Slechtes leverancier ooit . Kapot te veel rekeningen zo maar Oplichters Zij moeten gepakt worden
OVERGESTAPT VIA MIJN ADVISEUR LET OP QWINT STOPT ZE HEBBEN MIJN CONTRACT BEEINDIGD EN MIJ BIJNA IN EEN FINANCIEEL DRAMA GEZET! 5 jaar opnieuw vast tegen lage tarieven via mijn adviseur bedankt Yor... Toon meer
Oplichters!!! in februari 2023 overgestapt naar een ander energiebedrijf. Bij qwint gingen de voorschotten absurd omhoog. Diverse mailtjes gestuurd voor de eindafrekening van 2022 maar men was "er... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Energieleverancier voor de kleinzakelijke markt.
Nederland
- info@qwint.nl
- qwint.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wat een waardeloze tent !! 1 ster is nog te ruimhartig
Waardeloze tent ! zijn smerige oplichters verhogen het termijn bedrag zonder enig overleg met een factor 3, terwijl de prijzen niet meer dan 5 % zijn gestegen of het gebruik is gestegen. 1 ster is nog teveel. doe er je voordeel mee geen zaken mee doen. Slechte honden
Qwint energie
Slecht heel slecht bedrijf. Ze schrijven grote bedragen van je bankrekening af, zonder dat van te voren te melden, je krijgt geen eindafrekening. Ze reageren niet op mails dat je stuurt, telefonisch zijn ze onbereikbaar. Echt onbegrijpelijk dat dit zomaar kan!!!!
Qwint maakt energie weer simpel, hahahahahahaha
Qwint maakt energie weer simpel, DIT IS HUN SLOGAN!! Laat me niet lachen.
Telefonisch niet bereikbaar, mails worden niet beantwoord, geen afrekeningen sturen terwijl er wel meterstanden worden opgevraagd en doorgegeven.
Ondanks afspraken over voorschotbedragen gewoon het viervoudige in rekening brengen gebaseerd op een verbruik uit het verleden terwijl ons verbruik meer dan gehalveerd is door zeer kritisch te kijken naar ons verbruik. Qwint luistert niet naar onze argumenten en blijft bij hun beleid minus 10% en plus 100% voorschotwijziging. Als je al een antwoord krijgt dan is het een standaardmail waar je niks mee kunt. We willen graag van deze partij af maar dat schijnt zonder fikse boete niet mogelijk te zijn in de zakelijke markt. Wie heeft de gouden tip om van deze energie cowboy af te komen?
Qwint.
Qwint.
Een energieleverancier die prima hun afspraken nakwamen voor de verhoging. Nu niet meer. Afspraken worden niet nagekomen. Mail beantwoorden ze niet. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ze blijven aanmaningen sturen waarin ze aangeven dat ik nalatig ben in betalen, terwijl ze zelf nalatig zijn in het nakomen van gemaakte afspraken die zwart op wit staan. Fouten in de berekeningen omdat er niet is meegenomen dat we zonnepanelen hebben. Jaarafrekening waarbij we geld terug krijgen in April sturen terwijl deze in Oktober het jaar ervoor verstuurd dient te worden. Ik ben er klaar mee! ik kom mijn afspraken na wanneer Qwint ook haar afspraken nakomt. Er moet een eind komen aan dit soort praktijken. Consumenten met dreigende taal mailen dat ze afgesloten worden terwijl ze zelf volledig nalatig zijn. Ze gaan al die aanmaningen ter incasso aanbieden bij een incassobureau. Persoonlijk lijkt me dit niet verstandig, omdat er weinig gegronde reden zijn om te incasseren door de incassobureaus! Mijn advies: Los de problemen op en bespaar je kosten die je onnodig gaat maken bij de incasso.
Ze spelen Sinterklaas
VRESELIJK. Ik probeer al sinds juni zaken op te lossen en het lukt me niet. Ze reageren niet per mail en telefonisch slecht te bereiken. Ze werken alleen in de ochtend, terwijl er zware achterstanden zijn, klanten als ik blijven bellen waardoor de berg alleen maar groter wordt.
Als ik iemand te pakken heb hoop je dat ze de aanpassingen maken, maar vervolgens gebeurt er niks. Ons voorschot is vervijfvoudigd, terwijl ik ze probeer uit te leggen dat we zonnepanelen hebben dit jaar.
Ze zitten op een berg met geld, waar ik me serieus zorgen om maak. Een medewerker zei dat ze niet voor Sinterklaas willen spelen, nou dat gevoel heb ik anders wel.
Zeer slecht bereikbaar
Geen communicatie mogelijk. Per mail geen antwoord. Telefoon gaat al maanden na 10 minuten op een stilte over en dan wordt de verbinding verbroken. Nu klacht ingediend bij overkoepelend orgaan .Ze doen maar wat daar. Maar maandelijks incasseren kunnen ze wel!
Eindelijk telefonisch contact!
Na vele keren bellen, e-mailen, lang wachten na een bandje, eindelijk iemand aan de telefoon gehad vandaag. Hij vertelde dat het erg druk was. Ik zeg dat snap ik, maar dat is nog geen reden om geen enkele email die gestuurd wordt, niet te beantwoorden. Toen ik mijn vraag stelde, kwam er een langdurig wazig verhaal en volledig buiten de context. Ik viel hem daardoor in de rede. Zegt die doodleuk; u valt me in de rede, daar ben ik niet van gediend ik verbreek nu de verbinding. Weg was die weer. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, een absolute minachting van hun klant.
