van mij verdienen jullie lekker die 5 sterren

21 juni 2024

"Uitstekende Service en Deskundig Team bij QuickNet Solutions!"

Ik ben ontzettend tevreden met de service van QuickNet Solutions! Vanaf het eerste contactmoment tot de afronding van mijn project werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. Hun team is duidelijk deskundig en altijd bereid om een stapje extra te doen. Mijn website draait nu sneller dan ooit dankzij de goeie internet. En de ondersteuning die ik krijg is top. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor zakelijke Internet, zoek dan niet verder. QuickNet Solutions is absoluut de beste keuze!

19 juni 2024

Mooie combi-deal + super service

Na mijn afgesloten abonnement bij de Ziggo (waar ik ontzettend tevreden over ben), ben ik 2 weken geleden opnieuw benaderd maar deze keer met de vraag of ik al iets had meegekregen over de combi-deal met Vodafone en Ziggo. Ik had hier nog nooit van gehoord, en na een duidelijke uitleg waar ook hele mooie deals in werden genoemd heb ik zonder enige twijfel gekozen voor deze combi-deal. Ik mocht er ook een gratis tv-pakket bij kiezen, en ik heb gekozen voor ESPN-Compleet zodat ik gratis alle wedstrijden kan kijken en lekker het EK kan bekijken wat ik maar al te graag volg. Maar waar ik nog blijer mee ben ik met de service. Opnieuw hebben ze mij ontzettend goed geholpen waar ik ontzettend blij mee ben! Ik snap ook niet dat mensen hier zo negatief zijn want dit bedrijf blijft mij verbazen.

10 juni 2024

Een hele goeie bedrijf met transparante…

Een hele goeie bedrijf met transparante informatie. Alles wat ze vertelden kwam ook voor in de offerte en heb nu ook een hele goeie internetconnectie godzijdank, betaal nu ook helemaal niks voor 6 maanden en daarna ook nog eens goedkoper dan mijn vorige provider!

21 juni 2024

Het was het waard om het aantehoren!

Best vaak gebeld door quicknet solutions en altijd gewoon opgehangen tot ik een keer toegaf. Uiteindelijk was dit een goede keuze en ben ik nu goedkoper uit voor mijn internet/tv abbonement en heb ik nooit last van storingen. Rens heeft mij de eerste 3 maanden gratis aangeboden en een looptijd korting erbovenop als excuus voor het vele malen bellen! Ben jullie uiteindelijk toch dankbaar vandaar de review!

26 juni 2024

Mensen als dit bedrijf belt direct…

Mensen als dit bedrijf belt direct ophangen en nummer blokkeren.
Ze proberen al diverse malen ons iets aan te smeren en zojuist belden ze weer over glasvezel dat voor ons beschikbaar zou zijn. "Alleen eventjes oud kastje eruit, nieuwe kastje erin en hoppeta" waren zijn worden.
Er zou een aanpassing zijn geweest in de wijkcentrale waar ze glasvezel in hebben aangesloten waardoor wij in onze flat "ineens" glasvezel snelheden konden binnen krijgen.
Ik moet dan alleen wel mijn huidige provider opzeggen en Ziggo nemen, kreeg ik wel vier maanden gratis.
Alsof je glasvezel snelheden zou kunnen halen via de "normale" internet verbinding thuis.
Toen ik vertelde bij welke provider we zitten en hoe lang nog, waren zijn laatste woorden: "fijne avond, joe doei"
Ik had niet eens de kans om nog iets te zeggen!
Mensen, gewoon ophangen en nummer blokkeren!

25 juni 2024

Asociaal joch belt voor "Ziggo"

Zojuist gebeld door Corné van quicknet solutions: Heyyyy, goeiedag. Eyyyyy. Ik vraag of ze potentiële klanten altijd met hey en ey aanspreken, zegt Corné: wat wil je nou, serieus?! Wtf Corné, jij belt MIJ. Tuut tuut tuut... wat een verkooptechniek zeg!

24 juni 2024

Beste Dave,

Onze excuses voor de ervaring die u heeft gehad. Dit is niet hoe we onze klanten willen benaderen. We nemen uw feedback serieus en hebben dit intern aangekaart bij de desbetreffende collega.