Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

The shipping was quite shit, it took 3 weeks to ship it from Denmark to Latvia and while it did provide tracking since it went throught something like 2-3 carriers it wasn’t at all useful - the last... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

The systems to purchasing, getting the receipt and trackers were alright, however the moment I received a link to package tracking from a delivery company (i.e. DHL), it was invalid throughout the del... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har bestilt en skærm hos dem, jeg har ikke modtaget kvittering eller ordrenummer!? Pengene er nu trukket på mobilepay efter 5 dage. De svarer ikke på mail forespørgsler, ejheller er det muligt at... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

EDIT: Contacted Jeppe / @jkollerup.dk and after that everything was updated quickly. +1 star to original review _______________________________________________________________ 25.11.2025 I'd app... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos RaspberryPi.dk sælges mini-computeren Raspberry Pi med alt det tilbehør, du kan forestille dig. Anvendelsesmulighederne er mange, og hjemmesiden fungerer (udover som webshop) som en fællesskabsside, hvor alle interesserede kan holde sig opdateret på Raspberry Pi samt skrive med andre danskere herom i forum.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord

Jeg har kun ORDRENR

Der var noget forsinkelse vedrørende ordregodkendelse og timing

31 december 2025

Hej Saman,
Jeg kan se, du har sendt os en mail i går, som jeg netop har besvaret. Din pakke står til at blive leveret i dag.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kan se om andre også har problemer med…

(update)
Kan se om andre også har problemer med af komme i kontakt med firmaet.
Da det ikke ser ud til af deres kontaktformular virker og der ikke står nogen email eller tlf på deres hjemmeside.

Gør det lidt frustrerende når man har spørgsmål eller ligne.

Da jeg har bestilt min pakke til afhentning men har ikke modtaget noget omkring den endnu og jeg bestilte fra en par dage siden

Kan se i homerunner af den er blevet pakket.

Har nu modtaget svar fra dem om jeg er blevet sendt en mail om af kunne hente min pakke, men denne mail er blevet sendt til en eller anden tilfældig mail som jeg ikke er ejer af eller har skrevet på min ordre.

5 januari 2026

Hej Aleksander,
Du kan finde vores e-mail på kontaktsiden, hvor du også finder kontaktformularen.

Jeg har netop besvaret din mail, som du har sendt til os i går. Ifølge vores system er der sendt en mail til dig d. 5. januar 2026 kl. 14.56 med besked om, at din pakke er klar til afhentning.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

man må life sørge for kontakt formularen virker

(redigeret)
har skrevet til dem via kontakt formular intet svar. der står hurtig levering 1-2 dage. fik skrevet til deres kontakt formular intet svar, skrev her til trustpilot tidligere i dag d. 5 Jan og fik en mail retur med at min pakke var forsinket ca. 1 time efter.

31 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende kontakt og ingen retur adresse

Jeg skal have ombyttet en raspberri pi, men der findes ingen returadresse på hjemmesiden. Der svares ikke ved kontakt gennem hjemmesiden, kan jeg både erfare, og forstå gennem trustpilot. Der står man selv skal sørge for forsvarlig postomdelt pakke returnering, ingen returlabel. Så ombyttet bliver den ikke, blot returneret, hvis jeg da får fat i dem. Min søn må nu forgæves vente på sin julegave. Det er meget dårlig kundeservice. Jeg står med et produkt jeg ikke kan bruge og kan ikke få garanti på at jeg får pengene til at købe nyt.

24 december 2025

Hej Anne,
Jeg har netop sendt dig en mail, så I kan enten kan få ombyttet eller pengene retur for din søns julegave. Det finder vi selvfølgelig en løsning på.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så er det nyt i sagen der blev sendt en…

Så er det nyt i sagen der blev sendt en ny lidt før jul men der størst på track og trace at produktet ikke er på lager så den er IKKE KOMME AFSTED

men kan se på deres hjemmeside at den skulle være på lager.

Kom nu indi kampen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg bestilte varen til afhentning hos…

Jeg bestilte varen til afhentning hos dem d. 16. december og har nu 6 dage efter ikke fået besked om afhentning.
Man kan ikke ringe til firmaet og de svarer ikke på emails.

