Wybrałam pakiet standard, a odezwali się do mnie już po 10 minutach. Doktor na czacie poprosiła żebym wypisała jej wszystkie objawy i szybko temu zaradziła, wystawiając zalecenia i szczegółowy opis le... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skusiłem się na wizytę online, bo byłem zbyt chory na stanie w kolejkach. To był błąd. Firma bierze pieniądze, a potem ignoruje pacjenta. Nie miałem nawet szansy przeprowadzić wywiadu, bo ich formular... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
W sprawie zwolnienia psychiatrycznego połączono mnie z Radiologiem. Pani doktor robiła wszystko żeby tego zwolnienia mi nie wystawić i uparcie twierdziła że nie może zdalnie wystawić zwolnienia na okr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bardzo sympatyczna Pani doktor 😊Bałam się odebrać telefonu ,bo nie wiedziałam jak kto jest online .Wszystko przebiegło szybko,tacy lekarze powinni być stacjonarni, mili i pomocni .Polecam
Bedrijf heeft geantwoord
W Radamed wierzymy, że zdrowie nie powinno czekać. Dlatego oferujemy szybkie, legalne i wygodne konsultacje online – bez kolejek, bez dojazdów. Potrzebujesz zwolnienia, recepty albo porady? Załatwisz to z nami w kilka klików – o każdej porze, nawet w weekend. Działamy nowocześnie, konkretnie i z ludzkim podejściem. Tysiące pacjentów już nam zaufały. Teraz czas na Ciebie.
Polen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony

Antwoord van Telemedycyna
W ogłoszeniu było: " recepta dostępna po 1-3 godz.". Dostałam SMS po około 5 min. Szybko, sprawnie. Polecam.

Antwoord van Telemedycyna
Polecam apke Radamed ,korzystam tylko z tej apki ,szybko i bezproblemowo i bezpiecznie nigdy się nie zawiodłam,nawet po czasie roboczym i tak w 5 min dostałam kod

Antwoord van Telemedycyna
Jestem zadowolona.szybka i sprawna pomoc.polecam

Antwoord van Telemedycyna
Konsultacja przebiegła szybko, była bardzo merytoryczna i jestem zadowolona z porady.

Antwoord van Telemedycyna
Lekarz na gorączkę i zatkany nos i kaszel po prostu mam jakąś wirusówkę czy grypę bo uwaga domownicy także ją mieli nawet nie zadzwonił się o nic dopytać. wysyła mnie na sor abym tam posiedział z 5h i zajmował miejsce ludziom bardziej potrzebującym tego zdecydowanie nie polecam jak za pierwszym razem było fajnie tak teraz to jakaś kpina nie polecam i odradze to wszystkim znajomym

Antwoord van Telemedycyna
Konsultacja na wysokimi poziomie. Bez kolejek i długiego oczekiwania. Szybko merytorycznie. Jestem bardzo zadowolona

Antwoord van Telemedycyna
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Szybki kontakt z lekarzem. Diagnoza postawiona w związku z dolegliwościami. Polecam

Antwoord van Telemedycyna
Tragiczny kontakt zależało mi na szybkiej konsultacji ze względu na bardzo zły stan zdrowia oddzwoniła do mnie Pani która powiedziała że ktoś się do mnie odezwie nie dostałem żadnej odpowiedzi zwrotnej ani żadnej odpowiedzi na maile nie polecam

Antwoord van Telemedycyna
Bardzo szybko i profesjonalnie polecam !!!

Antwoord van Telemedycyna
Korzystam często szybciutko i sprawnie polecam

Antwoord van Telemedycyna
Polecam każdemu, bardzo szybka i sprawna obsługa

Antwoord van Telemedycyna
Wszystko odbyło się błyskawicznie i z pełnym profesjonalizmem

Antwoord van Telemedycyna
Lees meer over geverifieerde reviews.