Slechtes leverancier ooit . Kapot te veel rekeningen zo maar Oplichters Zij moeten gepakt worden

OVERGESTAPT VIA MIJN ADVISEUR LET OP QWINT STOPT ZE HEBBEN MIJN CONTRACT BEEINDIGD EN MIJ BIJNA IN EEN FINANCIEEL DRAMA GEZET! 5 jaar opnieuw vast tegen lage tarieven via mijn adviseur bedankt Yor... Toon meer

Oplichters!!! in februari 2023 overgestapt naar een ander energiebedrijf. Bij qwint gingen de voorschotten absurd omhoog. Diverse mailtjes gestuurd voor de eindafrekening van 2022 maar men was "er... Toon meer

Wij proberen al geruime tijd in contact te komen met Qwint, zowel telefonisch als per mail wordt er niet gereageerd. Ons voorschotbedrag wordt zonder kennisgeving verdubbeld, en nu zelfs verviervoudig... Toon meer

1. Nutsbedrijven

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Energieleverancier voor de kleinzakelijke markt.

1,4

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

als ik een 0 kon geven had ik dit zeker…

als ik een 0 kon geven had ik dit zeker gedaan. Achteraf rekeningen sturen, niet bereikbaar en als ze bereikbaar zijn en een terug bel verzoek is gevraagd doen ze ook niet. Grootste oplichters die er bestaan. Ik meen het nooit maar ook nooit mensen bij deze bedrijf een contract sluiten. En als je dat wel doet dan heb je zeker geen hersens. Het heeft mij zeker €20.000 extra gekost en ik zweer dit op alles wat ik heb.

30 augustus 2024

in september 22 aangegeven dat ik per 1…

in september 22 aangegeven dat ik per 1 januari 23 over zou gaan stappen en dus op tijd een eindafrekening wil, lange tijd niets gehoord ook niet na telefonische melding( zeer slecht bereikbaar).
nu krijg ik vandaag een mail van qwint dat ze de laatste keer (volgens hun de 4e maal) een aanmaning gestuurd hebben en dat ik binnen 14 dgn ruim €1300 moet betalen anders gaat het naar de deurwaarder, het gaat over een periode van 01/12/22 tot 02/01/23, 1 maand dus ,wat moet ik hier mee, staan ze in hun recht of hoef ik hier niet op te reageren, ik begrijp ook dat ze per 1-4-24 niet meer bestaan.

24 mei 2024

Eindafrekening is een sudoku puzzel

15 maanden op een eindafrekening moeten wachten..een hele sudoku puzzel waar niemand aan uit komt 4800 euro bijbetalen..als ik uitleg vraag over de factuur krijg ik een vaag antwoord.. oplichters zijn het..en betalen doe ik voorlopig niet...eerst de onderste steen boven..daarna betaal ik

20 maart 2024

Al weg sinds december 2022

Al weg sinds december 2022, maar nog geen afrekening ontvangen. Daarbij heb ik ook mijn betaalde borg nog niet terugontvangen. Geen contact mee te krijgen en negeren elke vorm van communicatie en doen alsof ze gek zijn.

29 januari 2024

Afrekening duurt al langer dan een jaar

Gelukkig al een jaar af van Qwint. Zeer slecht bereikbaar en veel te veel betaald. Administratie is totaal niet op orde. De afrekening van nov2022 moet nog steeds volgen. Ze hopen nu januari 2024. Het is een schande en ik denk dat het te maken hebt met het feit dat we nog een hoop terug moeten krijgen

22 december 2023

Waardeloos

Wij zijn ook overgestapt, waardeloos hoe ze zaken hebben geregeld. Naar maanden hebben we een eindafrekening gekregen. Maar let op, ze schatten de eindstand. Veel meer dan we überhaupt hebben gebruikt! We zijn dan ook nog steeds niet van hen af.

27 oktober 2023

Oplichters!!

Diverse mailtjes gestuurd voor de eindafrekening van 2022 maar men was "er mee bezig".
Krijg nu (25-9-2023) de afrekening over januari/juni 2022 en mag €4500 bijbetalen... De afrekening van de rest van het jaar nog niet gezien... Ze willen dit in oktober afschrijven. Dacht het niet...

25 september 2023

Qwint Energy is een drama …

Qwint Energy via mijn inkooporganisatie mee in contact gekomen en in zee gegaan vanaf 1 december 2022. Kreeg ik een brief van ze in april dat ze gaan stoppen met het leveren van energie. Door de hoge voorschotten die afgeschreven werden waar ik diverse keren contact voor heb gezocht heb ik een paar betalingen laten storneren bij de bank. Ik heb de eindafrekening op gevraagd en wil dan alles met ze verrekenen maar er komt geen eindafrekening. Alleen mails met aanmaningen en uiteindelijk wordt er met een incassobureau gedreigd. Ik wacht rustig af want wil eerst de afrekening zien voordat ze straks niet meer bestaan en ik niks terug zie van mijn teveel bestaande voorschot bedragen.

