The shipping was quite shit, it took 3 weeks to ship it from Denmark to Latvia and while it did provide tracking since it went throught something like 2-3 carriers it wasn’t at all useful - the last... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
The systems to purchasing, getting the receipt and trackers were alright, however the moment I received a link to package tracking from a delivery company (i.e. DHL), it was invalid throughout the del... Toon meer
Har bestilt en skærm hos dem, jeg har ikke modtaget kvittering eller ordrenummer!? Pengene er nu trukket på mobilepay efter 5 dage. De svarer ikke på mail forespørgsler, ejheller er det muligt at... Toon meer
EDIT: Contacted Jeppe / @jkollerup.dk and after that everything was updated quickly. +1 star to original review _______________________________________________________________ 25.11.2025 I'd app... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hos RaspberryPi.dk sælges mini-computeren Raspberry Pi med alt det tilbehør, du kan forestille dig. Anvendelsesmulighederne er mange, og hjemmesiden fungerer (udover som webshop) som en fællesskabsside, hvor alle interesserede kan holde sig opdateret på Raspberry Pi samt skrive med andre danskere herom i forum.
Contactgegevens
Denemarken
- info@raspberrypi.dk
- raspberrypi.dk
Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Alt som det skulle være
Fast delivery and correct content.
Things work
No answer after receiving defect unit
Ordered a Homeassistant ZBT-2 and ZWA-2 from RaspberryPI.dk after being recommended by an electrician. Order went well, delivery went ok time wise. Would have given them a 4 star review.... Then....
Sadly the ZBT-2 had issued and died completely within 24 hours. Contacted RaspberryPI DK on email (as there is no other way), no reply. I sent a "reminder" through their webform... Still nothing..
Respond within 2 days? not even close. You do not respond at all.
Will now have to see if there is a way to get ahold of the manufacturer, and see if they are willing to take responsibility as RaspberryPI.DK do not seem to be very responsive (also looking at others experience, especially over the last few months, this company is not reliable at all)
Run away!! There is other stores out there that sells this stuff. Don't waste your time and money here. Company might have been good at one point, but this is becoming a scam!

Mega useriøs forretning
Jeg bestilte noget forkert d. 2/1-2026, det ankom først d. 15/1 så allerede der en dårlig oplevelse, men nok mest DAO's skyld.
Jeg skriver med det samme efter modtagelsen til firmaet, at jeg ønsker at returnere varen, der går så 5 dage til d. 20/1 hvor de endelig svarer på mail og vedhæfter en returlabel. Jeg betaler så selv returfragten og får den afsendt samme dag.
d. 22/1 bliver pakken afleveret ved deres returadresse MED kvittering for modtagelse. Men jeg hører intet fra dem før jeg selv tager kontakt d. 5/2! Hvor de så svarer d. 6/2 at de ikke har set noget til pakken. COME ON.
De svarer så ikke i yderligere 10 dage, så vi skriver nu d. 16/2 altså 1½ måned efter jeg bestilte, og næsten 1 måned efter at pakken blev leveret tilbage til dem. At de stadig ikke vil vedkende sig at have modtaget pakken.
Dybt useriøst firma. Hold jer langt væk.

Antwoord van RaspberryPi.dk
Företaget säljer använda saker som nya
Företaget marknadsför och säljer enligt uppgift nya produkter, men levererar i praktiken varor som uppvisar tydliga tecken på tidigare användning. Jag beställde fem stycken Raspberry Pi 5, varav två exemplar hade synliga bruksspår och dessutom var obrukbara vid leverans. I det ena fallet satt en tidigare användares minneskort kvar i minneskortplatsen, vilket ytterligare indikerar att produkten inte varit ny.
Trots upprepade försök att få kontakt har företaget inte besvarat mina skriftliga reklamationer. Mot bakgrund av ovanstående kan jag inte rekommendera någon att handla från denna aktör.
Svar på deras svar:
Ert svar är både missvisande och irrelevant för det aktuella ärendet.
Jag har inte lagt de ordrar ni hänvisar till. Däremot har jag genomfört en beställning, mottagit leverans och kan konstatera att produkterna var felaktiga.
Varorna såldes som nya men uppvisade tydliga bruksspår, och flera enheter var defekta. I ett fall satt dessutom en tidigare användares minneskort kvar i enheten, vilket är helt oacceptabelt och väcker allvarliga frågor kring er hantering av returer.
Att ni inte kan koppla detta till rätt order eller kund internt förändrar inte det faktum att leverans skett och att varorna är felaktiga. Att istället hänvisa till ett stort antal obetalda ordrar som jag inte står bakom framstår som ett sätt att undvika att bemöta reklamationen.
Vidare har tidigare kontaktförsök inte besvarats, vilket gör er uppmaning att “kontakta er” mindre trovärdig.
Jag står fast vid min bedömning.

