QuickNet Solutions Reviews

1,6

Let op OPLICHTERS!!! NIET INTRAPPEN!!!, er wordt een bij het aangaan van het abonnement verteld dat je een lager bedrag betaalt maar niet verteld dat het bedrag exclusief btw is. Je zit 36 maanden a... Toon meer

Best vaak gebeld door quicknet solutions en altijd gewoon opgehangen tot ik een keer toegaf. Uiteindelijk was dit een goede keuze en ben ik nu goedkoper uit voor mijn internet/tv abbonement en heb ik... Toon meer

Quicknet Solutions Telefoon spam, proberen met leugens je over te halen om hun glasvezel abonnement (via Vodafone) af te nemen. Doen alsof ze hier aan de deur zijn geweest voor glasvezel aan te sluite... Toon meer

De meest opdringerige verkopers ooit, bellen met nummers uit Amsterdam, Rotterdam, Groningen etc en blijven je maar bellen. Hoop dat elke medewerker elke ochtend keihard z’n kleine teen stoot net na z... Toon meer

1. Bemiddelingsdienst

Wat voor ondernemer u ook bent, u bent altijd op zoek naar verbinding met een nieuwe klant, collega of partner. Quick Net Solutions helpt hier graag bij.

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Onzin bedrijf

Wat een stelletje nietsnutten, word dagelijks gebeld door deze simpele zielen. 100x aangegeven niks te willen en dat ze me niet meer moeten bellen om vervolgens de dag erna weer gebeld te worden met elke keer een ander dom verhaal. Zoek toch een hobby!

19 juli 2024

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Schandalig hoe je wordt lastiggevallen. Drammerig en geen bel me niet register. Niet in de haak.

18 juli 2024

Quicknet is weer zo’n oplichtend tussen…

Quicknet is weer zo’n oplichtend tussen bedrijfje wat het belmeniet register negeert en je een slecht contract wil aanbieden. Jonas belt je met een mooi verkoop verhaal over je glasvezel aansluiting. Dat Odido of KPN binnenkort stopt met je huidige aansluiting. (Kunnen zij helemaal niet weten) en als je zegt dat je geen interesse hebt wordt Jonas brutaal met z’n woorden en de hoorn er op gegooid. Jonas, je verkoop en klantenservice skills liggen niet op het niveau van de branch waar in je wil werken. Ik zou wat anders gaan doen.

17 juli 2024

Goed advies

Normaal ben ik nooit van verkoop via de telefoon, maar deze kwam als geroepen. Slechte ervaring met KPN op het moment van bellen en ze hebben netjes al mijn vragen beantwoord en mij van goed advies voorzien. Hierdoor de keuze gemaakt om over te stappen. Super ervaring gehad dus!

16 juli 2024

Ronduit onbeschoft volk

Ronduit onbeschofte man. Stel voor dat die meneer even ter plaatse komt. Dan zal ik hem een gratis cursus omgangsvormen geven. Wat een klootzakken zijn dit zeg. Man, man, man. Walgelijk gewoon.

15 juli 2024

Antwoord van QuickNet Solutions

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We willen dit graag verbeteren. Kunt u ons meer details geven over wat er is gebeurd? U kunt ons bereiken via klantenservice@quicknetsolutions.nl.

QuickNet Solutions

Wat een ongemanierde toon slaan deze…

Wat een ongemanierde toon slaan deze simpele verkopers aan! Werkelijk brutaal en opdringerig en daarom mijn advies aan hen: blijf beleefd als verkoper ook als je een “NEE” te verwerken krijgt! Niet alle mensen zijn “DOM”!

12 juli 2024

Beste Simon,

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze verkopers. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen dit intern bespreken. Uw feedback helpt ons onze service te verbeteren.

QuickNet Solutions

Ze bellen me honderd keer

Ze bellen me honderd keer. Ik heb vaak nee gezegd. De laatste keer besloot ik naar de man te luisteren en hij smeekte me 20 minuten lang om het aanbod te accepteren en ik vroeg hem nog vele malen om me erover na te laten denken. Toen werd hij geïrriteerd en onbeleefd aan de telefoon! Doe nooit zaken met dit bedrijf!

4 juli 2024

Beste Omar,

Dank u voor uw feedback.

We betreuren het te horen dat u een vervelende ervaring hebt gehad met ons team. Dit is niet hoe wij met onze klanten willen omgaan. We zullen dit intern onderzoeken om herhaling te voorkomen.

Onze excuses voor het ongemak. Zou u ons meer details kunnen sturen via klantenservice@quicknetsolutions.nl zodat we dit beter kunnen onderzoeken?

QuickNet Solutions

Ondanks alles - toch tevreden!

Ondanks de lichte telefoonterreur (ze bellen wel vaak) tóch tevreden. Waarom? Goede Ziggo aanbieding ontvangen die aantoonbaar goedkoper is dan anderen. Daarbij volledig geholpen door de wirwar aan regeltjes & zaken die gedaan moeten worden bij het opzeggen van de oude provider. Thx Peter!