7 juni 2023

Qwint waar ben je mee bezig

Idem hier, Qwint icm MKB initiatief, vast contract wat je zou denken vaste prijzen, echter dit bleken spotprijzen te zijn. Ergens in 2022 hebben ze mijn contract eenzijdig veranderd naar variabel en een flinke prijsverhoging doorgevoerd, daarop kreeg ik een jaarafrekening waarin ik plotseling meer dan 6000 euro moest bijbetalen, terwijl ze in januari 2022 mijn maandbedrag nog naar beneden hadden bijgesteld. Toen kreeg ik ergens in oktober nogmaals een enorme prijsverhoging waardoor ik nu ipv 6 cent per kwh ineens 78 cent per kwh moest betalen! Ongehoord dit. Begin december 2022 overgestapt naar Engie en ondanks nog steeds een fors maandelijks bedrag ruim de helft minder dan bij Qwint, ik heb om een jaarrekening van 2022 gevraagd, maar krijg geen gehoor, nu gisteren willen ze dat ik de rest van de jaarrekening van 2021 ga betalen en wel per 30 mei, ik heb gemaild dat dit niet gaat gebeuren. Ik ben het niet eens met de eenzijdige contractaanpassing en ook niet met de absurde prijsverhogingen. Iemand ervaring met energieplafond voor bedrijven? En de geschillencommissie voor bedrijven?

24 mei 2023

OVERGESTAPT VIA MIJN ADVISEUR LET OP…

5 jaar opnieuw vast tegen lage tarieven via mijn adviseur bedankt Yordi, mensen die hun energie zooitje geregeld willen hebben, 0687909624 hij regelt alles. Komt fysiek langs en probeert je niets aan te smeren!

8 mei 2023

Qwint energie !Blijf uit de buurt van dit Bedrijf !

Slechte en waardeloos bedrijf,hoge voorschot bedragen zonder enig aanleidingen,en wacht nu al maanden op een tweede helft jaarrekening 2022.Eerste helft jaarrekening 2022 belachelijk hoog aangeslagen.Heb geen fabriek hier !!! Binnenkort doe ik een aangifte van oplichting,en schakel de geschillenkommisie in.Heb ze nogmaals gemaild en paar dagen de tijd gegeven !!!!

18 april 2023

Inmiddels ook sinds december 2022 aan…

Inmiddels ook sinds december 2022 aan het wachten op een eindafrekening. Inmiddels een officiële klacht via de website ingediend, mocht dit niet helpen dan maar richting de geschillencommissie. Het zal wel een hoop getouwtrek worden.

7 april 2023

Oplichters!

Helaas hier ook hetzelfde. Per december liep ons contract af en over gestapt. Ze kunnen/willen geen jaarafreking opstellen. Ondertussen een jurist ingeschakeld en een officiële klacht bij de Geschillencommissie Energie ingediend. Deze is in behandeling genomen.

23 maart 2023

Zeer onbetrouwbare partij

Begin januari zijn wij overgestapt van Qwint nasr een andere leverancier. Wettelijk gezien moet er dan binnen 6 weken een eindafrekening worden verstrekt en het teveel betaalde voorschot teruggestort. Qwint heeft hier echter maling aan. Ze geven als excuus onderstaande reactie:

Het klopt helaas dat klanten na 1 juli 2022 nog geen eind- of jaarrekening hebben ontvangen. Ook zijn wij ervan op de hoogte dat er volgens de ACM een wettelijk termijn geldt van 6 weken. De ACM is op de hoogte van onze vertraging.

Vanwege de overstap op een nieuw facturatiesysteem, de vertraging in de voorschotten en de wijzigingen vanuit de overheid (btw-wijzigingen, energiecompensatie, prijsplafond) kunnen er op dit moment tijdelijk geen eind- of jaarrekeningen worden opgemaakt voor klanten in de periode na 1-7-2022. Net als andere leveranciers zijn wij druk bezig om alle maatregelen goed door te voeren. De verwachting is dat dit zo spoedig mogelijk wordt opgepakt. Er wordt dan een run gedraaid voor alle klanten die de jaarrekening nog moeten krijgen.

Onze excuses voor het ongemak.

22 maart 2023

Wat is er aan de hand

We horen al een poosje slechte berichten over Quint, Niet fijn dus. Onlangs is het voorschot van januari afgeschreven ( 6 maart) het voorschot van februari zal binnenkort afgeschreven worden.... januari heb ik inmiddels teruggeboekt en februari loopt vlgs hetzelfde principe. Overigens is het voorschot van januari enz door Quint zelf bijgesteld naar beneden. Hmm toch maar eens op zoek naar.....

14 maart 2023