Niet te bereiken
Wij proberen al geruime tijd in contact te komen met Qwint, zowel telefonisch als per mail wordt er niet gereageerd. Ons voorschotbedrag wordt zonder kennisgeving verdubbeld, en nu zelfs verviervoudigd. Sinds december liggen er 36 zonnepanelen op ons dak. Ik storneer de bedragen net zo lang totdat Qwint met een passende oplossing komt.
reageren niet op mail en aangetekende brief, nemen telefoon niet op!
Foutieve factuur ontvangen, reageren niet op mail en aangetekende brief; telefoon nemen zij niet meer op, ook niet bij de klantenservice. Blijven wel aanmaningen sturen, maar dat is onterecht!
Zeer onbetrouwbare partner hebben…
Zeer onbetrouwbare partner hebben administratie niet op orde en zijn zeer slecht bereikbaar
Geen kloppende administratie en onbeschoft.
Echt een asociaal bedrijf die zijn administratie niet op orde heeft.
Doordat zij zaken doen met tariefzeker.nl proberen ze mensen te ronselen en verstrekken ze onjuiste informatie.
Als er dan door hun toedoen fouten worden gemaakt met energie contracten en je ze daarop aanspreekt word je van het kastje naar de muur gestuurd.
19 januari hebben wij met spoed een ander energie bedrijf genomen, omdat ze hun afspraken meerdere keren niet na komen.
Na 4 maanden ontvingen wij dan eindelijk de afrekening met het terug te ontvangen bedrag.
Maar op de factuur stond een foutief banknummer. Fout nummer 100 die vanuit hun gemaakt word.
Geld is dus overgemaakt aan iemand anders en word gewoon doodleuk gezegd. We maken het pas over als wij ons geld terug hebben.
Hun probleem, word het probleem van de consument gemaakt.
Telefonistes die het moeten aanhoren maar problemen niet kunnen oplossen.
Nu maar weer afwachten wanneer wij dus ons eigen zuur verdiende geld een x terug krijgen..
Echt een verschrikkelijk bedrijf. Denkt niet mee, en helpt mensen van de regen in de drup. Terwijl wij maar braaf moeten wachten op het geen waar wij recht op hebben.
onbereikbaar voor afwerken van de afrekening
sinds 1 januari overgestapt naar andere leverancier.
Heb al heel vaak gevraagd om de afrekening op te maken van het afgelopen jaar, maar dat gaat niet lukken Telefonisch en per chat niet bereikbaar. Via de mail wel maar het antwoord is al 3 maanden hetzelfde dat ze snel zullen reageren op mijn mail. Heel vreemd jarenlang heel tevreden geweest maar nu het om de afwerking gaat zijn ze niet thuis....
Pure oplichters helaas.pas Hier voor op…
Pure oplichters helaas.pas Hier voor op .
Brutaal. Zeer slecht!
Ik kreeg van mijn bank bericht dat er een incasso kwam van qwint. Ik wist niet eens wat dat was! Gegoogeld. Energie. Gekeken in mail. In spam meerdere mails van qwint. Ik zou op 1 februari mij bij hun aangemeld hebben. Op 21 februari een berekening van mijn voorschot. Ze hadden al mijn gegevens. Ik heb mijn leverancier gebeld. Qwint had een poging gedaan om op te zeggen maar dat was niet gelukt. Ze reageren niet op mail. Wel op het storneren. Aanmaning. Politie ingeschakeld. Mijn gegevens zijn wel bekend bij infra net door een adviseur die in augustus bij mij is geweest. Dat ging over teveel betaalde energie belasting. Ik heb geen contract getekend.
reageert niet op mail, ze nemen de klant niet serieus
het gaat alleen om het grote geld
Qwint energie heeft ongevraagd zonder enig contact…
Ongevraagd zonder enig contact heeft Qwint ons gascontrakt bij Vattenfall opgezegd. Nu zitten wij met de ellende om alles bij Vattenfall weer terug in orde te krijgen!!!! Met als gevolg dat wij onze 'blijven loont' korting van 25% kwijt zijn want Vattenfall doet linea recta DELETE met je gegevens dus iets terug vinden/vragen/zoeken kun je ook meteen vergeten.
#ballentent
Ik heb me laten bedonderen door qwint…
Ik heb me laten bedonderen door qwint in samenwerking met mkb initiatief. zogenaamd krijg ik een vast contract. ik heb me laten overhalen om het meteen te tekenen omdat er zg haast achter zat. meteen erna kwam ik erachter dat ik ipv van vaste prijzen voor beursprijzen heb getekend. Ik heb binnen de bedenktijd opgezegd, maar krijg geen antwoord, telefoon niet bereikbaar en de mail wordt niet beantwoord. momenteel betaal ik dus aan twee energiebedrijven, maar qwint blijf ik storneren. ik heb nu zelfs hun rek nr geblokkeerd. ik ben al vanaf half december met deze criminele instantie bezig.
Nooit contract getekend
Nooit contract getekend, wel gesprek gehad met Infra. Huidig contract bij Greenchoice is op wonderbaarlijke manier opgezegd, en nieuw contract bij Qwint terwijl ik nooit een contract heb getekend!!!
Onder valse voorwendselen wordt…
Onder valse voorwendselen wordt geprobeerd om jou een contract te laten tekenen. Niet op ingaan anders wordt je bedonderd.
Verwonderlijk is dat ze al jouw gegevens al hebben. Hoe kan dat?
Desnoods direct een advocaat inschakelen en snel annuleren
Bedonderd door Qwint
Bedonderd met een energiecontract van Qwint met een vastrecht van 14.99 euro was niet van plan om over te stappen. Infranet kon energiebelasting terugvragen via Qwint! En geen energiecontract! Direct advocaat ingeschakeld!