Ook ik had de robotstofzuiger besteld. Wilde hem retour sturen maar heb inmiddels 6 keer gemaild, proberen te bellen maar krijg geen respons helaas.
Robot stofzuiger veel te laat ontvangen; doos zwaar ingedeukt. Het apparaatje eruit gehaald en geprobeerd. Leek te doen, maar ik had er weinig fiducie in. Keurig gemeld en exact volgens de retourafspr... Toon meer
Waardeloos ! Niet betrouwbaar ,niet bereikbaar ! Ik heb een robotstofzuiger besteld na vele mails werd na 2 maanden eindelijk ontvangen in een beschadigd verpakking, Ik heb het opgeladen en uitg... Toon meer
Ik kan geen 0 sterren geven. April robot stofzuiger besteld, begin mei aangekomen in Luik, en nooit meer verder gekomen. Telefoon hebben ze niet, mail beantwoorden ze niet en invulformulier op... Toon meer
Helaas hier hetzelfde verhaal
Helaas hier hetzelfde verhaal, de drie-in-een oplader is na twee maanden nog steeds ‘onderweg’. Ik geef het op, waardeloos dit!
Laailichters
Laailichters. Beetje geld ontfutselen van mijn moeder die het idee heeft dat ze iets leuks koopt. Invoerkosten terwijl het uit België komt, dat verwacht je niet. En je kunt me niet vertellen dat die robot stofzuiger 170 euro waard is. Goedkope Ali troep. Ik hoop dat ze lekker slapen 🤗
QUICKTRONIX stofzuiger
1 ster is veel teveel voor deze OPLICHTERS. Een robot stofzuiger besteld en nog altijd niks ontvangen. Intussen zijn wel al een maand verder. Antwoorden op niks meer.
Deze OPLICHTERS zijn geen reclame waardig.
.Nl is toch China
Ik heb ook de robotstofzuiger besteld en geleverd gekregen na een week of 4. Nu wil ik hem retourneren maar krijg geen antwoord op mijn mails waarheen ik hem terug kan zenden. Vind het kwalijk dat ik bij .nl bestel en dus verwacht dat het uit Nederland komt terwijl het dus toch weer zo'n Chinese alles handel en goedkope namaak blijkt te zijn.
En de dweilfunctie is een lachertje, lapje stof aan de onderkant plakken met klittenband. Kun je niet eens 1 baan mee dweilen.
Ik heb op 4 mei een robotstofzuiger…
Ik heb op 4 mei een robotstofzuiger besteld. Deze zou uiterlijk binnen 10 dagen bezorgd worden. Tot op heden nog steeds niets ontvangen. Levertermijn wordt elke keer zonder pardon verlengd. Heel erg brutaal. Dit zijn erger dan oplichters. Dan maar gezamenlijk aangifte doen.
Jammer dat je niet een min ster kan…
Jammer dat je niet een min ster kan geven.
Mijn vrouw heeft ook een robot stofzuiger besteld bij deze club en nu een maand verder nog steeds niets. Het lijkt me een groep oplichters en ik zal dan ook een officiële klacht bij de politie indienen.
Hieruit blijkt maar weer dat een internetverkoop side zonder een zonder keurmerk onbetrouwbaar is en je er beter niet kan bestellen
Even een aanvulling. Mijn vrouw heeft bericht gehad van het bedrijf. Het bericht is in het Engels en verzonden om 1 uur vannacht. Uit de levertijd en hun reactie leid ik af dat het bedrijf ergens in Azië zit. Daarmee is alles verklaard. Er zijn genoeg Aziatische bedrijven die betrouwbaar zijn maar die hebben ook een adres in Europa
Beste allen,
Ik heb ook besteld bij dit bedrijf. Ik heb de bestelling wel ontvangen, maar helaas is het product niet zoals ze op de website vermelden. Een goedkope robotstofzuiger is het. Ik heb ze 26-5 benaderd via hun eigen contactformulier met de vraag hoe het te retourneren. Nog niks gehoord. Nu ook een aparte mail verzonden naar ze. Ik wacht het even af. Wellicht kunnen we inderdaad samen iets ondernemen om ons geld terug te krijgen?
Beste allen
Beste allen, Ik heb de review's gelezen.
Helaas denk ik ook dat ik een van jullie ga worden. Ik heb ook een bestelling gedaan bij quicktronix. Ik heb gehoord dat als minimaal 3 pers. aangifte of een melding gaat doen,dat dan de politie actie gaan ondernemen. Dat heeft een persoon die bij de abnamro bank werkt vertelt.