16 december 2025

Hej Rasmus,
Jeg beklager, hvis du ikke har modtaget svar på mail. Hvis du har henvendt dig via vores kontaktformular, har vi desværre haft nogle problemer, som gør, at henvendelserne ikke går igennem.

Mht. til din ordre kan jeg se, der er sendt en mail til dig d. 16. december 2025 kl. 15.07 om, at din pakke er klar til afhentning. Jeg har netop sendt dig en mail, hvis du skulle have yderligere spørgsmål herom.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Manglende svar på henvendelser omkring defekt

Bestilte nogle varer med ordrenr. 210595. De kom hurtigt og fint, men den ene af mine varer er defekt(CM5 )og jeg kontakter derfor Raspberry via deres kontaktformular. En uge senere prøver jeg igen, og nu 4 dage senere har jeg stadig ikke fået svar!!!! Ønsker at få varen ombyttet, men kan ikke returnere den, da Raspberry ikke har nogen adresse på deres hjemmeside. Så som tingene er lige nu, kan jeg ikke anbefale, at man handler med dem. Håber dog på at der snart sker noget, og jeg bliver lidt mere mild i min anmeldelse af dem.

Har nu fået ombyttet min vare med en der virker.

20 december 2025

Hej René,
Jeg kan ikke se, at vi har modtaget en henvendelse fra dig. Hvis du har anvendt vores kontaktformular, kan det meget vel være årsagen, da vi desværre har haft nogle problemer med den.

Jeg har netop sendt dig en mail, så vi kan få ombyttet din defekte vare hurtigst muligt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har bestilt varer for nu 14 dage siden…

Har bestilt varer for nu 14 dage siden og har ikke modtaget noget endnu. Har sendt mail til firmaet nu 4 gange og kan ikke komme i kontakt eller fået svar fra dem. Er meget utilfreds med det. Har heller ikke fået noget fra DAO som skulle afsende pakken til mig. Ved ikke hvor fejlen ligger. Men kunne godt bruge noget svar. Så min pakke kan komme til mig før jul!🤷‍♀️

30 november 2025

Hej Helga,

Jeg beklager meget, at din ordre er blevet forsinket. Jeg har sendt dig en mail med en opdatering på din ordre.

Problemer med kontakt

Jeg kan se jeg som flere andre har problemer med at komme i kontakt med firmaet. Der er intet tlf-nummer og bruger jeg hjemmesidens kontaktformular, får jeg ikke svar. Jeg har en vare der skal returneres, men jeg ved ikke hvor jeg skal sende den hen. Varen er iøvrigt modtaget, da jeg på hjemmesiden havde problemer med at bestilling ikke gik igennem. Det lykkedes - men tilsyneladende er der senere sket noget så første bestilling også gik igennem og jeg har modtaget 2 ens varer bestilt lige efter hinanden.

Hej Jette,
Jeg beklager, at du ikke har kunnet nå igennem til os på mail. Vi arbejder på at løse problemet!

Jeg har sendt dig en mail med information omkring returnering, så vi kan få din ordre retur.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dårlig kommunikation og manglende levering

På hjemmesiden skrives at ordre før kl. 15 sendes samme dag. Det er ikke sket. Bestilte varer om morgenen, fik en automatisk ordrebekræftelse. Afventede nogle dage, men fik intet besked om pakken var sendt.
Skrev besked til firmaet via deres kontaktformular, men har ikke hørt noget derfra. Skrev mail til deres infomail, men har heller ikke hørt noget derfra.
Det virker til at virksomheden slet ikke har styr på deres kommunikation, og i hvert fald ikke leverer det de skriver på deres hjemmeside.
Hvis virksomheden kan se at de har problemer med deres kommunikation, så vil det da være relevant at skrive dette på deres hjemmeside og oplyse en alternativ mail, som man kan kontakte dem på.

Opdatering 17/12-2025:
Maya fra Rasperry Pi kontaktede mig kort tid efter jeg lagde denne anmeldelse op. Super flink og imødekommende. Efter få dage modtog jeg min ordre, hvor alt var fint med selve produktet.
Jeg ændrer derfor min anmeldelse fra 1 stjerne til 3 stjerner.

