Bedrijfsgegevens

1. Plastic productenleverancier

Geschreven door het bedrijf

Reflect® handler primært med produkter af genanvendt plast. Disse er målrettet børn, unge og voksne, der ønsker at bidrage til en bedre og renere verden. Plastik er en stor del af vores hverdag i hele verden. Det tjener mange gode formål og har mange brugbare egenskaber, men det skal ikke ligge i naturen hverken til lands eller til vands. Det skal i stedet indsamles og genbruges - det er sund fornuft, og den rejse støtter Reflect®.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,6

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

God kvalitet drikkedunk

God kvalitet drikkedunk. Først købte vi 4 stk af deres plast drikkedunk. De er i en meget kraftig og god kvalitet, samt super nemme at rengøre. Derfor købte vi 4 stk mere. Vi bruger dem hele tiden.
Derudover fin service og hurtig levering.

8 juli 2025

Drikkedunk fra Reflect

Jeg har nu købt den tredje drikkedunk fra Reflect. Det er et super godt produkt og så er det lavet af genbrugsmaterialer. Service er i top.

12 december 2021

Hej Kim!

Fedt at høre, at du er glad for dine drikkedunke. Du skal have mange tak for at dele din oplevelse med os. Vi glæder os allerede til næste gang, hvor vi må sende produkter af genbrugsmaterialer din vej :-)

Du må have en fantastisk aften.

Godt produkt

Godt produkt. God kommunikation med kundeservice og hurtig levering.

14 november 2021

Hej Imad!

Det er rigtig godt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os - tak for din anmeldelse :-)

Du må have en dejlig søndag.

God kvalitet

God kvalitet. Hurtig levering:)

20 oktober 2021

Hej Lena!

Mange tak for at dele din oplevelse med os - det værdsætter vi.
Rigtig god dag til dig :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produkter og kundeservice i top

Produkter i topkvalitet og altid god kundeservice

10 oktober 2021

Hej Ann-Marie,

Tak fordi du har taget dig tid til at opdatere din seneste anmeldelse. Det er rigtig rart at høre, at du stadig er glad for dine oplevelser med os :-)

Du må have en skøn dag!

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Jeg fik en flaske i en forkert farve men den kom hurtigt i den rigtige farve

10 september 2021

Hej Lisbeth,

Vi beklager meget farveforvekslingen i første omgang - Du skal have tusind tak for at tage det så pænt og for at dele din oplevelse med os!

Vi håber, du får glæde af drikkedunkene i mange år :-)

Du må have en fantastisk aften.

Gode produkter

Gode produkter. Gode priser. Hurtig levering.

6 september 2021

Hej Peter!

Tak for at dele din oplevelse med os - det er godt at høre, at du er tilfreds hele vejen rundt :-)

Du må have en dejlig dag.

Hej Nicolai!

Dejligt at høre, at du synes godt om både produkterne og servicen.
Du skal have mange tak for at dele din oplevelse med os!

Må du have en forrygende aften.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service og kvalitet er bare i top!

Service og kvalitet er bare i top!

Bestilte en taske og 2 drikkedunke, og de spiller bare!! Bestemt ikke sidste gang, vi lægger vejen forbi Reflect :-)

29 augustus 2021

Hej Anders,

Tusind tak for at dele de fine ord med os!

Det er altid fantastisk at høre, at alt er som det skal være. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen en anden gang :-)

Du må have en rigtig god aften.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kvalitet og fede bæredygtige produkter

Super kvalitet, fede produkter, god service og hurtig levering. Og bæredygtigt👍👍👍

6 juli 2021

Hej Jakob,

Det var da skønt, at du har ville tage dig tid til at opdatere din seneste anmeldelse, og endnu bedre at høre, at du stadig er virkelig glad for dine oplevelser med os.

Tusind tak for at dele din oplevelse - det glæder os meget.

Du ønskes en formidabel dag!

Hurtig levering - godt produkt

God og hurtig levering.
Fantastisk lækker termodunk - kan varmt anbefales!

16 juni 2021

Hej Nadja,

Hvor er det bare skønt at høre om din tilfredshed!

Tusind tak for din varme anbefaling og de flotte stjerner.

Vi håber, at du får stor glæde af din termodunk.

Du må have en rigtig dejlig dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker taske med genial indretning

Lækker taske med genial indretning. Det er slet ikke til at forstå at en taske i så god kvalitet er lavet af genbrugsplast.

18 mei 2021

Antwoord van Reflect

Tusind tak for din fine anmeldelse, Jane :-) Vi håber du får glæde af din nye taske langt ind i fremtiden

Hej Brian,

Det var da skønt at høre, at du kan lide vores koncept, og synes servicen var god.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den er vi glade for.

Du må have en fantastisk dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre produkter og hurtig service.

21 april 2021

Hej Inge,

Mange tak for din fine anmeldelse - den er vi glade for at modtage.

Det er dejligt at læse, at du kan lide produkterne, og synes servicen har været hurtig.

Du ønskes en rigtig skøn dag!