Ik heb op hun site gekeken, er staat nergens een telefoonnummer van hun.! Alleen e-mail adres staat er. Ik heb trouwens ook geen orde nummer gekregen waar door ik mijn bestelling kan checken. Vreemd.!
Ik wacht nog even af.
Ik heb 26 mei 2020 een bestelling geplaatst.
Als ik mijn bestelling of mijn geld niet terug krijg ga ik een melding of aangifte doen bij de politie.!
Kunnen we niet samen iets ondernemen?
Zelf 1 ster is te veel
Zelf 1 ster is te veel. Waardeloos bedrijf. Krijg een of ander speelgoed robotstofzuiger via Ali expres. Werkt niet , voldoet aan niets.
Heb inmiddels 3 mails gestuurd maar geen reactie meer. Denk dat ik naar mijn geld kan fluiten.
Meest waardeloze bedrijf ever
Meest waardeloze bedrijf ever. 1 ster is nog teveel eer voor dit waardeloze bedrijf.
Een robot stofzuiger besteld, deze deed het hij aankomst al niet.
De eerste mail is beantwoord, de rest beantwoorden ze niet meer.
Ik heb mijn geld terug geëist maar madam moest eerst kijken of het voldoet aan de voorwaarden. Belachelijk dat dit kan. 70 euro naar de maan.
AliExpress rommel!!!
De stofzuiger wordt gewoon in jouw naam op AliExpress besteld, ofwel dropshipping. TRAP ER NIET IN.
VideoDoorbel 5V geleverd
VideoDoorbel 5V geleverd. Geen batterij , geen oplader noch transfo meegeleverd. Op hun website ook niet te bestellen. Aangezien het geen standaard batterijen zijn, onbruikbaar dus.
Retourvoorwaarden zijn waardeloos. Op de gehele website staat gewoon geen retouradres bij.
via contactadres op hun website wordt ook niet gereageerd op je mails .
Waardeloos bedrijf. Ruikt meer naar oplichting.
De stofzuiger besteld
De stofzuiger besteld, die is dan wel binnen gekomen maar van slechte kwaliteit, nu contactformulier ingevuld maar geen reactie, berichten via messenger worden niet bekeken. Retourvoorwaarden zijn ook al waardeloos...
Wat een slecht bedrijf!!
Ook ik dupe van deze oplichters
Ook ik dupe van deze oplichters, ik zal nooit de 3-1 charger ontvangen!!! 39,95 naar de klo..! Triest voor woorden dit en ook nog durfen reageren op de mails en ze versturen ook nog zelfs beoordelingsmail na enkele dagen. Na bijna een maand nog niets ontvangen.
O.P.L.I.C.H.T.E.R.S.
Schandalig!
Quicktronix oplichters
8april een 3 in 1 lader bestelt. Tot op heden niets ontvangen. Geen reactie af wat dan ook. Sluit mij graag aan bij andere gedupeerden. € 39,95 kwijt. Dure les geweest.🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Tja ik ben de Lucky one denk ik..
Tja ik ben de Lucky one denk ik... Heb 2 maal een camera Tripod besteld en binnen gekregen. Ze voelen wat goedkoop aan, maarja is ook wel te verwachten voor die prijs haha. Tripods zijn prima op eerste gezicht en licht!
Dit is puur bedrog en ik heb dan ook de…
Dit is puur bedrog en ik heb dan ook de bevoegde instanties ingeschakeld. Iets besteld op 06 april, na 14 dagen een mail gekregen dat er vertraging zou zijn ten gevolge van Corona. Oké. Begrijpelijk. Dan weer veertien dagen gewacht. Nog steeds hetzelfde excuus. Vervolgens een mail gekregen om te vragen wat ik vond van het product. Sorry, had ik nog niets ontvangen. Dus opnieuw gemaild en dan een standaard mail gekregen met hun 'usual excuses'. Vervolgens, en dit is het toppunt, een mail gekregen om te zeggen dat het product geleverd was terwijl dit helemaal niet zo was. Voor hen is dus de kous af, en het bedrag betaald uiteraard. Dat er vertragingen kunnen zijn, kan ik begrijpen maar dat ze zich schaamteloos blijven verschuilen achter Corona terwijl ze al verschillende keren de kans kregen om een ruil of een compensatie voor te stellen, vind ik allesbehalve professioneel en commercieel. Dus, stoppen die schandalige afzetterij !!!
Helaas ook ik heb op 4 mei iets besteld…
Helaas ook ik heb op 4 mei iets besteld en nog steeds niets gekregen ook geen reacties. Oplichters dus.
Niet bestellen zijn oplichters