Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wybrałam pakiet standard, a odezwali się do mnie już po 10 minutach. Doktor na czacie poprosiła żebym wypisała jej wszystkie objawy i szybko temu zaradziła, wystawiając zalecenia i szczegółowy opis le... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skusiłem się na wizytę online, bo byłem zbyt chory na stanie w kolejkach. To był błąd. Firma bierze pieniądze, a potem ignoruje pacjenta. Nie miałem nawet szansy przeprowadzić wywiadu, bo ich formular... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo sympatyczna Pani doktor 😊Bałam się odebrać telefonu ,bo nie wiedziałam jak kto jest online .Wszystko przebiegło szybko,tacy lekarze powinni być stacjonarni, mili i pomocni .Polecam

Bedrijfsgegevens

1. Medische groep

Geschreven door het bedrijf

W Radamed wierzymy, że zdrowie nie powinno czekać. Dlatego oferujemy szybkie, legalne i wygodne konsultacje online – bez kolejek, bez dojazdów. Potrzebujesz zwolnienia, recepty albo porady? Załatwisz to z nami w kilka klików – o każdej porze, nawet w weekend. Działamy nowocześnie, konkretnie i z ludzkim podejściem. Tysiące pacjentów już nam zaufały. Teraz czas na Ciebie.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Świetnie

Świetnie. Szybka pomuc. Polecam.

8 april 2026

Antwoord van Telemedycyna

Panie Olegu, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej szybkiej pomocy. Polecamy się na przyszłość!

Szybko i sprawnie

8 april 2026

Antwoord van Telemedycyna

Dziękujemy za opinię, Genowefo! Cieszymy się, że była Pani zadowolona z naszej obsługi. Jeśli potrzebuje Pani dalszej pomocy, jesteśmy do dyspozycji.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Firma swietna opisuje problem lekarz…

Firma swietna opisuje problem lekarz oddzwania lub pisze na czacie bez czekania bez proszenia (Pani mnie przyjmie dxzecko ma goraczke)ta forma bardzo mi odpowiada.

Antwoord van Telemedycyna

Pani Haniu, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszego wsparcia i szybkiego kontaktu.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

lekarz nawet nie zadzwonił a decyzja…

lekarz nawet nie zadzwonił a decyzja była w 5 minut, jawne oszustwo z chęcią szybkiego zysku, wydał decyzję aby udać się na sor i w ten sposób pokazał że nawet nie przeczytał wyniku badania z rezonansu
NIE POLECAM

Antwoord van Telemedycyna

Przepraszamy za doświadczenie, Pani Ewo. Prosimy o kontakt pod adresem kontakt@radmed.pl, abyśmy mogli lepiej zrozumieć sytuację i pomóc.

Wszystko w porządku

Korzystam już któryś raz z możliwości wykupienia recepty online i za każdym razem wszystko jest w porządku. Czekałam na wystawienie niecałe 10 minut. Polecam

Antwoord van Telemedycyna

Pani Oliwio, serdecznie dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług i że proces wystawiania recepty przebiegał sprawnie. Zapraszamy ponownie!

Szybko

Szybko. Bez problemowo. Bez zbędnych rzeczy. POLECAM

6 april 2026

Antwoord van Telemedycyna

Dziękujemy, Panie Sewerynie, za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej obsługi. Polecamy się na przyszłość!

Super

Super, mega szybko i poprawnia

Antwoord van Telemedycyna

Panie Marcinie, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej szybkiej i poprawnej obsługi. Zapraszamy ponownie!

Profesjonalne

Bardzo szybko została mi udzielona porada jestem bardzo zadowolona ,

3 april 2026

Antwoord van Telemedycyna

Pani Wiolko, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej szybkiej porady. Jeśli będzie potrzebna dalsza pomoc, jesteśmy do dyspozycji.

Super służby

Super służby! Wszystko zostało zrobione bardzo szybko u skutecznie! Zdecydowanie będę polecać wszystkim znajomym (też trafiłem z polecania) a sam będę stałym klientem!

Antwoord van Telemedycyna

Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług i że możemy liczyć na Pana jako stałego klienta. Polecenia są dla nas szczególnie ważne, więc bardzo doceniamy Pana rekomendację.

Super polecam

Szybko profesjonalne podejście polecam

Antwoord van Telemedycyna

Panie Pawle, bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszego profesjonalnego podejścia. Zapraszamy ponownie!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

W sprawie zwolnienia psychiatrycznego…

W sprawie zwolnienia psychiatrycznego połączono mnie z Radiologiem. Pani doktor robiła wszystko żeby tego zwolnienia mi nie wystawić i uparcie twierdziła że nie może zdalnie wystawić zwolnienia na okres, który wybrałem w arkuszu. Mimo tego że w przeszłości u konkurencyjnych firm takie zwolnienie dostałem bez problemu. Na infolinii nikt nie odbiera przez 20 minut. Stanowczo nie polecam

Antwoord van Telemedycyna

Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Prosimy o kontakt pod adresem kontakt@radmed.pl, abyśmy mogli lepiej zrozumieć problem i go rozwiązać.

polecam

Szybko, sprawnie i bez zbędnych pytań. Polecam!

1 april 2026

Antwoord van Telemedycyna

Pani Marzeno, dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Zachęcamy do ponownego skorzystania z naszych usług w przyszłości!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Лікарь сам перезвонив і дав…

Лікарь сам перезвонив і дав консультацію.Дуже вдячні лікарю

29 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Dziękujemy, Panie Yevgen, za opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z konsultacji.

Jestem zadowolona z konsultacji

Jestem zadowolona z konsultacji , Pan Doktor przemiły. Do lekarza rodzinnego trzeba czekać kilka dni, a tutaj wszystko zostało załatwione w godzinę. Jak najbardziej polecam

25 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Pani Ewo, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że była Pani zadowolona z naszej konsultacji i że mogliśmy szybko pomóc. Zapraszamy ponownie!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybko i sprawnie otrzymałam potrzebną…

Szybko i sprawnie otrzymałam potrzebną pomoc. Polecam!

26 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Pani Aleksandro, serdecznie dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że mogłyśmy pomóc szybko i sprawnie. Polecamy się na przyszłość!

Nie polecam!!

Nie polecam!!! Konsultacja za którą zapłaciłem nie odbyła się !!!

24 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Przepraszamy za to doświadczenie. Prosimy o kontakt na adres e-mail: kontakt@radmed.pl, abyśmy mogli to wyjaśnić.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Co prawda wybrałem opcję ekspresowego wystawienia skierowania (realizacja do 30 minut, ale +20zł), ale skierowanie miałem po 2 minutach od zrobienia blika. Czego chcieć więcej?

24 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Dziękujemy za opinię, Panie Tomaszu! Cieszymy się, że ekspresowe wystawienie skierowania spełniło Pana oczekiwania.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.