QuickNet Solutions Reviews

1,6

Let op OPLICHTERS!!! NIET INTRAPPEN!!!, er wordt een bij het aangaan van het abonnement verteld dat je een lager bedrag betaalt maar niet verteld dat het bedrag exclusief btw is. Je zit 36 maanden a... Toon meer

Best vaak gebeld door quicknet solutions en altijd gewoon opgehangen tot ik een keer toegaf. Uiteindelijk was dit een goede keuze en ben ik nu goedkoper uit voor mijn internet/tv abbonement en heb ik... Toon meer

De meest opdringerige verkopers ooit, bellen met nummers uit Amsterdam, Rotterdam, Groningen etc en blijven je maar bellen. Hoop dat elke medewerker elke ochtend keihard z’n kleine teen stoot net na z... Toon meer

1. Bemiddelingsdienst

Wat voor ondernemer u ook bent, u bent altijd op zoek naar verbinding met een nieuwe klant, collega of partner. Quick Net Solutions helpt hier graag bij.

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Koud bellen bij wet verboden

Een bedrijf dat zich schuldig maakt aan koud bellen, wat bij wet verboden is en hierom het beste gemeld kan worden bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Ik heb inmiddels al drie jaar een geheim telefoonnummer welke bij geen van de partners van QuickNet Solutions bekend is. Op mijn vraag hoe ze überhaupt aan mijn telefoonnummer komen, werd de verbinding zeer asociaal verbroken. Terugbellen resulteerde wederom in het verbreken van de verbinding na het stellen van dezelfde vraag.

Waarom één (1) ster?
Beleefdheid: 1 (Nee)
Transparantie: 1 (Nee)
Heeft mijn vragen beantwoord?: 1 (Nee)
Bied een mogelijkheid tot afmelden?: 1 (Nee)

Mensen met eenzelfde ervaring, meld het bij ACM !

Gebeld op: 15-08-2024 en 16-08-2024, 30-08-2024.

En ook nu weer op 30-08-2024 gemeld via consuwijzer /meldformulier-telemarketing

15 augustus 2024

Oplichters bende van Ziggo

Ze belden me met het verhaal dat er een probleem zou zijn met de glasvezelkabel in mijn wijk, alleen maar om me uiteindelijk een Ziggo-abonnement aan te smeren. Helaas voor hen, ik werk bij KPN en ons glasvezelnetwerk werkt perfect.

15 augustus 2024

Onbegrijpelijk dat Ziggo met dit…

Onbegrijpelijk dat Ziggo met dit bedrijf blijft werken. Ze liegen en vertellen zaken die niet kloppen. Daarnaast heb ik al meerdere keren aangegeven dat ik niet meer gebeld wil worden, zelfs nummers geblokkeerd, maar ze blijven eens in de zoveel tijd bellen met kletspraatjes.

13 augustus 2024

Beste Mikki,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen dat onze klanten hebben.

We willen u graag helpen en ervoor zorgen dat u niet meer ongevraagd wordt gebeld. Kunt u ons het telefoonnummer doorgeven waarmee u bent benaderd? Dan zorgen wij ervoor dat dit nummer definitief uit onze belbestanden wordt verwijderd.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u ons op de hoogte heeft gesteld. We waarderen uw feedback en zullen ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

Het bedrijf blijft bellen

Het bedrijf blijft bellen, ook nadat ik heb aangegeven dit niet te willen. Uiteindelijk ben ik het nummer gaan blokkeren maar nu bellen ze steeds met een ander nummer. Deze mensen accepteren geen “nee”.

13 augustus 2024

Beste Dennis,

Dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u nog steeds gebeld wordt ondanks uw verzoek om dit te stoppen. Kunt u ons de telefoonnummers doorgeven? We zorgen er dan voor dat u niet meer wordt gebeld.

Onze excuses voor het ongemak.

QuickNet Solutions

Fake beloftes trap er niet in

1 augustus 2024

Beste,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening. We willen graag meer weten over uw ervaring. Zou u uw contactgegevens kunnen sturen naar klantenservice@quicknetsolutions.nl? Dan nemen we contact met u op om dit verder te bespreken.