Hej Nicolas,
Vi arbejder på en løsning hurtigst muligt, så det er muligt at komme i kontakt med os!

Jeg har sendt dig en mail med information omkring din ordre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Retur hjælp

Hej Maja

Jeg har forsøgt at kontakte jer af flere omgange men i svare ikke derfor prøver jeg her. Ordre 210526 skal slettes jeg har lagt en anden ordre, men den som ikke skulle sendes er nu sendt hvad gør jeg herfra?
Jeg har lagt en anden ordre hos jer som jeg for i dag, men den anden skal jeg ikke have som jeg også modtager idag.

Mvh

Dennis Bech

4 december 2025

Ikke kontaktbare

Jeg har 2 gange, henover de sidste 3 uger, forsøgt at komme i kontakt med firmaet, da jeg vil annullere en ordre som jeg ikke har afhentet.
Jeg har udfyldt den kontaktformular de har på siden, og får at vide at de vil kontakte mig indenfor 2 hverdage - har aldrig hørt noget.
Men pengene har de da taget.
Har ellers handlet der før uden problemer :-(
---
Opdatering ; Maja har kontaktet mig, og vi fik løst vores mellemværende.
På baggrund af, at de selv tog kontakt, og at jeg tidligere har handlet uden problemer, vælger jeg at ændre karakteren fra 1->4.

27 november 2025

Hej Mads,
Jeg beklager, at du ikke har modtaget svar på dine henvendelser. Desværre har vi oplevet problemer med vores kontaktformular - og det tyder på, at der også har været problemer med at dine mails vil gå igennem, for jeg kan desværre ikke se, at vi har modtaget dem.

Jeg har kontaktet dig på mail, så vi hurtigst muligt kan finde en løsning på din uafhentede ordre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig behandling af ordre

Jeg har nu bestilt fra dem 2 gange og begge gange er der kun gået få dage eller mindre før man før en besked om at varen nu er afsendt. Har ikke haft behov for at kontakte dem så ved ikke hvordan deres service er det.

23 november 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

I'd appreciate if somebody would answer…

_______________________________________________________________

25.11.2025 I'd appreciate if somebody would answer to an email concerning an order I made. I seem to have made an error with my email address when I placed an order because I didn't receive an order confirmation. I'd really like to correct it so I could track the order! I have the order number written down luckily.

25 november 2025

Hello Jari,
I have contacted you by email so that we can find a solution.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

købte en argon one v3 der desværre har…

købte en argon one v3 der desværre har defekt utp port, har reklameret men får ikke svar.

Redigeret til Maja:
Hej Maja da jeg ikke kan svare retur håber jeg du ser denne redigering, mit ordrenummer er Ordre #208539

20 november 2025

Hej Torben,
Jeg vil meget gerne undersøge sagen, men jeg har brug for et ordrenummer. Kan du venligst oplyse dette?

Manglende Dele og Dårlig Kontakt

Hurtig levering, men der mangler dele. Købte en RP4 E-Ink skærm, men monteringshardware var ikke med. Har prøvet at kontakte dem, men der er ingen svar hverken på email eller igennem kontaktformularen (når den altså gad at sende)

Edit: Problemet er nu afhjulpet. Kontakt skete 5 dage efter email sendt. Eterfølgende kundeservice helt i top 👍 (2 stjerner -> 3 stjerner)

28 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kontaktformular fungerer ikke, mangler strømforsyning

Kontaktformularen på hjemmesiden fungerer ikke.
Når man forsøger at sende en mail til dem igennem deres formular bliver man blot mødt af en fejl hvor der står "*** Forbidden. You sent forms too often. Please wait a few minutes. Anti-Spam by CleanTalk. ***"
Manglede en strømforsyning i min ordre og kan ikke skrive direkte til dem om dette pga. fejlen ovenover.
Utilfreds :(

23 oktober 2025

Hej Michael,

Jeg beklager, at det ikke er lykkes dig at komme igennem til os via kontaktformularen! Du er altid velkommen til at skrive til os på info@raspberrypi.dk i stedet for.

Vi sender dig selvfølgelig den manglende strømforsyning. Jeg har også sendt dig en mail ang. dette.

Maja, RaspberryPi.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.