Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wybrałam pakiet standard, a odezwali się do mnie już po 10 minutach. Doktor na czacie poprosiła żebym wypisała jej wszystkie objawy i szybko temu zaradziła, wystawiając zalecenia i szczegółowy opis le... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skusiłem się na wizytę online, bo byłem zbyt chory na stanie w kolejkach. To był błąd. Firma bierze pieniądze, a potem ignoruje pacjenta. Nie miałem nawet szansy przeprowadzić wywiadu, bo ich formular... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

W sprawie zwolnienia psychiatrycznego połączono mnie z Radiologiem. Pani doktor robiła wszystko żeby tego zwolnienia mi nie wystawić i uparcie twierdziła że nie może zdalnie wystawić zwolnienia na okr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo sympatyczna Pani doktor 😊Bałam się odebrać telefonu ,bo nie wiedziałam jak kto jest online .Wszystko przebiegło szybko,tacy lekarze powinni być stacjonarni, mili i pomocni .Polecam

Bedrijfsgegevens

1. Medische groep

Geschreven door het bedrijf

W Radamed wierzymy, że zdrowie nie powinno czekać. Dlatego oferujemy szybkie, legalne i wygodne konsultacje online – bez kolejek, bez dojazdów. Potrzebujesz zwolnienia, recepty albo porady? Załatwisz to z nami w kilka klików – o każdej porze, nawet w weekend. Działamy nowocześnie, konkretnie i z ludzkim podejściem. Tysiące pacjentów już nam zaufały. Teraz czas na Ciebie.

Contactgegevens

Ok wszystko pozytywnie

Ok wszystko pozytywnie

24 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Dziękujemy za opinię, Panie Joe! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług.

szybko sprawnie

23 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Panie Darku, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Jeśli będzie potrzeba dalszej pomocy, pozostajemy do dyspozycji.

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony

22 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Dziękujemy, Panie Sebastianie, za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej obsługi. Zapraszamy ponownie!

Wszystko szybko bez problemu

Wszystko szybko bez problemu

22 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Panie Karolu, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i bez problemu. Jeśli będzie Pan potrzebował dalszej pomocy, jesteśmy do dyspozycji!

Ekspresowa recepta

W ogłoszeniu było: " recepta dostępna po 1-3 godz.". Dostałam SMS po około 5 min. Szybko, sprawnie. Polecam.

21 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Pani Ewo, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że była Pani zadowolona z szybkości obsługi. Zapraszamy ponownie!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam apke Radamed ,korzystam tylko z…

Polecam apke Radamed ,korzystam tylko z tej apki ,szybko i bezproblemowo i bezpiecznie nigdy się nie zawiodłam,nawet po czasie roboczym i tak w 5 min dostałam kod

20 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Dziękujemy, Pani Valentyno, za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że aplikacja spełnia Pani oczekiwania i jest Pani zadowolona z jej działania.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem zadowolona.szybka i sprawna…

Jestem zadowolona.szybka i sprawna pomoc.polecam

20 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Dziękujemy, Pani Danko, za opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej szybkiej i sprawnej pomocy. Polecamy się na przyszłość!

Konsultacja przebiegła szybko

Konsultacja przebiegła szybko, była bardzo merytoryczna i jestem zadowolona z porady.

17 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Pani Agnieszko, serdecznie dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że konsultacja była merytoryczna i spełniła Pani oczekiwania.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lekarz na gorączkę i zatkany nos i…

Lekarz na gorączkę i zatkany nos i kaszel po prostu mam jakąś wirusówkę czy grypę bo uwaga domownicy także ją mieli nawet nie zadzwonił się o nic dopytać. wysyła mnie na sor abym tam posiedział z 5h i zajmował miejsce ludziom bardziej potrzebującym tego zdecydowanie nie polecam jak za pierwszym razem było fajnie tak teraz to jakaś kpina nie polecam i odradze to wszystkim znajomym

16 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Przepraszamy za doświadczenie, Panie Piotrze. Prosimy o kontakt na adres kontakt@radmed.pl, abyśmy mogli pomóc i wyjaśnić sytuację.

Polecam szybko i sprawnie

Polecam szybko i sprawnie

15 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Dziękujemy, Pani Małgorzato, za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej obsługi.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Konsultacja na wysokimi poziomie.

Konsultacja na wysokimi poziomie. Bez kolejek i długiego oczekiwania. Szybko merytorycznie. Jestem bardzo zadowolona

11 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Pani Mario, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej konsultacji i szybkiej obsługi. Zapraszamy ponownie!

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Szybki kontakt z lekarzem. Diagnoza postawiona w związku z dolegliwościami. Polecam

10 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Dziękujemy, Panie Przemysławie, za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej obsługi.

Szybka obsługa

Szybka obsługa. Rzetelny wywiad. Empatia

9 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Pani Ewo, serdecznie dziękujemy za Pani opinię! Cieszymy się, że była Pani zadowolona z naszej obsługi.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tragiczny kontakt zależało mi na…

Tragiczny kontakt zależało mi na szybkiej konsultacji ze względu na bardzo zły stan zdrowia oddzwoniła do mnie Pani która powiedziała że ktoś się do mnie odezwie nie dostałem żadnej odpowiedzi zwrotnej ani żadnej odpowiedzi na maile nie polecam

8 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Przepraszamy za to doświadczenie. Prosimy o kontakt na adres kontakt@radmed.pl, abyśmy mogli lepiej pomóc.

szybkość

szybkość, brak utrudnień

7 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Pani Mario, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że szybkość i brak utrudnień spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Polecam każdemu

Polecam każdemu, bardzo szybka i sprawna obsługa

7 maart 2026

Antwoord van Telemedycyna

Panie Marcelu, dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej szybkiej i sprawnej obsługi. Zapraszamy ponownie!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.