Asosiale werknemers

Asosiale werknemers, bellen ongelegen en zouden meerdere malen mij uit het systeem halen. Blijven constant paar keer per dag bellen, hangen per direct op wanneer ik aangeef dat ze niet meer zouden bellen

Beste Guo,

Dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We willen dit graag oplossen en ervoor zorgen dat u niet meer gebeld wordt. Zou u uw contactgegevens kunnen mailen naar klantenservice@quicknetsolutions.nl? Dan zorgen we dat u uit ons systeem wordt verwijderd.

Onze excuses voor het ongemak.

Luisteren totaal niet

Bellen ze me een poos terug voor een ander persoon uit Lelystad, proberen ze het nu bij mij.
Had aangegeven haal dit nummer uit jullie systeem.

Stalkers

Blijven bellen ondanks het feit dat ik meerdere keren heb aangegeven geen interesse te hebben in hun diensten.

Onbeschofte “adviseurs”, drammen, noem maar op.

8 augustus 2024

Aangepaste review, tijd voor een aanklacht tegen ziggo/quicknet solutions.

Eigenlijk verdient dit bedrijf -5 sterren ziggo is een onbetrouwbaar bedrijf ik ben dan ook na de zoveelste negatieve ervaring direct over gestapt op KPN.
En nu blijven de callcenters van quicknet solutions me bellen ondanks dat ik uitleg er om bepaalde redenen nooit meer een aansluiting wil.
Dit is een aanvulling op de vorige review, ze blijven gewoon door gaan met bellen ziggo is zo slecht geworden dat ze nu hun oude naam Quicknet gebruiken om opnieuw binnen te komen bij de consument.
En dan ook nog beweren dat het nieuw is.
Ik ga kijken of er een aanklacht ingediend kan worden tegen dit bedrijf.

6 augustus 2024

Kees Jongmans dacht mee om oplossingen…

Kees Jongmans dacht mee om oplossingen en uitleg te geven over de mogelijkheden en voor- en nadelen van een Ziggo-abbonnement. Was eindeloos geduldig met herhaaldelijk uitleggen en aanpassen.
Het voordeel zit 'm in het tijdig omzetten van je mb's, dus je moet zelf wel alert blijven. Maar dan heb je wel wat! En zo is het ook eerlijk en niet togoodtobetrue.

1 augustus 2024

Al 100x gebeld

Al 100x gebeld door steeds net een ander nummer. Trap hier niet in. Het is echt onzin. Als ik vraag of ze me van de lijst af willen halen hebben ze niet eens het fatsoen om het gesprek normaal af te ronden.

31 juli 2024

Quicknet Solutions Telefoon leugens, spam en onbeschoft gesprek

Quicknet Solutions Telefoon spam, proberen met leugens je over te halen om hun glasvezel abonnement (via Vodafone) af te nemen. Doen alsof ze hier aan de deur zijn geweest voor glasvezel aan te sluiten, terwijl ik al 1,5 jaar over glasvezel beschik, via KPN uiteraard! Ik deel hem dat rustig en netje mee, vervolgens wordt verbinding verbroken. Zeer onbeschofte actie dit!

30 juli 2024

Bellen ongevraagd meerdere keren…

Bellen ongevraagd meerdere keren terwijl ik vaker gezegd heb geen interesse te hebben. Proberen informatie los te peuteren zonder te zeggen waarom ze bellen. Zeer onsmakelijke praktijken.

23 juli 2024

Vandaag gebeld door Quicknet Solutions

Vandaag gebeld door Quicknet Solutions. Normaal nooit van het telefonische verkoop, alleen vandaag kwamen ze als geroepen. Voorheen was ik klant van de KPN, waar ik niet zo een goede ervaring mee heb door het haperende internet. Quicknet Solutions kon mij een beter pakket aanbieden van de Ziggo. Prijs en kwaliteit verhouding is top! Nu ga ik van 100mbits , naar 1200 mbits. De adviseur die mij heeft geholpen dacht erg mee en kon op al mijn vragen goed antwoord geven. Chantal Kramer, bedankt!

22 juli 2024

Vervelende telefoon verkopers

Ik word regelmatig gebeld door dit nummer, elke keer netjes vragen of ze dat niet meer willen doen, maar gebeurd niet. Ze halen je gegevens uit de KVK en proberen je glasvezel aan te smeren. Ze hangen gelijk op als je aangeeft een klacht te willen indienen.

22 juli 2024