Rekommenderas Jättebra kundservice, MEN, handtagen var rosa på bilden men svarta i verkligheten. Sedan så va det lite svårare att få ihop cykeln även med videon i bakgrunden som visade hur man gjord... Toon meer
Har købt to børne mountainbikes, ordre DK250700601. Bestilte og modtog inden for en uge. Eneste udfordring var mountainbike forhjul i forhold til samlingsvideoen, men det gik. Har to meget g... Toon meer
12 kalenderdagars leveranstid till Stockholm i april 2025. Väldigt fin cykel och monteringen var enkel. Bromsarna var inte bra justerade vid leverans vilket inte var en del av monteringsanvisninga... Toon meer
Det værste svindel firma jeg nogensinde har handlet med. Vi har modtaget en defekt cykel og efter mails frem og tilbage svare de pludselig ikke tilbage længere. Det er snyd og bedrag. Køb ALDRIG... Toon meer
Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Nopeasti lähti paketti tulemaan ja kokonaisuudessaan on laadukkaan oloinen pyörä.

En otroligt fin cykel
Rejält bygg
Kom snabbt fram och känns som att den kommer hålla många år

Antwoord van Razon
Varan var som jag förväntade mig. Enkel leverans till dörren.

Antwoord van Razon
Mkt bra bemötande och hjälp ! Super bra leverans!! Jag rekommenderar att köpa cykel härifrån !! Vi är supernöjda !! Och dom har bra priser!

Antwoord van Razon
12 kalenderdagars leveranstid till Stockholm i april 2025.
Väldigt fin cykel och monteringen var enkel. Bromsarna var inte bra justerade vid leverans vilket inte var en del av monteringsanvisningarna.

Antwoord van Razon
The bike looks very expensive, has a nice built and good quality. One problem I encountered is one of the bolt is screwed tightly and I can’t unscrew it. The bolt is soft and it broke when I tried to remove it.

Antwoord van Razon
Ihan loistava asiakaspalvelu ja kaikki meni hyvin :)

Antwoord van Razon
excellent service, which I want to trust again. and a good bike is the most beautiful bike I have ever seen! a clear instruction manual in my language was included 👌🏼

Antwoord van Razon
Toimitus oli nopea ja tuote tilausta vastaava ja hyvä.

Antwoord van Razon
Fick cykel med några fel vid monteringen, back hjulet är punkterat o går ej pumpa luft i, cykel korgen är trasig, går ej o justera sadeln den åker ner direkt
Har gjort felanmälan , inget svar 🤔
Inte nöjd

Antwoord van Razon
När det gäller leverans så var det sämsta som jag varit med om. UPS suger.
Cykeln är bra!👍 J