Antwoord van RaspberryPi.dk
Never received my package and customer…
Never received my package and customer support never responded to my emails.
Pengene trækkes, men ingen vare.
Afgivet ordre d. 31/1. D. 2/2 blir der sendt mail om at pakken er afsendt. Pengene trækkes, men pakken kommer ikke videre. Den er stadig i dag, d. 10/2 ikke modtaget hos fragtfirma. Henvendelser besvares ikke via mail. Tænker efterhånden det er scam.
Politianmeldelse
Jeg har bestilt en ai hat 2 - ordren går igennem men jeg kan efterfølgende ikke få fat i dem. Min ordre har et totalt beløb på 0 - og siger den er betalt via mobilepay - men den er ikke betalt. Får en mail om den er afsendt d.27 januar - men kan ikke få fat i dem - og har aldrig modtaget noget. Min hustru har senere bestilt noget fra dem - pengene er trukket - stået som afsendt d. 30 januar og har endnu ikke modtaget varen og de svarer ikke. Hold jer væk. Vi går igang med en politianmeldelse herfra
Jeppe svarer aldrig
Raspberrypi.dk er på grænsen til en scam. Det er næsten helt utroligt man rent faktisk får sin vare leveret, men derefter stopper hjemmesiden med at virke som en rigtig forretning.
I deres handelsbetingelser står der man skal returnere en vare ved at sende til deres adresse, men adressen er bare ikke til at finde nogen steder.
I deres returneringspolitik står der øverst "This is a sample page" og indeholder bare en generisk side.
Skriver man til dem via kontaktformularen eller direkte til deres mail er der intet svar. Det burde ellers være muligt for én af de angiveligt 4 ansatte at svare, men ak.
Forsinket kontakt og pakke
Jeg modtog faktura for mit køb den 17/1 og pengene blev hævet den 19/1, men jeg har desværre ikke modtaget yderligere - intet fra DAO om forsendelsen, hverken mail eller sms og intet i min DAO app, så jeg har ingen måde at spore pakken.
Jeg har skrevet til dem via deres kontaktformular af to omgange, men har ikke fået svar. Jeg har derefter den 27/1 også sendt en mail til dem, som jeg heller ikke har fået svar på.
Rettelse: Jeg har nu modtaget pakken d. 13/2, og fik først svar tilbage d. 11/2, men alt var godt pakket ind og fungerede som det skulle.
Is this a scam?
I ordered a product and quickly got the product confirmation. Some days later I received a product but not what I had ordered. Since then, a month ago, I have written 3 times to support and have not received a single answer. There is no phone number to call. Terrible experience. Had to buy the product again another place but my money is lost. Feels as a scam
Manglede varer- ingen svar fra firma
Desværre mangler jeg at få tilsendt min vare som jeg har bestilt den 19.jan. Kan se det hænger i deres system. Flere henvendelse via mail over de sidste 6. Dage men ingen svar. Det er bare ikke tilfreds stillende når man de lover at svare inden for 2 dage.
Ingen respons på henvendelser ift. retur
Hurtig levering efter køb på hjemmeside. Herefter ingen kontakt muligt.
Ville returnere en vare jft. fortrydelsesretten, men intet svar.
Mail og kontaktformular på hjemmeside giver ingen respons. Det virker som om de kun har interesse i den del af butikken hvor man indtaster kreditkortoplysninger. Herefter må man se langt efter hjælp og support.
Afhentning kan ikke ske samme dag, ingen respons på henvendelser
Afhentning fra lager kan ikke ske samme dag, ej heller altid dagen efter. Jeg bestilte en lagervare om lørdagen, og kunne først afhente følgende onsdag.
Du får meget begrænset information, kun en halvkryptisk "track and trace" for din afhentningsordre. Ingen ETA, ingen SMS, intet.
Deres ordre system placerede en ordre, selvom siden sagde min betaling først blev afvist. Så jeg står med 3 ordrer på det samme.
De besvarer ikke henvendelser via deres kontaktformular på hjemmesiden - ej heller via e-mail. Min ældste henvendelse (jeg har sendt 4) er i skrivende stund 12 dage gammel - det står i kontrast til deres "forventede svartid på 2 dage".
Intet telefonnummer. Ingen kundeservice.
Håbløst, useriøst firma.
Ingen kontakt så kan ikke sende retur.
Ingen kontakt så kan ikke sende retur.
jeg har d. 4 januar 2026 bestilt en CM 4. finder så ud af det er den forkerte model jeg har bestilt og ville derfor sende den retur og købe en anden model, skrev derfor via deres kontakt formular d. 11 jan og via deres mail adresse den 21 jan, men får ingen svar, og da jeg står og mangler enheden får at kunne komme videre, bestilte jeg i mellem tiden den nye enhed, men nu har DAO så mistet den nye pakke og det bliver jo lidt svært at få raspberrypi.dk til at gøre noget, når de ikke svarer
Hurtig notits og levering
Supernice. Jeg havde en Raspberry 500+ på venteliste og der kom en nydelig mail om at den var dukket op og så var den i pakkeshoppen kort efter. (Jeg burde så have kigget lidt nøjere på nettet og bestilt et mikrohdmi til almindelig hdmi kabel med, men det dukkede også op kort efter at jeg havde bestilt det.)
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.