11 juli 2024

Beste Niels,

Hartelijk dank voor uw feedback.

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de ontvangen Ziggo-aanbieding en de ondersteuning van Peter, ondanks de frequente telefoontjes. We zullen ons inspannen om onze belpraktijken te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw begrip en positieve woorden.

zeeeeer storend en oplichting

zeeeeer storend.
Brutale mensen die ik aan de lijn krijg want elke keer veranderen ze van nummer en bellen dan weer. Ik krijg er echt de hik van. Dit soort fratsen moeten verboden worden in Nederland. Ook telefoongegevens en kvk vind ik niet okay als deze zomaar door verkocht worden

11 juli 2024

Brutaal

Brutaal
Bellen ze je op van provider te veranderen sta je ze netjes te woord.
hangen ze tijdens het gesprek in in keer op.
Om dat ze merken hier ga ik niks verkopen.
Zeer onbeschoft

9 juli 2024

OPLICHTERS

Spammer die maar blijven bellen met verkoop praatjes. Ongeacht hoe vaak je ze ook blokeerd bellen steeds met een ander nummer. VERSCHRIKKELIJK. NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!!

8 juli 2024

Ik ben benaderd en gebeld door quicknet…

Ik ben benaderd en gebeld door quicknet solutions om een ziggo zakelijk abonnement af te sluiten, dit zou goedkoper en beter zijn dan het abonnenment dat ik al had aangevraagd bij ziggo.
Ik zou na het afsluiten een mail krijgen voor monteur afspraak en track/trace voor het nieuwe modem.
Ik zou het te ontvangen modem van het oude afgesloten abonnement niet moeten accepteren want ik zou een beter modem krijgen in combinatie met het zakelijk abonnement.
Dit alles was op 26-06-2024 besproken. nu is het inmiddels 04--7-2024 en heb helemaal niks meer gehoord van quicknet of enige mail ontvangen zoals toegezegd dus ik vond dit raar en heb met ziggo gebeld om een en ander te checken. nu bleek mijn 1e afgesloten abonnement gewoon nog actief in het system te staan en de zakelijke afdeling zij dat het zakelijke abonnement door quicknet solutions niet goed doorgezet was en dus ook niet actief zou worden. Nu achteraf heb ik het 1e abonnement door laten gaan en wil het verhaal met quicknet solutions niet meer en wil dat het geannuleerd wordt en niks meer met hun te maken hebben want het klopt gewoon niet wat ze doen uit en in naam van ziggo, Snap niet dat ziggo met dit soort bedrijven werkzaam is, dit is geen goede reclame voor ziggo is mijn mening ! Mensen, doe rechtstreeeks zaken met ziggo en niet met dit soort tussen partijen. Ik had eigenlijk eerst eens even moet lezen bij Trustpilot want dan was ik het meteen tegengekomen en was ik er nooit op in gegaan, dus Trustpilot is een aanwinst voor mensen ter bevestiging of iets wel of niet deugt ! Had ik vandaag niet gebeld dan had ik het eerst ontvangen modem terug gestuurd zoals quicknet me opgedragen had om te doen en had ik uiteindelijk geen modem gehad en ook geen tv en internet dus toch maar goed dat ik het zelf even nagechekt heb, waardeloos bedrijf en ik wens niet meer dat ze me bellen of benaderen !!!
Ze overrompelen je gewoon met een mooie aanbieding, normaal gezien doe ik dit nooit maar ze brengen het heel leuk en mooi dus ik dacht echt serieus dat de aanbieding vanuit ziggo kwam, nu weet ik beter.
Ook het telefoon nummer dat er vermeld of verteld wordt gaat over op voicemail van een mobiel nummer dus klantenservice is ook niet te bereiken, het deugt voor geen meter dus blijf uit de buurt bij dit soort bedrijven is mijn advies, lees de reviews maar op internet !!!

26 juni 2024

Scam

Opdringerig, vaag verhaal. Bellen me nu al twee dagen op een rij met drie verschillende nummers. Ze leggen niet duidelijk uit wat ze doen, komen met vage praatjes alsof je helemaal geen keuze hebt en alles haast heeft. Typisch scam gedrag. Ze doen alsof ze vanalles van je weten, maar blijkt uit onjuiste informatie al snel dat ze wat info van internet gebruiken en vanalles bij elkaar praten. Als ik het nummer opzoek kom ik bij deze naam uit.

3 juli 2024

Bellen meerdere keren per week en…

Bellen meerdere keren per week en vertellen steeds hetzelfde verhaal over niet bestaande problemen met internet in de wijk. Zijn aan mijn gegevens gekomen via het handelsregister en proberen zakelijk internet van Ziggo aan te smeren. Klopt helemaal niks van de salespitch die ze gebruiken (iedere keer identiek). Zelfs zo slecht dat ik denk dat alle positieve reviews hier wellicht ook nep zijn.

3 juli 2024